כמה נושאים משולבים :

murzik3591

New member
זה טוב להיות אופטימי, ואת צודקת.

אבל על כל מפקד שהצליח יש עוד 20 שלא קיבלו כלום וסיימו שוחרות כולל עתודה, את יכולה להביא לי לינק לאתר שלהם גם
אני בכיף יעבור על "מגילת העצמאות", או ש... רגע. בעצם אין להם אתר ולא ממש שומעים מהם גם, אז הם בטח לא קיימים וכולם מצליחים
איזה כיף

murzik3591

New member
למה יש לי הרגשה מוזרה שאת לא...

היית מעולם במסגרת שוחרות כשוחרת ואת סתם מדריכה שגם לה המפקדים חרשו על התאים האפורים. שלא תביני לא נכון, במידה וזה נכון מה שכתבתי אין לי בעיה עם קו המחשבה שלך רק הייתי שמח לדעת את זה לפני כן כי כמו שת יכולה בקלות להוציא את כל הפרטים שלי אשמח לדעת מול מי אני עומד ועם מי אני מתווכח. צודקת בקשר לעניין של דיעה ואני רוצה להזכיר שלא אמרתי שזה מסלול לא שווה, אני רק אומר שצריך לפתוח את העיניים ולא לחשוב את ההפך שהוא מאד שווה. שום דבר לא בא בחינם, מה שמשקיעים בך מתישהו אתה כבר תחזיר את הגמול. בזאת אני מבטיח שאם המסגרת לא תסגר בעוד כעשור אני מבטיח לחזור לפה ולספר לאן הגעתי.

כמה נושאים משולבים :

דבר ראשון יהי זכרו ברוך .. דבר שני אני רוצה לעזוב את הבי"ס המחורבן הזה אני כבר לא יכולה זה סבל סבל סבל סבל סבל .. למי שנקלט אני מציעה לעשות כמוני ולפרוש בזמן כי כל שנייה בטכני זה פשוט הפסד בחיים אז אנשים אני ישנה לכם ת'חיים אני לא ילדה בעייתית ולא דפוקה אני כמו כולם אני מציעה לכם שלא תעשו את הטעיות שלי אל תבואו לטכני שפו אל תעשו את זה !
שאלה : מה יש לי להפסיד אם אני עוזבת ? ו .. מה צריך לשלם בעזיבתך והאם בכלל אפשר לעזוב ת'בית קקה הזה?

Prince Yoni

New member
אממ....

יש תהליך של עזיבה.... אף פעם לא יצא לי לשמוע עליו בפירוט אבל אני יודע שיש טופס קלירנס - כלומר טופס עזיבה עצמית, כך הוא נקרא.. ממלאים אותו ואז כאילו אתה והצבא נפרדים כידידים... תשלומים - לא נראה לי שמשלמים משהו. אולי עומר יוכל לתת לך תשובה יותר טובה...

who is this

New member
מה המצב???

אני זה עומר, אני עזבתי את הטכני בכיתה י"א (בחופש בין י' לי"א) אחרי שנתיים בטכני... אם יש לך שאלות את יכולה לפנות אי ואני אענה לך כמיטב יכולתי.. שנה טובה!

...

לכי למק"ס/ית שלך ותגידי שאת רוצה לעזוב. היא תגיד לך מה צריך לעשות. לא משהו מסובך. באים עם ההורים, מחזירים ציוד, וחותמים קלירנס, וביי ביי.

ezer780

New member
אל תעזבי

זה לא שווה ואם את מחליטה לעזוב אז שיהיה לך בהצלחה בבית ספר החדש שלך

שמל

New member
חמוצים..

איזה כיתה את שאת כבר שופטת? ומה גרם לך לחשוב שזה בית ספר קקה? הקשר היחיד לקקה ולבית הספר הזה זה האוכל, הניקיונות וחלק מהבנות.

dogli3

New member
מה הלחץ?

הוא רק הכליל בטעות.. כמו בכל דבר/מקום/נושא- יש בנות ויש בנות.

טוב

נו באמת יש בנות סתומות בטכני... איזה 3-4 אבל כל השאר סבבה.. כולן חמודות בעיקר אני חחח סתם... יש כאלו פוזאיסטיות שרמוטות אבל זה דווקא כיף לבוא ולהוריד להם את הפוזה... השנה הבטחתי לעצמי לא לריב מכות אם אף פוסטמה... אם היית נמצאת בטכני שנה שעברה היית מכירה אחת שניר שהעיפו אותה היא עכשיו ב-י"א, רבנו מכות פשוט חשבה שהיא תוכל להגיד לי רוסיה זונה ואני ישתוק.. זה היה דווקא מעניין אחרי זה עוד 3 בנות שהיו איתי בחדר הביאו לה מכות

dogli3

New member
אם זה מה שהיא אמרה- היא באמת סתומה.

ואני לא רבה עם בנות.. הן לא שוות את זה

../images/Emo12.gif

יפה אמרת הן באמת לא שוות את זה.. אבל לפעמים יש כאלו שמעלים לי כלכך את העצבים שפשוט בא לשבור להם את הצורה... וכמה שהתאפקתי שנה שעברה אבל אותה הפוסטמה פשוט עברה את הקו האדום... פשוט יש לי פתיל קצר כשאני עצבנית מסוכן להיות בסביבה שלי וגם אני לא רבה עם בנות אם הן לא מתחילות איתי, אני דווקא בסבבה עם כולן

שמל

New member
לא כולן

אמרתי חלק מהבנות :X הרמה בטכני עכשיו ירודה בגלל שבאים מכל מני בתי ספר שהרמות בהם שונות ורוצים שהרמה של כולם תהיה אותה הרמה. כיתה י"א כבר קצת יותר לימודים לעומת י' ו- ט'.

אה אוקי

אני מקווה שאני לא נכללת בהן.. אני ביחסים טובים עם כולם.. ילדה טובה שכמותי

dogli3

New member
חחחח... כבר?

תגידו, אני היחידה שנהנית להיות בטכני? אמנם אקסטרנית, אבל עדיין..

לא...

דווקא כמה שזה מוזר,אני אוהבת את הטכני.. וזאת שרוצה לעזוב היא כנראה שבאמת לא מתאימה כי בחודש הראשון זה באמת קשה להתרגל ולהשתלב ומלא עוזבים אבל אני לא בעד לוותר כלכך מהר... שיהיה לך בהצלחה

למעלה