כמה מעריצים של Transformers פה ?

• פותח הנושא Sefy
  • פורסם בתאריך

Sefy

New member
כן,כמעט כל הסדרות האלה יפניות במקור

אבל Star Blazers לא עבר צנזורה יותר מידי, הם פשוט קראו לטייסים של כל המטוסים רובוטים, ואז זה לא נחשב אלים מידי
והיו עוד כמה שינוים מינוריים, מה שחבל שלא תרגמו את העונה השלישית

ROZELESS

New member
יווווווווווווו .. ג'יג'י .. עם ...

התליון פרח ( שהפך אותה למישי מבוגרת ושכחתי כבר למה .. ) והכלב סן ברנרארד שלה .. אחחחח .. איזה נוסטלגיהההההההההההההה

itstzar

New member
היא היית הופכת למבוגרת ומצילה את

היום שוב ושוב :) זכור לי פרק שהיא הלכה לסאונה עם סוס שמן כדי שינצח בתחרות או משהו :) אחח הייתי קטן אז
אהל מה שתמיד הצחיק אותי זה האבא המלך הגמד שלה והאמא שארוכה כמו מקרוני :)

Sefy

New member
...You Gotta Admit That She Was

One Foxy Babe when she turned into an Adult

itstzar

New member
בהתחשב בעובדה שהייתי בן 6 אולי

הדבר הייד שעניין אותי היה מה לעזאזל הגודל של המיטה של ההורים שלה ואיך המלך לא נעלם בין השמיכות

Sefy

New member
וגרסה צבועה ע"י מעריצים

ככה פחות או יותר יראה הדגם הסופי כשישוחרר בשנה הבאה.

sysiphus

New member
יש לי אותו

כשהייתי בניו יורק הוציאו בדיוק שלושה דגמים מקוריים: אופטימוס פריים אולטרא-מגנוס רודימוס-פריים את אופטימוס מיד קניתי (בערך 50$!!!) ומשום מה בזבזתי את כספי גם על רודימוס, טעות בדיעבד כי אני לא ממש אוהב אותו בכל מקרה...

Sefy

New member
מה שיש שם אין סיכוי שיש לך!

את המקורי גם לי יש, וגם את אולטה-מגנוס ועוד איזה 100 אחרים, את רודימוס לא קניתי כי אני לא סובל אותו

ROZELESS

New member
לא סובל ?!? פורקוואה ??

למה לא סובל ???? ( יש לי אותו ) ת'אמת .. הוא לא היה משו משו אבל הוא היה דמות מפתח בכל אופן .. לא הייתי מתנגד להסיג את הוט רוד אם כבר ...

Sefy

New member
!Cause it's his fault Prime Died

That little Brat! (and I have Hot Rod) and Rodimus Prime is the most idiotic Action Figure ever made, it's stiff and unmoveable Unlike the Optimus Prime figure which is very articulate.​

למעלה