כמה מעריצים של Transformers פה ?

• פותח הנושא Sefy
  • פורסם בתאריך

Sefy

New member
כמה מעריצים של Transformers פה ?

יש מודל צעצוע חדש של אופטימוס פריים שיצא לקראת ה 20 שנה לרובוטריקים! והוא נראה זהה לחלוטין לסדרה המקורית ובעלת אפשרויות תנועה זהות! מדהים! חובה לכל מעריץ של הסדרה!

יש יש...

איך אפשר בלי? אגב ניסיתי לראות את ה"דור הבא" או איך שהם לא קוראים לזה בערוץ הילדים והיה ממש בלתי נסבל. ובאותו מטבע: מה עם Battle of the planets? (G-Force) סדרה דגולה... וגם חלוצי החלל האלמותית? (star blazers)

Sefy

New member
איזה "דור הבא" בערוץ הילדים ? ../images/Emo12.gif

"Robots In Disguise" או "Armada" או "Beast Wars" או "Beast Machines" ולא רק זוכר אלה גם קניתי ב DVD את G-Force ו Star Blazers וכמובן את כל סדרת ה Transformers ששודרה בארץ

Sefy

New member
ב FOX האמריקאי צריך להיות המקורי

לי אין כבלים דיגיטלי אז אין לי מושג.

Locutus

New member
זה לא ממש המקורי...

לצערי, גם ב-Fox Kids לא מדובר ברובוטריקים המקוריים אלא במספר פרקים מקוריים שעברו שינוי קוסמטי מוגזם, מגעיל ומיותר.

Sefy

New member
זה נשמע כמו Generation 2

ה Generation 2 זה למעשה הפרקים המקוריים אבל בשינוי "קוסמטי" כמו שאמרת שכולל איזה Space Cube בין סצינות, ומאד מעצבן

ROZELESS

New member
זה הראשון שציינת ספי

והגרסה העברית באמת נשמעת קקא !! ספיי .. למה הם צבעוהו בלבן למה ??? מה זה פוו .. הפרונט של אולטרה מגנוס ?? חח

Sefy

New member
למעשה זה לא הפרונט שלו, אלה ה Back

שעליו מתלבש הראש של אולטרה-מאגנוס

Sefy

New member
כן, הקבינה של אולטרה-מאגנוס הופך...

נצמד לחלק האחורי, ועליו מתלבש ה"ראש" של אולטרה-מאגנוס

Sefy

New member
רק עכשיו קלטתי את מה שאמרת! ../images/Emo5.gif

הרובוטריקים משודר בעברית ?? מה הם נפלו על הראש ?? למה ?? מה זה חארטה זה ?? ודרך אגב "Robots In Disguise" סתם סדרה אומללה ולא שווה כלום, הסדרה "Armada" מראה הרבה יותר פוטנציאל ושנה הבאה תהיה עוד סדרה לכבוד ה 20 שנה והם יחזרו ל "Energon" כמו בסדרה המקורית. רק מדאיג אותי האנימציה והקולות, קשה לשמוע את פריים בלי הקול המקורי של פיטר קולין

sysiphus

New member
ג'י-פורס הוקרנה ב"איקון 2002"

הייתי בטוח שיתמלא האולם עד אפס מקום בחדוות הנוסטלגיה, אבל זו לא הייתה הצלחה מסחררת כמו הרובוטריקים.

אח...איזה סדרה...

מרק, ג'סון, קיופ, טייני, והנסיכה.... כשמעל כולם 7 זארק 7... ממש גיבורי ילדות אגב הפרק הראשון היה עם mount rushmor?

Sefy

New member
הגרסה היפנית יותר חזקה וטובה

יש בה הרבה יותר קטעי פעילות וסיפור הרבה יותר חזק, ו 7 זארק 7 לא מופיע

גם המקור שלה הוא יפני?

star blazers הוא במקורו יפני והאמריקאים הכניסו בו הרבה שינויים (ככה קראתי איפה שהוא), גם battle of the planets יפני? לא ידעתי...

למעלה