וואו זאת אחלה שאלה../images/Emo13.gif
60 שניות של פילוסופיה בגרוש
יאללה
האמת שתהיתי בנושא לא פעם, כי תמיד אהבתי לשאול את בנות הזוג שלי, ובכלל נשים, כל מני שאלות בנושאי מין ובכלל בענינים שבינו לבינה. אז למה דווקא הנושא הזה? ההממממ טוב נו, אני לא יכול להיות שקרן צבוע
הדבר שהכי מרגש אותי זה לראות זוג נשים מתנשקות
סה"כ אני חושב שהדחיה מהמין שלך, והמשיכה למין השני, היא ברורה, זה אנטרפולוגית אמור להיות כך, אחרת נידונו לאבדון. אני לא נכנס לעניין של הומואיזם/לסביזם פר אקסלנס והסיבות לקיום התופעה. אני זוכר שמאז שהייתי ילד קטן, שמתי לב שלבנות אין בעיה ללכת יד ביד עם חברות, ובגיל מאוחר יותר זה גם לא היה חיזיון נדיר לראות חברות שהולכות שלובות זו בזרועות זו, ואף מחובקות. זה דבר **שלא** קיים אצל בנים
אני יכול לראות חבר טוב שלא ראיתי הרבה זמן, וכן אני אתן לו חיבוק, אבל זה תמיד יהיה כוחני,מופגן, כמו HIGH FIVE, ובאותה המהירות שזה מתחיל, כך זה מסתיים
גדלתי עוד קצת, התחלתי לקיים יחסי מין, ובמקביל עניין אותי למה דברים מסויימים מרגשים אותי יותר, ולמה אחרים פחות. כמובן שבשיחות עם חברים ובנות זוג, לעיתים אתה גם מצליב מידע, ואז אתה גם רואה אלו דברים משותפים לרוב האנשים, ואלו לא. גם כאן תמיד נשים נראו לי יותר סובלניות לגבי נשים, מאשר גברים לגברים, ועם הזמן הבנתי שאצל נשים, בהכללה, יש פחות רתיעה ממגע מיני עם נשים, מאשר גברים עם גברים. בסופו של דבר אני חושב שמדובר באמת במשהו עמוק, אפילו יותר עמוק מתפיסה חברתית כזאת או אחרת. אני חושב שעצם העובדה שנשים סוחבות ברחמן גם אותנו וגם אתכן, זאת הסיבה מדוע מגע של אישה באישה, נחשב לפחות דוחה בעיניכן, מאשר מגע של גבר בגבר בעינינו. זה בהחלט לא מסתיים בתשעת החודשים ברחם, כי זה נמשך לאחר מכן בהנקה של עוד כמה חודשים, וכאן כבר נכנסת המודעות שלנו כבני אדם (כבר הוכח שאנחנו זוכרים אירועים מגיל הינקות), כולכן מצצתן פיטמות של "מישהי" והנחתן ידכן על שדיים
זה מסתיים כאן? ממש לא. כאן כבר נכנס אספקט חברתי גרידא, בשנים הראשונות אנחנו גדלים בעיקר בקרבת האם, כשהאב נמצא אי שם בעבודה, ורואים/מרגישים את נוכחותו יחסית לזמן קצר, בערב/בלילה, בסוף היום של רוב הילדים הקטנים. החיבוקים של האם במהלך היום, המגע הישיר הזה, לדעתי זה המסמר האחרון בעניין של מדוע לנשים אין בעיה עם מגע של אישה אחרת
ואלו היו 60 (
) שניות של התפלספות על סקס עם המין האחר
הממממ אז למה מגרה אותי לראות זוג נשים מתנשקות? או הו, זה כבר הרבה יותר מסובך