כמה מכם ניסו....

כל הסיפור על ה"אורגיה" אמיתי...

ואם תקרא שוב תראה המון רמיזות מיניות...אבל מעבר לזה,כלום! למה?כי מה לעשות,יש לי כישרון לכתוב ככה דברים

נצנצ

New member
ניסתי כמה פעמים...

פעם בזוג ופעם ברבעייה..<עם עוד שלוש חברות שלי> גילתי שאני מסוגלת להימשך לאישה אבל גילתי שיותר חזק מהמשיכה שלי לאישה/או הסיכוי להימשך לאישה, קיימת המשיכה העצומה שלי לגברים בכלל וזין בפרט!!!!

shellush

New member
זה מעניין שאפילו גבר אחד לא

אמר שהוא התנסה בזה... האם זה אומר שנשים יותר פתוחות מגברים?

הספרנית

New member
וכמה גברים חושבים על זה...

אפילו אם מדובר בהתנסות מינית כלשהי שלאוו דווקא מחייבת קיום יחסים מלא. את חושבת שיעלה הגבר ויאמר שהוא שוקל את העניין?

ולמה את חושבת שלא ?

למה את סבורה שגבר לא היה מודה... ? ולא. לא מודה... כי אין לי במה, ולא נראה שיהיה בעתיד הקרוב...

הספרנית

New member
אבל מקודם אמרת משהו אחר...../images/Emo12.gif

חוץ מזה השאלה לא נשאלה כשלילה לעניין, אלא באמת לדעתה אם נראה לה שגברים יתוודו, אתה יודע איך אומרים... על ראש הגנב...

Hendrixon

New member
אתן מתעלמות מהסטטיסטיקה...

הסקר נותן תשובה מוחצת לעניין. מתוך 155 גברים שלקחו חלק בסקר, ולהזכירכן הסקר אנונימי, 93 שוללים אפשרות כזאת. זה לבד 60%
עוד 17.5% לא שוללים אפשרות, אך לא התנסו. זאת אומרת ש-77.5% לא התנסו בעניין כלל. נשארו 22.5% שהתנסו, כשמתוכם 7% לא יחזרו על זה. מה קורה בצד השני? 115 נשים לקחו חלק בסקר, מתוכן רק 14% שללו את האפשרות
ל-59% כן היה מגע מיני עם אישה אחרת, ו-27% לא שוללות את האפשרות. זאת אומרת של-86% מהנשים אין התנגדות לקיים מגע מיני עם אישה. האמת שלא היה צריך סקר, הייתי יכול לתת לכם את התשובה הזאת לבד

חיבוקון

New member
המממממ לא הייתי מגדיר את זה כך

זה נראה לי סקסי ואירוטי בטירוף ששתי בנות ילקקו אחת את השנייה כשאני עוזר כמובן :)) 2 גברים, איכסה, פיכסה, בעעעעע, שלא נדע, חמסה, טפו ועוד אי אילו ביטויים למה? לא חושב שזה קשור לחוסר פתיחות ביחס אליכם, אלה יותר לרעיון ואם לא הבנת תמשיכי הלאה כי אני לא הבנתי כלום :))))

shellush

New member
חחח../images/Emo6.gif דווקא כן הבנתי ורק חיזקת את

טיעוניי. נשים שעונות לשאלה כזו, כותבות רק משהו כמו "כן ניסיתי" או "לא ניסיתי", הגברים עונים "לא, מה פתאום, איכסה, פיכסה, בחיים לא!". מצא את ההבדלים

למעלה