כמה מילים...

E טי

New member
לא, אני יפרט

מטען הדמה - מיעוט חסימת כבישים - מיעוט הסתה לרצת - מיעוט (אם בכלל) הסתה לסרבנות - אף אחד. ניסיון למנוע מחיילים לבצע פקודה בלתי חוקית בעליל. קללות - מיעוט צעקות - אני מניח שכולם... גם השמאלנים... התעללות בערבים חפים מפשע - אף לא אחד. הפיכת באסטות והריסת מסיקים - אף לא אחד. שפיכת שמן על הכביש בירושלים - אף לא אחד. התיישבות בלתי חוקית - אף לא אחד. התיישבות חוקית - כולם. אגב, רבין הקים לא מעט ישובים 'בלתי חוקיים'...

לא נכון!

"מסכימים איתכם, מי שלא מסכים איתכם הוא ישר בוגד... "- לא נכון! אין לך חברים ימנים? זה שטויות! "אריק שרון הוא דוגמא מצוינת- אהבתם אותו כשהוא היה בעדכם, כשהוא נגדכם הוא בוגד ולא דמוקרטי."- אני לא יודעת מה עם אחרים אני יודעת שאני לא מעריכה את אריק שרון בגלל שאין לו עמוד שדרה. לו קשור לעצם היותו שמאלני פתאום. לימור לבנת-דוגמא נהדרת-ימנית שאני כלל לא מעריכה. לעומת זאת- יאיר לפיד-שמאלני אך אני מאוד מעריכה אותו אז בלי שטויות!

the mnm factor

New member
מה הקשר?

מה הקשר חברים ימנים או לא? ויש לי חברים ימנים... אבל לא ימנים קיצוניים... אני דיברתי על המתנחלים שהם ימנים קיצוניים ברובם.

Vrock

New member
בגלל שכששרון החליט להיות נגדנו

הוא הפך לבוגד.

Vrock

New member
לא, הוכחתי את בטלות טענתך.

ברגע שאני נותן את הקול שלי למישהו והוא מפסיק להיות בעדי, הוא בוגד פשוטו כמשמעו.

Dudidud

New member
שטויות...

יש הרבה מאוד שאינם מסכימים איתי ואף אחד מהם לא "בוגד".. אריק שרון הוא ממש לא "דוגמא". הוא אכן בוגד. לא בגלל שהוא לא מסכים איתנו אלא בגלל שכל הזמן הוא היה חלק ממנו ופעל איתנו והגיע לאיפה שהגיע לא מעט בגללנו. ופתאום הוא הופך את עורו... אז הוא בוגד. פשוט. אני לא יודע כמו מי אני נשמע וכמו מי לא. אני יודע שאני הייתי שם ואתה לא.

מפלט

New member
וינסטון,

היית שם? כי זה ממש לא נראה ככה. אני הייתי שם, ואני יכולה לספר לך, שלא ראיתי יריקות ולא קריאות גנאי ולא מכות. מה שאני ראיתי היה חיבוקים ונשיקות, ריקודים ושירים משותפים לנו ולחיילים. כל הזמן שרו שירים כמו: "אוהבים את צה"ל", "חייל שוטר, אני אוהב אותך". לא תמיד צריך לחפש מה לא בסדר, מותר להודות שהפעם שחקנו אותה.

E טי

New member
אתה ניסית לפגום באובייקטיביות

של אדם שהיה שם. וזאת מתוך נקודת מבט לא אובייקטיבית.

למעלה