כמה מילים....

זה בסדר.

תגיד לליאור שגילת נתנה לך אישור ללכת כי נורא משעמם לך פה. אל תעשה שום טובות לחבר אם אתה כ"כ לא רוצה. תאמין לי שהסתדרנו גם לפניך.

nO FIR

New member
תרגיעו...

לא נכנסתי לכאן בגלל ליאור .... ליאור בסך הכל ביקש ממני להכנס ולהתרשם..

nO FIR

New member
תרגעי.....

1.לא הוא עדיין לא ביקש את זה... 2.אבל אם הוא יבקש...סתתתתתתתתם....... 3.מה הלחץ חברים???? 4.בסה"כ כתבתי את התרשמותי הראשונית מהפורום הזה... 5.[ואני מקווה שהעתיד יהיה טוב יותר..] 6.מה?!אנשים פה לא יודעים לקבל ביקורת?!!??

האמת

גפ אצלינו שבתו.. והיום יצא לי להיות בבית של המנהלת (הבת שלה חברה טובה שלי) ושאלנו אותה על מחר ועל הימים הבאים.... והיא אמרה שהיא ממש לא יודעת! מסכנה הלכה להיפגש היום עם כיתה י"ב....

../images/Emo24.gif

אופירוש' שלום! אני שמחה שקיבלת המלצה על הפורום. ואם אתה לא מרוצה, החוכמה היא לא רק להעביר ביקורת. ביקורת בונה היא דבר חיובי
, אך מה שהופך אותה לבונה היא העשיה, הנסיון לשנות. אגב,שמחה לשמוע שאתה אופטימי אין מספיק בעולם
ד"ש מליאור יום טוב!
הדסה

כי אני אוהבת נקודות, רוצה פסיקים?,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, אז ככה מי שלא היה בצ'אט-הפסיד! היינו אושרה יאירוש ואני! גם שרוך היה בהתחלה- ופרש מאיתנו..(נותק)- הפסדתם.....גילת היית חסרה לי מאוד רציתי להתחיל עם המהפיכה הבולשביקית אבל אמרתי אם בת זוגתי לא פה... חשבתי לקחת את יאיר ואושרה 3 2 1 הם היו ממש מתאימים אבל חשבתי לעצמי שבטח היית כועסת עלי אז אמרתי נואש, לילה טוב לכולם . נחש-(אליגטור) אני מקדישה לך בזאת שורה שלמה של פסיקים: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,לילה טוב גם לך,,,,,,,

yair m

New member
מההההההההההההההההה עשית...

שם בשלוש לפנות בוקר? את הולכת לישון שאיזה 7 בערב וקמה בשלוש או מה???????

למעלה