כמה מילים....

nO FIR

New member
כמה מילים....

1.קיבלתי המלצות על הפורום הזה... 2.בנתיים לא משהו מיוחד 3.בינוני ומטה 4.אפילו רדום משהו... 5....אני בחור אופטימי.... 6.אז אולי יש כאן מישהו/הי מסניף בית שאן???? 7.ליאור! בהצלחה בבגרויות...

nO FIR

New member
תרגעו אנשים...

1.תודה על קבלת הפנים ה"חמה".... 2.כן,כן ,כן ליאור ---זה אני...מיזה עוד יכול להיות?! 3.אין לי שום כוונה להעיר את הפורום הזה..[בשביל זה יש את ליאור..] 4.---אני לא בית שאני!!!!---[השאלה הייתה בדיחה פנימית..] 5.כבר יומיים אתם מתעסקים בשטויות-זה שקוף שאתם מנסים ל"הדליק" את החברים שלכם לפורום 6....יש לי מבחן באזרחות מחר ואני עסוק בפורום מרדים..- מה לא עושים בשביל חבר... המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה...

אושרה1

New member
בהצלחה! אבל יש שביתה וחוץ מזה

בס"ד נכנסת רק בשביל טובה לליאור? תראה אדון עצבני דווקא נורא נחמד כאן אבל מ שנכנס בכפייה.... מה לך ולסניף בית שאן?(ושיהיה ברור אני לא משם!) אושרה

nO FIR

New member
....................

עושים לנו מבחן למרות השביתה.... אני לא בית שאני ואני לא בסניף שלהם אבל אני מכיר הרבה מאוד מאוד אנשים משם....אבל לא בגלל זה שאלתי את זה למעלה-זאת הייתה בדיחה פנימית... 1.אני לא עצבני..דווקא די רגוע... 2.אני רוצה להאמין שנחמד כאן... 3.בסה"כ כתבתי את התרשמותי הראשונית מהפורום 4.-----אני לא אחד שכופים עליו------- 5.ומה לך ולסניף בית שאן?????????

beckham17

New member
אצלנו אין שביתה....

כי אמרו שאין שביתה בחינוך המיוחד!!!

mayakol

New member
חחחחחחח...

לא ידעתי שאתה בחינוך המיוחד. אבל חפיף, אנחנו מקבלים בפורום הזה את כווווולם!

אושרה1

New member
חחחח אריאל ואופיר, נכון?

בס"ד לי ולסניף בית שאן או או מה יש לי אתה לא יודע. לא סתם, אני פשוט מכירה משם כי האולפנא שלנו מקבלת אליה הרבה אנשים מבחוץ גם את הביתשאניות אז מכירים... חוץ מזה עפולאי או עפולאית שלא יכירו בית שאנים???? ואם נחמד לך כאן אתה מוזמן להישאר-אבל לא מתוך כפייה ואולי הפורום היה זקוק לך בשביל להתרענן(למרות שאני אוהבת אותו גם ככה) ותספר את הבדיחה על הבית שאנים(למרות שהיא פרטית, אני אוהבת בדיחות על ביתשאנים!) אושרה

beckham17

New member
אל מי הייתה ההודעה הזאת מופנית???

אם אליי, לא הבנתי מה רצית...

אושרה1

New member
החחחחח היה לך כל השאר לאופיר

בס"ד ואתה מכפר הרא"ה נכון? אושרה

גוגי13

New member
אני רותחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לנו אין שביתה!!!!!!!!!!!!!! למה?כי אנחנו מסגולה!!!!!!!!!!!!!!!!! אפילו לפאק"שים אין לימודים!!!!!!!!!

yair m

New member
תאכלו ת-../images/Emo23.gif אנחנו גם לא לומדים...

לומדים רק גמרא שלוש שיעוריים אבל מה זה משנה אף אחד לא בא. תגידו גם מחר יש שביתה?

למעלה