כמה מילים טובות- אין?

כמה מילים טובות- אין?

בחיית חבר'ה, כנסו קצת לפרופורציות, לכו תראו מה אגודת אחרות בסדר גודל שלנו עושות... אבל בכמה נקודות על מה שאנחנו עושים: 1. בנינו מתחם חדש לסטודנטים במתחם הפיקוס- מכונות צילום חדשות, חנות אגודה מרווחת עם מבחר מוצרים גדול בהרבה (הסחורה בדרך), טלויזיה ומוזיקה (ככה כדי להרגע בין שיעורים) ממש בקרוב. 2. פרוייקט שב"כ- סטודנטים עוזרים לסטודנטים בלימודים, והאגודה מסבסדת 40% מעלות שיעור!!! ובנוסף גם מנהלת את כל הפרוייקט (יוסי קורן- רמ"ח אקדמי). 3. האגודה משווקת: * קורס חיפוש בגוגל- הצלחה מטורפת, בקרוב יפתח קורס נוסף (20 ש"ח בלבד לחברי אגודה) * בירה והנדסה- האגודה בשיתוף עם ורד אהרונסון מביאה לכם הרצאות סבהה מאנשים מובילים במכללה- לכל המשתתפים הבירה עלינו!!!. 4. אוגדן בחינות- מה לא נאמר אבל ת'כלס אני שומע מ- 80% מהסטודנטים- אחי, אחלה אוגדן!. 5. די אין לי כח יותר לכתוב- תפתחו קצת ת'עיניים! אין לי בעייה עם ביקורות אבל חבר'ה... כנסו לפרופורציות. "בחברות" אלעד

bigtoy

New member
אלעד אלעד

תאמין לי, העובדה שהרב המוחלט יושב ושותק לא אומרת שאנשים לא מעריכים את עבודתך הקשה לטובת הסטודנטים. אני אישית יודע שהסמסטר, ויתרת על המון פרטיות, על המון לימודים ונכנסת להמון מלחמות לטובת הסטודנטים מול ההנהלה וגופים אחרים. התוצאות שכתבת כן מוכיחות את דברי, דברים לא באים בקלות, אין ספק שהאגודה עשתה עבודה לא קלה עם כל הקשיים והגזרות שנחתו עליה מהנהלת המכללה, הקריה וכו'. מצד שני, ישנן הרבה בקשות וטענות שמגיעות מהסטודנטים ולא כל דבר ניתן להשיג בזמן הרצוי אם בכלל - אני אישית בטוח שכולם מבינים את זה (גם הכועסים שבינינו). ואני רוצה לומר שוב, לא על הכל ניתן להשיב באמצעות מיילים ופורומים. אלעד תמיד נותן תשובות מפורטות לכל שאלה פנים מול פנים. גם כשהדרישות לגיטימיות ובקשות מסויימות נראות קטנות וקלות להשגה, עדיין, מאחורי הקלעים, קיימים מחסומים ומכשולים שלא תלויים לא באלעד ולא באגודה - דבר שחשוב להפנים ולהבין ואם קצת קשה תמיד אפשר (כמו שהוזכר) לבוא ולשאול. בכבוד, גיל

amircn1

New member
אף אחד...../images/Emo39.gif

לא לוקח ממכם את הקרדיט לפרויקטים שהרמתם ולתרומה שלכם ועל זה באמת מגיע לכם כל הכבוד
אך לא חסר דברים שעדיין צריך לשפר

yanivthai

New member
אתה צודק, צריך להכניס כמה מילים

טובות. וכמו שאמרו לפני, אנחנו כן מעריכים את מה שאתה ושאר החברה עושים שם. אם אתה שואל אותי, אני חושב שכל הרעש הוא בעקבות השקט, כלומר, לא שמענו (חוץ ממי שבא אופן פרטי) כמעט דבר לגבי פעילות האגודה ולכן היה מאוד נוח להניח שמתעסקים שם בשטויות. בכל אופן, אני יודע שאתה גם סטודנט ורוצה לטובת הסטודנטים אז יהיה הרבה יותר קל אם כולנו נלך ביחד. עוד אני יודע, אחרי ששמעתי מצרפתי (קודמך) שהלך ראש בראש עם הנהלת המכללה שזה לא קל ושכל דבר חדש שרוצים לעשות הוא מלחמה בפני עצמה עם המכללה.

למעלה