כמה מחשבות

Capelli Neri

New member
כמה מחשבות

אני לא לחלוטין בטוחה מה אני רוצה לכתוב כאן. הפורום הזה מסקרן אותי גם בגלל עניין מציצני, גם בגלל קנאה במי שיש לו מיניות חופשית וכנראה, גם כי אני מזדהה. בסך הכל אני מרגישה שאני בעיקר אוהבת ונמשכת לגברים. נראה לי שאני יכולה להמשך במידה מסוימת לנשים, אבל רומנטית הן לא מעניינות אותי. לפחות נדמה לי. אנשים כאן מתארים מצבים שבהם יש להם מיותר ממערכת יחסים אחת בו-זמנית. ועם כמה שיש לי היסטוריה מונוגמית הטרוסקסואלית, איכשהו מילדות ראיתי את עצמי בסיטואציה רומנטית/מינית קצת יותר מורכבת. יש לי בן זוג כבר כמה שנים, אני מאוד אוהבת אותו, חושבת שהוא מאוד יפה, אבל משיכה אצלי דועכת אחרי כמה זמן בקשר...ואז אני מתחילה להרגיש דפוקה שאני א-מינית ופריג'ידית ולא אוהבת או נמשכת או נורמלית או פאם-פאטאל כמו שהייתי רוצה להיות. וכשאני מדברת על זה עם אנשים ברור שיש כמה פתרונות: להתאמן על לעשות יותר סקס עם בן הזוג בין אם בא לי נורא ובין אם פחות ולהחזיר את התדירות למשהו שנשמע לי שאחרים יתפעלו ממנו או יאשרו אותו. פתרון אחר הוא להפסיק להרגיש אשמה על זה שכל החיים שלי אני נאמנה לעצמי ולא עושה מה שלא בא לי. והפתרון הפנטסטי (מלשון פנטזיה) הוא פשוט לשכב עם יותר מגבר אחד במקביל - לקיים כמה מערכות יחסים, לשכב עם מי שאני רוצה תוך כדי שאני בזוגיות אוהבת, אולי להתנסות במגע עם אישה, לבחון ולבדוק ולגעת בשורשי המיניות שלי במקום להרגיש אשמה על היעדרה או על קיום תשוקה מינית כלפי אחרים. ולקרוא בפורום הזה גורם לי לחשוב, האם אני חיה את חיי כמו שאני רוצה? ואיך בכלל מתוך מצב של זוגיות של כמה שנים אני יכולה לבחון את המיניות שלי עם אחרים או כלפי אחרים. ואולי זאת בכלל אשמתי ש"התמסדתי" ומצאתי מישהו שאני מאד רוצה להיות אתו אבל שאורח חיים שאינו מונוגמי הוא בכלל לא על הפרק, ושיש מצב כ"כ ברור של לאהוב מישהו ולשכב רק איתו, כשבפועל אני מרגישה שאני יכולה להתעורר מהתרדמת המינית הארוכה הזאת ולשכב עם כל העולם ולאהוב יותר מגבר (עד כמה שאני יודעת) אחד בו זמנית. אני מכילה המון רגשות אשם. לא לגבי מיניות מוחצנת כמו לגבי "מעט מדי" מיניות. תמיד רציתי להשפריץ סקס, לרצות סקס, לאהוב לעשות את זה. אבל בפועל זה כבר לא כזה כיף, אני מכניסה את עצמי לתרדמת מינית כדי לא להתמודד עם התסכול. ולא כי הבחור שלי לא טוב במיטה. "טכנית" אנחנו מעולים, אבל הריגוש הולך לאיבוד ואני מרגישה שאם היתי יכולה לשכב בכל ערב עם מישהו אחר, זה לא היה קורה. אבל אולי זה המחיר של זוגיות מהסוג הזה? אני סתם קצת מתוסכלת ומרגישה שביקום מקביל אולי הייתי מקריבה את האהבות הרומנטיות שלי (שהיו מאד חזקות וגדולות) לטובת הרפתקנות מינית. ואיך בכלל אפשר להיות בקשר פתוח מיני ולא לקנא? ואולי דוקא המימוש של המיניות שלי היה מביא אותי להרגיש פחות חוסר ביטחון מול חוויות מיניות של בני זוגי ושל אחרים באופן כללי...? כמה מחשבות...מתנצלת על האורך.

PurpleFilth

New member
מזדהה לחלוטין

בתקופות שאני עושה המון מין אני מרגישה אשמה על ה'פריצות' שלי, ובתקופות שלא כל כך בא לי, אני מרגישה מקולקלת. איזה בעסה שאנחנו מרגישות שאנחנו אמורות להתאים לאיזה שהוא סטנדרט במקום להקשיב למה בא לנו באמת, הא? שני דברים חשובים: 1. לעולם, *לעולם* (!!!!1) אל תעשי סקס אם לא בא לך. מותק, את לא חייבת כלום לאף אחת/ד, גם לא לסטנדרטים החברתיים של התדירות שבה 'אמורות/ים' להזדיין. אפשר להיות מאוד מיני/ת גם בלי לרצות מין. 2. כמו שאנחנו תמיד מדגישות/ים, ביסקסואליות היא פוטנציאל משיכה ליותר ממין או מגדר אחד, לא בהכרח באותה צורה, לא בהכרח באותה מידה, לא בהכרח באותו זמן. אם את מרגישה שההגדרה הזאת מתאימה לך את מוזמנת להשתמש בה. ודברים פחות חשובים: איך אפשר להיות בקשר פתוח מיני ולא לקנא? ובכן, צריך בגרות, פתיחות, רגישות וניסיון, אבל אפשר. קשר פתוח לא דווקא אומר 'כל אחת/ד עושה מה שבא לו/ה', אלא 'בוא/י ננסח בעצמינו את הכללים שלפיהם אנחנו רוצים/ות להתנהל'. יש מרחק עצום בין מונוגמיה גמורה לבין קשר פתוח לחלוטין בלי כללים. האם מותר לשכב עם חברים/ות משותפות/ים? האם לספר לבנ/בתזוג? מראש או בדיעבד? ואיך בדיוק? האם מותר לנהל במקביל עוד קשר רגשי? בשביל זה את צריכה להיות מאוד כנה עם עצמך ועם הא/נשים שאת איתן/ם, להבין מה פוגע באחרות/ים, להבין מה פוגע בך, ולהעז לבקש את זה. בהצלחה =] מעבר לזה, אני מציעה לך להשקיע קצת מחשבה על איך היית רוצה לשפר את חיי המין שלך. האם את משתתפת באקטים שאת לא נהנית מהם? האם יש דברים שהיית רוצה שיתרחשו ולא קורים? האם יש עוד דברים שהיית רוצה לנסות ולא העזת? ממליצה בחום לקרוא את הפוסט המופלא הזה: http://bidyke.wordpress.com/2011/08/15/סקס-הטרוסקסואלי-קווירי-ושבירת-ההיררכ/ וגם לאונן לא יזיק

Capelli Neri

New member
טוב לשמוע

שעוד מישהי מרגישה כמוני. לגבי המין עם החבר - אני מניחה שבאיזשהו שלב התחלנו/התחלתי לוותר עלי - לא מתעקשים שאגמור וכו'. זה התחיל מזה שאני לוקחת תרופה שבתקופת ההסתגלות אליה מנעה ממני להגיע לאורגזמה, וזה פשוט נהיה מסובך מדי לנסות שאני אגמור, למרות שבאופן רגיל זה בא לי די בקלות. ופעם הייתי מאוננת כל יום, היום כבר לא בא לי ומאחר שאני גרה עם בן הזוג שלי כמעט ואין לי מרחב לעשות את זה באופן פרטי שקשור אלי ולא לסקס בינינו. תודה על המענה.

newguy244

New member
את בטח לוקחת SSRI.

גם אני...בהחלט גורם לאי אורגזמה.(ואני בן)

למעלה