כמה לדעתכם זה נכון?

כמה לדעתכם זה נכון?

מישהו מכיר מישהו שהצליח בזה? האם זה אמיתי או סתם חארטה בארטה...??????? שווה להשקיע? או שישקיעו אותי???? יניבבבבבב בטח אתה יודע...ובכלל כל אחד אחר אני אשמח לתשובות.. כמה זה נכון???

אין לי מושג לגבי האתר הספציפי, אבל

באופן עקרוני ההגרלה אמיתית ואכן מתקיימת, וכ-50 אלף גרין-קארדס אכן מוגרלים מדי שנה. אממה, ההגרלה מיועדת בעצם לאפשר לשלטונות ההגירה האמריקאים למפות רשימה של מליוני אנשים המעוניינים להגר לארה"ב, ולבנות מאגר מידע מדוייק ועשיר למדי. בתמורה למידע הם אכן מגרילים אשרות אמיתיות, אבל אם יש בכוונתי באמת להגר לארה"ב באופן חוקי לא הייתי נרשם להגרלה, רק כדי ששמי לא יעלה מאוחר יותר בבקשה לויזת עבודה, עסקים או תיור. אבל -- כל אחד ושיקוליו הוא. ורק לסיום - למיטב ידיעתי זה לא אמור לעלות כסף.

sirpad

New member
הוא מתכוון

שנניח ונרשמת ולא זכית,ואז את באה לבקש ויזת תייר יגידו לך רגע, מה ויזת תייר? עליי תה ועליי נענע אבל עלינה?! הריי לפניי כך וכל הצטרפת להגרלה דהיינו ניסית חוקי ולא הצליח לך עכשיו את באה ותיירת ומתכוונת לעבוד ואז את מתבקשת להוכיח בכל מיניי דרכים שיש לך מספיק כסף וטרראם שלם.

DJNYC

New member
זה לא נכון.

מספר המצטרפים להגרלה הוא ענק - ולפי המידע שהם מבקשים אין דרך לדעת אם אתה אותו הבן אדם. הם לא מבקשים מספר זהות, מספר דרכון או שום דבר דומה... ולפי שם - הם בחיים לא יצליחו לאתר אותך... די לפראנויות.

לא יכול להתווכח

כי לא נרשמתי להגרלה הזאת מימי, אבל.... אם הם לא מבקשים שום פרטים, איך הם יכולים להעניק לך את הויזה הנכספת בבוא היום לאחר שתעלה בהגרלה? ומה מונע ממישהו אחר להזדהות באותו שם ולקחת לך את הויזה שלך אם אין שום פרט מזהה אחר? נשמע מוזר.

DJNYC

New member
זה לא מה שאמרתי..

הם מבקשים פרטים כמו שם, כתובת ותמונה.. אבל לפי אלה אי אפשר לעצור אותך כשאתה עובר בגבולותיהם או מבקש ויזה

לי דווקא נראה

שהם יכולים. כי כאשר אתה מבקש ויזה אתה מציין את שמל וכתובתך, וכן מצרף תמונה. אז גם אם יש כמה אנשים עם אותו שם, והחלפת כתובת, יהיה להם קל לבדוק 20 אנשים עם אותו שם ולראות אם תמונתם מתאימה במקרה לתמונתך.. מערכות המידע משוכללות מאוד בימינו אלה. חוץ מזה - לפי מה שסופר לי, זו המוטיבציה היחידה שלהם לאפשר לעשרות אלפי אנשים להיכנס לארה"ב מדי שנה. אחרת למה להם להיות נדבנים כל כך?

DJNYC

New member
אתה נותן להם יותר מדי קרדיט..

להזכירך, מוחמד אטה (9.11) קיבל ויזה משרותי ההגירה חצי שנה אחרי פיגוע הטרור.... אם אתה חושב שיש להם זמן לעשות חיפוש ולהשוות תמונות של כל מבקש ויזה.. אתה באמת נותן להם WAY TOO MUCH CREDIT. חלק מה´רעיון´ של ארה"ב זה לפתוח שעריה למהגרים =- זה מה שהופך אותה למה שהיא.

ייתכן..

חשבתי שזה היה הרעיון של ארה"ב לפני איזה 100 שנים, כי מאז הם רק מקשיחים כל פעם את מדיניות ההגירה שלהם. לדעתי היום הקנדים הם אלה שבאמת פותחים את שעריהם למהגרים - אבל זה כבר שייך לדיון אחר.

joe2b

New member
גם קנדה כבר לא מה שהיה פעם...

ולדעתי, הם מאפשרים ל"קנדים" להגר לקנדה, כלומר, הקריטריונים שלהם כל כך קשים שאם אתה לא קנדי, הסיכויים שלך לא משהו... אולי, רק אם יש לך עבודה בחו"ל, אבל זה סיפור אחר.

Gefen

New member
מקסימוששששש... אם כבר

להשתתף בהגרלה, אז נראה לי שכדאי דרך האתר האמריקאי הרשמי, שם יש את כל ההסברים, אפשרות להרשמה אוןליין - את גם מקבלת שם משתמש וססמא וזה מאפשר לך בהמשך לבדוק בהמשך לבד מה הסטטוס של הבקשה שלך. שימי לב- פעם זה היה בחינם אבל לא עוד...(עשיתי את כל הדרך בשבילך ומילאתי את כל השלבים כדי לדעת מה קורה בסוף....ואיך לא- זה ביקש מספר כרטיס אשראי... ככה זה בחיים שום דבר לא בא בחינם הא? ושלא תגידי שאני לא אוהבת אותך..) הקיצר...שווה לדעתי בשביל 40 דולר מה אגיד לך.. שמעתי כבר על אנשים שזכו בהגרלה, וזה , תארי לך, נותן אפשרות אפשרות לעבוד חופשי בארה"ב - חלום רטוב של הרבה אנשים.. אז תמלאי- אבל עצתי לך ללכת על האתר הרשמי שלמעלה. ובהצלחה.. גפן

New Yorker

New member
גפן פישלת הפעם- אבל לא באשמתך

זה מה שהם רוצים שתחשבי שהם האתר הרשמי, זה שהכתובת שלהם מסתיימת ב org עדיין לא עושה אותם אתר ממשלתי. להירשם להגרלה לא עולה כסף, פרט לעלות שליחת המכתב והדרך הנכונה להגיע לזה דרך האתר של INS מצורף הקישור המתאים. החברות הנ"ל סתם מנצלות חוסר ידיעה של אנשים או אולי עצלנות. בעיקרון יש כללים מאד נוקשים כיצד לשלוח את הבקשה להצטרף להגרלה, וכל טעות פוסלת אותך מלהשתתף. שיהיה בהצלחה לכל השולחים
דרך אגב גפן בא לך על סלט קצוץ דק דק?

Gefen

New member
../images/Emo24.gif מאוד... בעיקר אם

קוצצים אותו בסכין מיוחדת, כזאת של שפים ועוד יותר טוב אם הקוצץ עבר הכשרה מיוחדת והכי טוב אם הסלט מגיע גם עם פיתות חמות וחומוס ולבנה.. יאמייי ויווו... ממש התלבטתי לגבי האתר, היתה לי תחושה משונה שזה לא האתר הרשמי כי אני בשנה שעברה באמת לא שילמתי.... אז מקסי קבלי תיקון וכנסי לאתר של הניו יורקר. אגב ניו יורקר, איפה אתה? כאילו..באיזו עיר? גפן

Gefen

New member
ניו יורקר יקר, מתי אתה

מגיע למלבורן? פה הקיץ רק מתחיל...

Gefen

New member
אגב...עוד בעניין הפישול

נראה לי כדאי שאפסיק לנדב פה עיצות בענייני אמריקה ואעבור לאוסטרליה, יותר מתאים לי.. שששש... שתקי גפן לכי לישוןןן לילה טוב חברים מאוחררר...

איתנוס

New member
ראיתי תוכנית בטלויזיה על זה

יש 50,000 ועפ"י מה שאמרו בתוכנית מגיע 1 לישראל. הסיכוי לקבל את הגרין קארד ממש קטן. החברה הזאת עושה מיליונים
איתן

למעלה