כמה טוב להיות פה...

אומייגאד איך אני זוכרת את זה אמא../images/Emo10.gif

פשוט הדמעות מתחילות לזלוג מעיניי
וואי איזה נוסטלגיות זה מביא לי
איך אהבתי אותם!!

j u l i a 1 3

New member
גמאני אהבתי אותם!

ויש לי 4 דיסקים שלהם! של העונה ה5,6,7 ואוסף להיטים.

Farooq

New member
אני אוהב את הפורום הזה,

כי תמצאו פה אנשים שיודעים לדבר על מה שהם אוהבים בתחום מסוים וזורקים הכל על הכל פה ולא מחזיקים את עצמם. וכי פה תמצאו חבורה של ילדים שהם לא חוששים לשמוע דעות של אחרים בנוסף לשלהם ולא תוקפים אותך. וכי פה תמצאו סביבה תומכת ונמחדה.

אחלה שרשור

אני אוהבת את הפורום הזה בגלל האוירה הנוחה שפה שנוצרת בגלל האנשים המדהימים שפה

Super Chuly

New member
תתחדשי

וזה באמת לא טוב לעשות עם אקדח... אבל זה לא משנה... שלא יהיו לך אינפקציות... ליהי :)

אוראלי קודם כל אני שמחה שכיף

לך כאן איתנו ואני מסכימה איתך בכל מילה שלך לגבי היחס שמתקבל פה מהאנשים הכי חמודים שיש!! והם אתם!!
אני נורא נורא נורא אוהבת את הפורום הזה בגלל: קודם כל בראש ובראשונה- בגללכם!!! אתם כולכם בלי יוצא מן הכלל מקסימים ומתוקים ברמותתת
אתם מצחיקים,מקשיבים,מתייחסים בצורה ממש יפה לכל אחד פה,כל חדש וכל חדשה מקבל פה מלא מלא ברכות של השתלבות מהירה ונעימה (וב"ה כולם מרוצים פה) וזה מה שיפה!! אני גם נורא נורא אוהבת את כל הפעיליות של הפורום (וגם אלו שלא תמיד קשורים לשמיניה) ואת כל המשחקים.. והשאלונים והכל!! פשוט הכל!! ג=ם א=נ=י נ=ו=ר=א א=ו=ה=ב=ת א=ת ה=פ=ו=ר=ם ה=ז=ה!!

j u l i a 1 3

New member
איזה עגיל שקסי!

אני מאוד אוהבת את הפורום כי יש פה אנשים מדהימים שממש כיף לדבר איתם, ולא רק על השמיניה, אלא על כל נושא שבעולם. הפורום נורא פעיל יחסית לפורומים אחרים וגם יש פה עוד אנשים שמעריצים את מיכאל ואת השמיניה כמוני וזה כיף לדבר איתם.

למעלה