כמה טוב להיות פה...

orel4400

New member
כמה טוב להיות פה...

טוב רוב היום הייתי בפורום פירסינגים וקעקועים כי רציתי לברר כמה דבירם לגבי העגיל באוזן שעשיתי.. יש שם יחס פשוט מסריחחח... כאילו מתחילים לריב איתי בגלל שעשיתי חור באוזן עם אקדח ולא עם מחט... מתחילים "לצעוק" עליי ולהגיד שאני מתלהבת שעשיתי עם אקדח... הקיצר יצאתי משם ממש מאויימת ומפוחדת..!! והגעתי למסקנה אחת 1-אין כמו הפורום הזה... אנשים מקשיבים, עוזרים, חמים... אני חולה עליכם!!! אז ננצל את השירשור ושכל אחד ירשום מה אוהב אוהב בפורום הזה... ולמה כדי לבוא לפורום. (ולא לרשום שזה בגלל השחקנים) תנו סיבות טובות ומוצדקות. אני יתחיל... 1. יש פה אנשים שמקשיבים ועוזרים בכל בעיה אפילו אם היא לא קשורה לפורום עצמו. {התלהבתי מהתמונה}

chen010189

New member
יש פה נוסטלגיית בית ספר יסודי

"הוא מקובל, אני לא!" אין כמו נוסטלגיות.
סתם, סתם
יש פה אנשים קורעים בטירוף כיף.חחחח ולא יודעת איך להסביר את זה אבל באמת כיף להיות פה! חג שמיייח לכולנו [:

חן זה שאת חננה לא אמר שכולנו חננות!

חחחחחחחחחחחחחח סתם סתם כפרעלייך
"תגיד(י), מחונן זה מהמילה חנון?" (רותם לאדם פרק 13) אוראל כפרווות עזבי, סתם פורים של חשים הם! שילכו לעזאזל! אין עליינו
ואין על דון
אוהבתותך

יש בעיות?../images/Emo3.gif

תזהרי אני אגיד לכל הכיתה שתעשה עלייך חרם
או יותר נכון לכל הפורום
או יותר נכון ליוד או יותר נכון לדון או ותר נכון לדני או יותר נכון ל... תומר רוסו!

orel4400

New member
אורטל וחן שתיכן חננות אז סתמו!!

סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אתם הכי מקובלות שאפשר...|כן בטח| ואני אישתו של מיכאל אלוני.

chen010189

New member
שה שה שה!

לא, אין לי מבחן בקרוב. חשבתי לפתוח את ספר המדע והטקנולוג'י כדי להעשיר את הידע זה עדיף ע"פ שמיעת מוזיקה האם שמעתם את הלהיט החדש של המתמטיקאים העליזים הו, הו אחד ועוד זה שתיים הו, הו כמה נפלא ששלוש ועוד שלוש זה שש טוב עדיף שאני אסתום

orel4400

New member
אבל אני אוהבת אותך ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif!

ואני לא רוצה שתתלונני עליי במשטרה... ואני מאוד מאוד מקווה לראות אותך אחרי ל"ג בעומר בעזריאלי מאוד מקווה... אם לא אני באה לחיפה ומושכת אותך בשערות לתל אביב.

לינוי92

New member
חן למדתי על זה!

אני חולה על זה חח כאילו..קצתת נוו אני מופתניקית מכוערת!

chen010189

New member
חולה על זה י'אקסטרה חננה?../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

למעלה