כמה חבל..

bright sky

New member
כשהזמן המתאים לך יגיע,

פתאום תגלי שאת לבד. קשה לי להאמין שאהבה אמיתית תגיע בדיוק לפי לוח הזמנים שתכננת לעצמך.

זה לא הענין בכלל!

מאיפה הטענה הטיפשית הזו של-"האהבה תגיע לפי לוח הזמנים שלך"? במיקרה הנל זה לא העניין,ציינתי ששנינו נמצאים בשלבים שונים בחיים וכרגע אי אפשר שנהיה יחד. ותאמיני לי שאם היה אפשרי מבחינת שנינו-אז מזמן היינו זוג,גם אני וגם הוא חושבים ככה,אבל מה לעשות שיש דברים שלא מסתדרים כרגע וזה לא מתאים?! הקטע פה זה לא שאני דוחה בכוונה כי לא מתאים לי עכשיו ברגע זה,אלא כי זה לא פרקטי עבור שנינו,זה הכל.

bright sky

New member
טוב, החלטה שלכם,

לא התכוונתי לתקוף אותך. אבל יהיה ממש חבל אם אח"כ תגלי שהוא כבר בקשר עם מישהי אחרת ותחשבי על מה שיכול היה לקרות בינכם.

אני מתקשה להבין למה זה בלתי אפשרי

כתבת שאתם נמצאים במקומות שונים בחיים. אז מה?? אני מסיימת תואר עוד שנה וקצת, והבחור שלי בצבא בקבע ומשתחרר רק עוד שנתיים ורק אז, אולי, יתחיל ללמוד ואצלי כל החיים סובבים לימודים ועבודה, ואצלו כל החיים צבא אבל עובדה שמצאנו אחד את השני והסתדרנו למרות שהיינו במקומות שונים בחיים. האם מדובר בהפרשי גילאים?

שירי..

המצב שלכם כל כך לא דומה למצב המדובר..הכי לא דומה שבעולם. אם היה ככה,שזה נחשב בעיה קלה..אז סבבה,אבל זה לא העניין.

האמת ש...

זה עניין של סדר עדיפויות אם את מחפשת זוגיות, אז לכי על זה, כי הזמן המתאים הוא בדיוק כשמופיע המועמד. ואין זמן מתאים אחר. אני לא בעד לפספס את ההמנויות כאלה אבל אם יש לך דברים יותר חשובים מזה (וזה לגיטימי ביותר), אז אסכים איתך שלא כדאי להתחיל את הקשר

לא לא..

זה לא שאני דוחה את זה בגלל שזה לא מתאים עכשיו בגלל דבר כזה או אחר,אלא כי זה לא הגיוני לשנינו עכשיו..

ככה מתוך המחשבות..

להביט עליך ולשמוע בקול כמו ציור יפה ללא דף ומכחול הפנים החיוך והגומה טוב הלב וגודל הנשמה הבגרות שלא ניגמרת והשיחה שתמיד הכי נהדרת ומבט וחיוך ועוד קריצה וצחוק ולחשוב שהיה יכול להיות כל כך מתוק..

A d i 23

New member
זו לא הפעם הראשונה..

שאת מעלה אפשרות לקשר, אבל מוותרת עליו מראש.. חבל לא ?

למעלה