כמה חבל..

כמה חבל..

לפעמים יש דברים מסביב שאם כל החלקים בניהם היו מתחברים..זה היה מושלם,פשוט מושלם..ואם חסר איזה חלק..זה שובר את כל התמונה והיא לא אידיאלית יותר. הכרתי בחור מקסים..פשוט מתיקות בפני עצמה ואין הרבה כאלה היום..הוא פשוט ג'נטלמן אמיתי,לבבי ונשמה טהורה,בגרות בלתי ניגמרת ויש כימיה מדהימה. אבל..זה לא רלוונטי לשנינו להיות כרגע יחד..פשוט לא פרקטי כרגע. השבוע בבוקר כשיצאתי לעבודה,חשבתי עליו..ואז כעבור חצי שעה אני קולטת אותו דרך האוטובוס חח כעבור יומיים,הגיעה לעבוד איתי מישהי..משיחות מפה לשם התברר לי שהיא לא אחרת מאשר אחותו!!! והוא סיפר לי אז כמה הוא קשור אליה,והופתעתי מאוד לגלות שזו היא ולפגוש אותה בכלל.. סיפרתי לה על האח המתוק שלה..(ברור שהיא יודעת מי זה אח שלה
) ותוך כדי שיחה היא מנסה לעודד אותי לקשר איתו וקוראת לי מדיי פעם "גיסתי" חח..היא אמרה שהייתה רוצה בחורה טובה כמוני עבור אח שלה וזה מה שתמיד חיפש..ולי נותר רק לחייך.. זהו..הוא מלאך,אפילו אחותו הייתה רוצה שנצא יחד..אבל עדיין-אי אפשר וזה לא פרקטי כרגע
מה לעשות..לא הכל לפי מה שאנחנו רוצים..חבל!

bright sky

New member
את בטוחה שאין שום סיכוי?

חבל לוותר, קשה למצוא בן אדם שבאמת מתחברים אליו ככה.

למה לא פרקטי?

אולי בכל זאת שווה לתת ניסיון? אולי יש כל כך הרבה סימנים שמצביעים שיש לכם עתיד משותף ושווה לתת לזה צ'אנס?

אני יודעת..

וגם אני חשבתי על זה...מה הסבירות שאחרי תקופה שלא ראיתיו ,חשבתי עליו בבוקר ואז אחרי חצי שעה אני רואה אותו דרך חלון האוטובוס! ועוד שלמחרת אני פוגשת את אחותו.. אוף

אני חושבת...

שאם את מתבטאת ככה.. וכל כך רוצה... אפילו המכשולון הקטן הזה
לא צריך להפריע.. די נו.. לכי על זה.

האמת,

שדי שכחתי מזה,עד שראיתיו..וכאילו לא די בכך-גם את אחותו פגשתי ממש בפוקס... מה לעשות..שישאר בגדר חלום כניראה.

לא!....

למה חלום?!?! למה.. זה באמת לא כזה נורא.. נו אם הוא כל כך מקסים.. יאללה תגידי לאחות שתסדר... חבל להפסיד.. מקסימום לא ילך- זו לא חתונה קתולית! ואין מה לחשוש מהרס הידידות- הרי אמרת שלא ראית אותו מלא זמן. אז יאללה לכי על זה.

זה פשוט..

שנינו נמצאים במקומות קצת שונים,כלומר יש לכל אחד תוכניות אחרות כרגע,לכן זה לא פרקטי לפחות עכשיו.

A d i 23

New member
תכניות אחרות ?

את באמת חושבת שכל הזוגות שהתחילו קשר, היו להם תכניות זהות ? אז זהו, שלא. שוב, חבל שאת מוותרת לפניי שניסית, במיוחד כשנראה ששני הצדדים מעוניינים..

A d i 23

New member
אבל עדיין..

למה לפסול מראש לפניי שניסיתם ? סתם שאלה שמסקרנת אותי, דיברתם על זה פעם, את והוא ? גם הוא חושב כמוך שקשר ביניכם לא יילך ?

למעלה