כמה זמן לפני ההופעה

FunkyMonk

New member
אתה בטוח?

כי אני מתכנן להגיע כמה שעות לפני הפתיחת שערים ונאמר לי שהפתיחה של השערים הינה ב-8... מישהו יכול לוודא את זה?

תודה על המידע

אחזור ואבקש לא לתת לינקים לאתרים מסחריים, שלא במסגרת שרשור ה-OFF. הודעות עם לינקים כנ"ל, יימחקו.

זה מגוחך - זה פשוט מגוחך....

קישור לקופת הכרטיסים של מופע רוג'ר ווטרס הוא "אתר מסחרי"? גולש בפורום שאל אותי מאיפה המידע. נתתי לו את מקור המידע. אם לא היית מפריע לדיאלוג, יכול להיות שכולנו היינו מאושרים. אפשר לחשוב שאני עובד בקופת הכרטיסים הזאת... מידע רשמי מקופת הכרטיסים הוא מידע חשוב שגולשי הפורום *זקוקים לו*. זה פשוט מגוחך, צורת ניהול הפורום הזאת. מעולם לא נתקלתי בניהול שכזה.

כבר אמרת לי את זה לפני כשנתיים ../images/Emo13.gif

בינתיים אנחנו מסתדרים לא רע. יום טוב

מסתדרים לא רע?

הפורום הזה מלא אך ורק בבני-נוער, אין פה אף מבוגר. את המבוגרת היחידה בכל הפורום.... בדיחה, פשוט בדיחה.

Inis mor

New member
אתה מחמיא לי ממי...

אף אחד לא קרה לי "בני נוער" מאז הפעם ההיא לפני שנתיים כשביקשו ממני תעודת זהות בקניית סיגריות.

thezanani

New member
יאללה כבר אתן,יגון ושבר

מיום ליום בשנה הטראגית הזו אני מבין עד כמה אתן,הנשים,רחוקות מאיתנו,בני האדם. זה עתה חזרתי ממפגש שלא יתואר עם הפרנואידיות הסומק המטורפת של הזן שלכן שהניב את אחת מפסגות הטמטום שזכיתי לשמוע,והינני אדם המתרועע עם אנשים טיפשים- "יואוווו,האוזן של מקומטת" זהו.נשבר לי.יש לי חברים המתכחשים אליכן,אבל לרובם קוראים שמיל ויש להם זקן מדובלל כזה מהבר מצווה.עוד זעקה על קמטים מבת 26 כמוך והשטריימל הישן בארון יראה אור. נשים,ראו הוזהרתן.

חרטושה

New member
אני יכולה להציע הצעה פונקציונלית?

יש לי כמה פרוספקטים של מנזרים ששמרתי מהתקופה שבה סיימון לה-בון התחתן (אבל אנחנו לא מדברים על זה >>> סניף
<<<) , לשלוח לך? מה שכן אבל, במקומך הייתי פוסלת כמה מקומות מראש.

Inis mor

New member
מה אני אגיד לך יקירי

כשהשיר לא מתנגן כמו שצריך אז כניראה שהגיטרה לא מי יודע מה...הה? צריך ללמוד לנגן לפני שתוהים על טיבו של הכלי!

מצטער אורי אבל הצ'יף צודקת

פיזור לינקים לא אחראי זו בדיוק הבעיה של האינטרנט. אתה שולח לינק ואתה לא יודע לאן הוא מוביל. האם בדקת שכל התכנים באתר שאליו אתה מקשר מתאימים לצפיה לילדים לפני שאתה מלנקק בכזו חופזה? ואפילו חמור מכך, אתה שולח אנשים לאתר ואתה לא יודע לאן הם יגיעו בסופו של דבר. קישור מוביל לקישור שמוביל לקישור, והופ, ילד תמים שהלך בעקבות הלינק ששלחת לאתר של קסטל עלול למצוא את עצמו תוך כמה לחיצות עכבר באתרי זימה והכל באחריותך! מבחינתי בכלל צריך להפסיק עם הנוהג הפסול הזה של קישורים באינטרנט. אי אפשר ככה שההפקרות תמשך. לא יתכן מצב שכל אחד עושה מה בא לו. אתה צריך לחשוב על ההשלכות של המעשים שלך. סדר חייב שיהיה פה!

אם לא נזהר

בסוף נגיע לאתרים מסחריים ממש, כמו מוג'ו רחמנא ליצלן. ובכל זאת הערה לברייטמן, אומנם מרבית הפורום מחפש עדיין בובות של החומה, אבל לפחות אה...5 גולשים כאן לא רשומים יותר בתעודת הזהות של ההורים והשמועה אומרת שיש איזה אחד או שניים (אם נתאמץ אולי נגיע לשלושה) שיש להם אפילו חשבון בנק!, לא יפה ככה. וחוץ מזה, אולי כבר תצאו לדייט ותגמרו עם זה?

הקישור למוג'ו הוא רלבנטי

1. בגלל שהרדיו שלהם אינו בתשלום. 2. בגלל שלעיתים ניתן לקנות גליונות מסויימים - הדפסות "מיוחדות" שלהם - רק ממקור אחד. היינו, אין לאתר מתחרים ממילא. 3. בגלל שהמלצה לקרוא את הרשימה שכתב פיל אלכסנדר נעשתה בשרשור ההמלצות, תוך התייחסות לתוכן הרשימה, והזמנה לדיון. זה שונה לגמרי ממצב בו: 1. גולש מקשר לאתר שהוא מנהל - ועוד אתר העוסק באותו נושא כמו הפורום שלנו - וזאת במטרה למשוך אליו גולשים מהפורום. 2. אנשים מעלים לינקים לכתבות וסקירות, ללא מתן הקשר, ציטוט, תמצות או פתיחת דיון. בנוסף, הבעיה עם לינקים - לעומת המלצות גרידא, או אפילו נקיבת בשם גוף מסחרי (קסטל, או מי שזה לא יהיה), הוא שאין לנו שליטה על תוכן מה שנמצא בלינק. החשש שלי אינו דווקא ממידע שאינו מתאים לילדים - כפי שרמז הכותב הקודם בשרשור - אלא שהתוכן המקושר הוא פרסומי, לא אובייקטיבי. היינו, למי שמעלה את ההודעה אין "אחריות" על התוכן אליו הוא מקשר, ולכן הודעתו הופכת לפרסומת בעצמה. מבחינתי, זהו הקו המבחין בין המלצה גרידא, לבין פרסומת. (וכנ"ל מתן מספרי טלפון).

על הטיעון הזה עוד לא חשבתי

הטיעון האחרון העוסק באחריות קולטרלית מורחבת באופן טרנזיטיבי של לינקים ובעיית חוסר האובייקטיביות בהעדר נקודת מבט טרנצדנטית באתרים מסחריים וההשלכות האפיסטמיולוגיות הנובעות מכך הוא טיעון שמעולם לא עלה על דעתי וניראה לי שיש הסתברות מסויימת שאכן אולי, לפחות ברמה המטא-נרטיבית יש דברים בגו. לאור הנקודות החשובות מאד שהעלת כאן ניסיתי להרהר בעניין ולחשוב על האימפליקציות, אבל חוששני שכאן נקלעתי לבעיה נוירולוגית חמורה. את הסינפסות, לפחות רובן, הטיעון הנ"ל עבר בהצלחה מרובה, אבל אז הוא הסתבך לי בכמה אקסונים וכרגע אני סובל מנקע באונה הפרונטלית. ניראה לי שמדובר במקרה של רגישות לבוביס סטרקוס.

למעלה