כמה זמן לפני ההופעה

Anuerysm

New member
כמה זמן לפני ההופעה

יהיה אפשר להכנס פנימה? זתומרת אני יכול לבוא יומיים לפני ולהקים מחנה סנטימטר לפני הבמה?

לא

המיתחם כולו ייסגר בעת הקמת הבמה. השערים ייפתחו רק בשעה 20:00 בערב המופע, כשעה/שעה וחצי לפני תחילת המופע עצמו.

Anuerysm

New member
זאת אומרת שבשניה שהשערים ייפתחו

ההמון יסעור לתפוס מקום טוב?

חרטושה

New member
עד היום היה נהוג לפתוח את השערים

כמה שעות לפני המופע, ככה אף אחד לא הסתער. חוץ מזה יש מספר שערים מה שאומר שאין לחץ רק על שער אחד, וחוץ מזה מזה, זה לא מופע בישיבה אף אחד לא אומר לך איפה לעמוד, אתה יכול לעמוד מטר ליד הבמה או מטר ושני סנטימטר ליד הבמה, זה לחלוטין תלוי בך ובמידת כוח הסבל שלך.

וגם

הבמה, כך אומרים, תהיה באורך עשרות מטרים (70?), ומן הסתם תהיה בגובה כזה, שיקשה לפספס אותה, מכל מקום וכיוון במיתחם. (אבל כן, תהיה הסתערות, ורבים יתמקמו ליד השער עוד בבוקר. ככה זה ישראלים, לא?). מה שיותר חשוב: מה עם דוכני שתיה/אוכל? שירותים? אנשים יהיו שם במשך שעות רבות (חלקם, מן הסתם, כל היום).

חרטושה

New member
שירותים בדר"כ יש

(שירותים כימיים) אבל זו חוויה מאד לא מומלצת , אבל אם חייבים אז חייבים... אני מתארת לעצמי שברוח הזמנים העכשווים כבר לא ימכרו יותר בירה קרה בדוכנים במתחם (זה דווקא היה יופי של דבר, אמ, מצד שני, שירותים כימיים...) . עד היום תמיד היו דוכנים שמכרו שתיה קלה ונישנושים, אני זוכרת שהיה מאד קשה להגיע אליהם בשלבים מסוימים של ההופעה בגלל עומס הקהל. הם מבחינתם עשו אחלה קופה אני מתארת לעצמי.

סליחה, זה לא רלוונטי לפורום

הודעות עם אג'נדה אישית אינן מתקבלות בפורום האיכותי שלנו. אני מבקש ממך למחוק את עצמך מן העולם לאלתר. אינני מוכן שפרסומת למשרדי ממשלה תופיע בפורום הנפלא, היוקרתי והשנון שהקמתי בכוחות עצמי. גם הדיונים על דוכני הנקניקיות אינם מקובלים עליי - רק תוכן שזוכה לאישור שלי **בכתב** יכול להתפרסם בפורום הנפלא שלנו. ראי הוזהרת - אמחוק אותך מן העולם.

LuLuLu iT

New member
החוקים של הפורום לא מתאימים לך?

אתה מוזמן לעזוב אותו, ואני מבטיחה לך שאף אחד כאן לא יתנגד. נורא חורה לך? אתה יכול ללכת ולהתלונן בפורום משוב. אבל בבקשה תפסיק לכתוב הודעות ילדותיות שעושות דווקא ולא מועילות בכלום. מילא אם הן היו שנונות או משהו, אבל הן אפילו לא מצחיקות, רק חוזרות על עצמן ומוכיחות כמה שאתה קטנוני ומקובע. תודה.

DOCTOR ROBERT

New member
די כבר! מספיק! חלאס!

זה שיש לך ביקורות לא רעות ומידע מקיף בנושא הרוק המתקדם לא אומר שאתה צריך לבוא עם הערות ילדותיות כל רגע! די!

Elinor BC

New member
הוא לא היה ציני ? כאילו נראה לי שהו

צחק וכאלה, למה כולם תקפו מיד ? =S

Ivory Flower

New member
כי אוהבים פה את ציף ../images/Emo38.gif

-------------------------------------------------------------------------- Ivory Flower, מה בא לך לשמוע?

thezanani

New member
הס

כבמשטרים אפלים בעבר,עלינו רק לעבור כשכובעינו מקופלים לצד דיוקנה הגרנדיוזי ולזמזם הילולים,שבח ומחמאות לאוטו האדום מדם של עריקים. ממלכתיים כן? יחי ציפורה!

thezanani

New member
../images/Emo31.gif אין דבר כזה.

בפנימיה מלאת הזוועות בבית ספר לקוסמים שממנו נפלטתי ואת עובדיו שרפתי, בחדר הסמוך,חי באופן עצמוני,ייבגני,רוסי מופנם וחביב וקניבל לעת מצוא. צורר התמנונים הזה היה אוכל כל אכזר ומטורף-מחזה עוף של נאזגולים ועד קרביים של נתן,החבר שלי מפיסיקה.אף פעם לא ראיתי שועלים. לעומת זאת סנאי ראיתי וגם ראיתי.זה כמו עכבר,רק עם מרקם של הומו.

למעלה