כמה זמן לוקח?

כמה זמן לוקח?

התחלתם קשר. ההתחלה חביבה ונעימה. אתם/ן מנסים. בסך הכל נעים. אפילו מתחילה לדגדג לה ההתאהבות הראשונית. משהו לא מסתדר. נפרדים. כמה זמן לוקח למחוק את המספרים שלו/ה מהפלאפון? כמה זמן עד שמוחקים אותו/ה מהמסנג'ר? האם יש ממשיכים לחפש את האיש הבא? או נותנים מקום גם לאכזבה להתקיים לפניי שרצים הלאה?

נימשון

New member
אההה שאלה מעולה../images/Emo70.gif

פעם היה לוקח לי המון זמן כיום אני מוחקת ברגע שנגמר את כל מס' הטלפון, את כל הSMS ללח וגם מהמסנג'ר. זה תלוי כמובן בסוג הפרידה אבל אם זה מקרה בו זה נגמר לחלוטין ולא רוצים להשאר חברים אז נחמק ממש באותו הרגע.

נימשון

New member
לפעמים לא רוצים לוותר על חברות טובה

ואז נשארים ידידם ושמים בצד את התשוקה כי הרי השורה התחתונה היא שאתם לא מסוגלים להיות ביחד כזוג. אם את או הוא לא מסוגלים לשים את זה בצד אז כנראה שאין מקום לידידות כאן. אני מודה שאני מאלה שכמעט ב100% לא שומרת עם אקסים על קשר למעט אקס אחד של הרבה שנים ביחד ואיתו הקשר קיים אבל בעיקר בחגים ובימי הולדת.

shelly1975

New member
אני ישר מוחקת כשלא מסתדר, ישר

אין שום טעם לשמור מספרים של אנשים שאני לא בקשר איתם. כל בחור שנפרדתי ממנו ולא היה קשר אחרי זה, מחקתי ישר. למחוק מהלב לעומת זאת... זה יותר קשה, הלוואי וזה היה קל כל כך כמו ב
.

לא מוחק...

לא עשתה לי שום דבר רע שאני צריך למחוק אותה. גם לא מוחק מהמסנג'ר , אלא אם כן עלתה לי על העצבים :) בכלל לא חושב על למחוק, פשוט מנתקים קשר וזהו, למה לשבור את הראש בדברים הקטנים והכל כך חסרי משמעות? תלוי כמה זמן יצאנו, אם קשה לי להתגבר על כך אז לוקח לי זמן מה עד שאני ממשיך הלאה ואם לא אז ממשיך הלאה כמו החיים עצמם. אכזבה מקשר של חודש? הממ...או מהתחלה של קשר? אני לא בא עם ציפיות גבוהות, בא עם רצון טוב וזהו.

חוץ מזה, הפלאפון אצלי חסר חשיבות

מבחינתי הפלאפון כאילו לא קיים ולכן לא שם אליו ולמספרים שבתוכו חשיבות יתרה. מוחק מהמסנג'ר וגם זה בספק, רק לאחרונה התחלתי למחוק ולחסום אנשים שאיתם אני לא בקשר במסנג'ר, בפלאפון אני לא מוחק, זה לא מפריע ולא מטריד ולא כלום.

המחיקה לא באה כעונש

נהפוכו, אני מוחקת כדיי להקל על עצמי. כדיי לא להפיל אותי באופציה של לנסות שוב להתקשר או לשים לב שהוא נכנס למסנג'ר או לא. בשביל מה לי אופציות המעקב הזה? מעדיפה התנתקות מהירה. גם אם יודעת שרגשית יקח לי עוד יומיים שלושה

shelly1975

New member
נכון. המחיקה לא קשורה בנקמה

מה גם שאיפה כאן הנקמה, מה איכפת לבעל המספר אם אני מוחקת אותו או לא. יש לי גם ככה מגבלה על מספר הטלפונים בספר טלפונים של הנייד ולא רוצה להעמיס עם מספרים שלא שימושיים לי ולכן מוחקת במיידי כאלה שאין לי קשר איתם, למה לשמור?!

shelly1975

New member
עניתי ללימון אשר לעונש, נקמה

זה הכול. כשמחקתי ת'מספר של האקס, חברה שאלה אותי אם אני עושה את זה כעונש לו. ואני ממש לא מבינה למה אנשים נוטים לחשוב שזה נעשה בקטע של עונש, נקמה, אותו דבר, אותו רעיון פחות או יותר. אולי חושבים שזה כאילו ברוגז. אני לא

נקמה או עונש?

זו גירסה שעוד לא יצא לי לשמוע מאף אחד, אף פעם איך הגיעו לזה ומה הקשר בכלל

shelly1975

New member
אני בעניין הזה כמוך

לא יודעת למה יש אנשים שמייחסים כזה דבר לעונש / נקמה, עניתי בסך הכל ללימון מוסיפה המון שאמרה שזה לא בא כעונש, היא העלתה את זה. וגם חברה שלי בזמנו העלתה זאת ואין לי מושג למה.

אבל ל../images/Emo56.gifשלך יש זכרון מוגבל

חוץ מזה...בשביל מה אתה צריך מספרים של בחורות שיצאת איתן פעם אחת ולא תהיה איתן בקשר אף פעם? לא חבל על המקום בזיכרון? ועל כל הרשימה הארוכה במסנג'ר? מה יותא לך מזה נסיך?

אני מוחקת

כשאני מדפדפת בטלפון ורואה מספר ולא זוכרת למי הוא שייך (למרות שמופיע השם...) שזה שלב שאיבדת עניין לגמרי וסתם שכחתי למחוק או מצד שני אם זה מישהו שאני מחליטה שאני לא רוצה שום קשר יותר (וחוששת שאני עלולה להתחרט) ואז אני מעדיפה למחוק במיידי ולנטרל לעצמי גישה קלה אליו ברגע של חולשה... ולגבי המשך? תלוי איך יוצא ומה מרגישים

עדי2211

New member
מוחקת...סתאם מיותר, בשביל מה

להשאיר את האופציה.. אולי... (בימים הקשים..תמיד מחפשים,"ומישום מה תמיד הטלפון של אותו בחור\רה מתגלה לפניינו...
) גם ככה סובלים- אז,לראות אותו כל פעם מחדש מול העיניים??? כאב לב מיותר..

אם זה לא זה, ממשיך הלאה

אם אני יודע שזה לא זה, אני מוחק הכל בהזדמנות הראשונה. למה לראות אותה נכנסת למסנג'ר שלה כל פעם? (אף על פי שבטח גם היא מחקה/חסמה ככה שזה לא רלוונטי.) המקרה שכתבת עליו לא נשמע כמו מקרה שיודעים בוודאות שזה לא זה. אחרת לא היתה קיימת התלבטות. במקרה של קשר עם פוטנציאל, שמשהו לא הסתדר, אני נותן עוד צ'אנס קטן. כמובן שהכל תלוי במה לא הסתדר.

למעלה