כמה זמן לוקח?

magenta73

New member
המ...

פעם הייתי מוחקת אחרי שהוא ממש ממש עיצבן אותי. אז גיליתי שזה לא לעיניין, וקצת ילדותי. עכשיו, פעם בחודשיים ככה, אני עושה ריפרש לטלפון, אם יש טלפון של בחור שלא השתמשתי בו הרבה זמן, אני אמחוק. מסנג'ר - אני לא מנהלת את הרומנים שלי דרך המסנג'ר. לפחות לא יצא לי עוד...

לא מוחקת מהנייד כי הם תמיד מתקשרים

באיזשהו שלב
ואז או שאני מסננת או שעונה - תלוי במצב רוח ובסקרנות של מה הוא רוצה. אבל לפחות אני יודעת מי זה ולא מתקילים אותי, למרות שפה ושם יש כמה שלא שמרתי את המספר שלהם ואני עדיין מקבלת סמס ומשיבה 'מי זה?'. מסנג'ר - בקושי פותחת אותו - ויש לי רשימת חסומים כ"כ גדולה...שהבנתי כבר מזמן שכנראה מסנג'ר זה לא אני. כשאני יוצאת עם מישהו אני לא מדברת איתו במסנג'ר - אנחנו פשוט נמצאים יחד מספיק זמן בשביל שגם נדבר במסי מהבית. לפני כמה שנים, בתחילת המסי עוד הייתי בהתלהבות וכן הייתי מדברת עם החברים שלי כל הלילה, מחליפים שירים, תמונות וכו' - אבל בגדול הימים שהייתי יושבת שעות מול המסך בקשקשת הם פאסה
.

magenta73

New member
את אמרת לי את זה פעם

ולא שמעתי לך... ומחקתי משהו... אחרי שבאמת, הוא גם לא התקשר הרבה זמן, וחשבתי שעבר לו... אחרי שלא עניתי לי לכל האסמסים ששלח... שעה אחר כך הוא התקשר, ועניתי, כי לא זיהיתי ובואי נגיד שזה היה ממש אבל ממש לא נעים...

n12345

New member
../images/Emo13.gifלפעמים יש מספרים בנייד

שאין לך מושג למי לשייך אותם

בנושא הזה../images/Emo56.gifיש ל עצה../images/Emo187.gif

מה שאני הייתי עושה: לכל מספר הייתי נותנת כינוי. למשל "דני מהנדס קופי" - מהנדס מאתר קופידון ושמו דני. וכך הלאה. הייתי כותבת לעצמי קודים בזכרון של הפלאפון ואז כשדני המהנדס למשל היה מתקשר אליי הייתי יודעת שזה הוא וככה הייתי עונה או לא עונה לפי המצב רוח באותו רגע...

© RoNa

New member
../images/Emo45.gif

מהמסנגר ישר מוחקת. אין טעם ומיותר לראות אותם מול העיניים.

5 דקות אחרי????????

אם זה רק התחלה של קשר אז מה יש "להתאבל"? אני יצאתי עם מישהו (לפני איזה שנה) חודש וזה לא הלך. היה לי עצוב כי כבר התרגלתי אל הבנאדם, לדבר בטלפון של יום ופתאום זה נפסק. אבל שני אחרי זה כבר מחקתי את מספר הטלפון שלו ואמרתי לעצמי "נקסט!!" האימפקט שהוא השאיר עליי לא היה כזה משמעותי מכדי לתת לו לבזבז זמן. עברתי הלאה.

Puzzluna

New member
אצלי זה הפוך.... ../images/Emo204.gif

לי קשה מלכתחילה להכניס אותם לזכרון. בדרך כלל אני מכניסה רק את האות הראשונה של השם. אבל המחיקה היא מהירה אצלי.

למעלה