כמה זמן לא הייתי פה!

כמה זמן לא הייתי פה!

התגעגעתי למחומצנת הכי שווה בעולם והחלטתי לחזור! אבל יש לי סיבה: נכון בערוץ אי (ערוץ הבידור) יש את הטריילר לתוכנית המציגה את שבעת החטאים של הוליווד? אז למה התמונה של בריטני (כן, בריטני שלנו) מופיעה ישר אחרי שמופיעה המילה "חמדנות"? זה לא סתם בחרו תמונה אקראית...מישהו ראה את התוכנית? על מה הציגו אותה בתור חמדנית? אני רוצה לדעת! אני צריכה לדעת! אני חייבת לדעת! אז מי שיודע.. שיגיד או לעד ינצור את פיו! אוהעהעהעה חח...

טוב לפחות ניסית..

את לא רואה ערוץ אי נכון? כי מראים ת'פרסומת הזאת כל הזמן... לאמשנה להת' !

Shiri from the block

Active member
וולקאם באק../images/Emo113.gif אהבתי את החתימה שלך ומסכימה עם כולה../images/Emo99.gif בקשר לחמדנות, גם לי אין מושג...

Kryptonite

New member
אני בספק אם זה../images/Emo168.gif

משמעותי, הם סתם שמו את הסלבריטיז בלי קשר.

לא נראה לי...

אולי אני אראה את זה אם אני אדע מתי בכלל משדרים את הפרק של החמדנות ואני אגיד לכם כבר... יש מצב שזה סתם אבל למה לשים דווקא את התמונה שלה? תודה בכל זאת!

candyheart

New member
אני ראיתי...

דווקא נפלתי יום אחד על הקטע של החמדנות. הם דיברו על הקטע עם השומרי ראש לשעבר שלה שטבעו אותה על הטענה שהם עבדו קשה והרבה זמן והיא שלמה להם מעט מאוד או משהו כזה.

ידעתי שזה לא סתם מקרה...

ועכשיו ברצינות מה אין להם מה לעשות בחיים? יש כל כך הרבה דברים אחרים רק בהוליווד ועל זה הם עושים כזה סיפור?! אפשר לחשוב..ץ עכשיו שפתרתי את התעלומה אני יכולה לנשום שוב!
תודה רבה! לילה טוב!

למעלה