כמה זמן לא הייתי פה!!!

סוף (אני מקווה שאמצע..) טוב הכל טוב

אתמול בערב חברה שלי התקשרה אלי שאלה מה שלומי, אם השתפר... היא אמרה שבשיעור 6 הקריאו שמות והוא הסתובב אליה (היא יושבת מאחוריו) ואמר "מה, היא הלכה בגללי?" ואז היא אמרה לו "כן" ואז הוא אמר משהו כמו "אוווו..." והיא אמרה שהוא היה מופתע וזה... ואז הוא אמר לה "אני רוצה להתנצל..." ואז היא אמרה "מתי? מחר?" והוא אמר "כן" אז בסוף כן באתי היום כדי לשמוע אותו. בבוקר כשהגעתי הן (מי שהתקשרה אלי, אז יש לה אחות תאומה-אז שתיהן היו שם) כבר היו שם (אני מגיעה מוקדם) וניסו להצחיק אותי לא יודעת. בכיתי בביה"ס כמו איזה לא יודעת מה, וכשהבאתי אישור למחנכת (היה שיעור איתה היום) אז חברה שלי אמרה לי שהוא הסתכל עלי כזה... במהלך היום עוד 3 בנות ידעו מזה וניחמו אותי (לפחות ניסו..) ואני צעקתי (שאנדרי היה שם ליד!!!!!!! זה נראה כאילו זה לא הזיז לו!!) שהוא הילד הכי מקסים שאי פעם פגשתי, וכשהן אמרו שהוא דביל ומפגר אני חיפיתי עליו, וכאלה... בקיצור, בשיעור אחרון, שלחתי לו פתק: "לאנדריי. אכפת לך להישאר בכיתה בסוף היום כשכולם ילכו? אני פשוט חייבת לדבר איתך. בבקשה, אני מתחננת-זאת הפעם האחרונה." הוא הגיב: "אני מהתחלה לא סירבתי. אני לא בכלל לא מבין למה נעלבת." אני אמרתי: "מה אתה מתכוון? אתה אומר כן?" ואז הוא לא הגיב. אבל הייתי מאושרת בכל זאת ונשארתי בסוף היום. הוא גם, אבל הילד הכי נודניק בכיתה נשאר בכיתה, אז הוא עשה לי כזה עם הראש "בואי" ואז באתי. אז יצאנו, ובדיוק הנודניק הזה, ויטלי, גם יצא אחרינו. איזה עצבים איתו. טוב-לא התייחסנו אליו ואז הוא אמר: "אז על מה רצית לדבר? אמרו לי שהיית עצובה ובכית וכל זה בגללי. זה נכון?" אני שתקתי. הוא אמר: "לא?" ואז אמרתי: "זה נכון". אז הוא אמר: "על מה רצית לדבר?" ואני אמרתי: "אמרו לי שאתה רוצה לדבר איתי היום על משהו ואני רוצה לדעת על מה כי באתי לביה"ס במיוחד בשביל זה." אנדריי: "כן, רציתי לדעת מה כי חשבתי שעשיתי משהו לא בסדר." אני: "אתה בסדר. אתה לא אשם שאתה לא אוהב אותי." אנדריי: "כן, חשבתי שאני עשיתי משהו לא בסדר." אני: "היית בסדר" אנדריי: שותק אני: שותקת אנדריי: "טוב, אז הכל בסדר? חברים?" (הוא התכוון ידידים)(ועשה מין כיף כזה, כאילו מחכה לשיתוף פעולה) אני: מחייכת (משתפת פעולה) זהו, אני מקווה שהוא לפחות יגיד לי היי וביי וכאלה וישאל מה שלומי ושאני אוכל לדבר איתו ממש. אני גם מקווה שבהמשך גם ניהיה חברים...:( גם מחר אני אביא לביה"ס בננה ואציע לו (המאכל שהוא הכי אוהב). בעוד כמה ימים אני אזמין אותו לסרט (בתור ידידים)-זהו... ואני כבר אספר מה קורה.....

BaR 5

New member
חח... אני מקווה שהסוף יהיה עוד יותר

טוב
אני מקווה שתהיו חברים... זה טוב לשמוע שאת מאושרת... אני בטוחה שהעניינים יתגלגלו...
חחחח... אבל זה שאת עכשיו טוב עם אנדרי את לא תשכחי אותנו יפ
נחמד שיש פה אנשים...

לא אשכח-אל תדאגי../images/Emo8.gif

אוף....אני כבר מתה לדעת מה יקרה בבוקר כשאנדרי יגיע! מה הוא יגיד וכאלה... כל כך התרגשתי לידו שלא יכלתי להגיד לו הכל: כמה אני אוהבת אותו (כי הוא לא הבין לדעתי), כמה הוא חשוב לי, כמה כל מילה ומבט שלו משפיעים עלי, מה אני מרגישה לידו, כמה כל מה שהוא אומר זה זהב יקר בשבילי וכל מה שהוא חושב מסקרן אותי. אני רציתי להשחיל שאני אוהבת אותו מ-1.9.2003 ושהאהבה רק גדלה וגדלה אבל אף פעם לא נשברת או נקרעת או מתפוצצת למרות שאני מנסה-כי היא חזקה יותר מכל אחד בעולם הזה. הייתי רוצה להגיד לו למה אני חושבת שהוא לא רוצה אותי-ולדעת באמת למה הוא לא. הייתי רוצה שהוא ידע שאם הוא בוכה-אז גם אני. אם הוא מחייך אז למרות כל המצב הרע-אני גם מחייכת-אבל שגם, בלי שהוא ישים לב, אני בוכה בגללו... רק אם יכולתי שהוא ידע את זה... הייתי רוצה לדעת על המשפחה שלו, על החיים שלו, מה שלומו כל יום... לחשוב איתו, לצחוק איתו, להרגיש איתו, לבכות איתו-הכל איתו. הייתי רוצה לדעת מה הוא באמת חושב עלי ועל עוד כמה אנשים... רק אם יכולתי לדעת...

BaR 5

New member
אווווווווו....

מתוקה את.. בא לי לחבק אותך
.. אבל אני לא אעשה את זה... חחחח.. סתם.. את אוהבת אותו כבר כמעט שנתיים... כבוד
באמת רואים שאכפת לך ממנו קשות... אני יודעכת שהוא יחזיר לך יחס כזה... אין לי יותר מה להגיד חוץ מ

איזה מאמי את../images/Emo24.gif

רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה
נ.ב.:עכשיו פתחתי בלוג שהכתובת היא blog.tapuz.co.il/iloveandrosh וכתבתי שם את כל מה שכבר כתבתי פה בפורום, ואני הולכת לעדכן שם כמעט כל יום על מה שקרה באותו יום אם אנדרי. אז אם את מעוניינת או כל מישהו אחר-כולם מוזמנים.

BaR 5

New member
תודה מותק ../images/Emo25.gif

ואני נכנסת <ברור
> סמכי עליי.. חיחיחי

למעלה