כמה זמן לא הייתי פה!!!

כמה זמן לא הייתי פה!!!

הייתי מרוכזת רק בדבר 1: אנדריי!!! יש ילד, אנדריי, שאני ידעתי מאז שפגשתי אותו פעם ראשונה שהוא מיוחד, אבל לא התאהבתי על המקום. אחרי חצי שנה מהרגע הזה-ידעתי: זאת אהבה!! אדריי הוא בין ה-5 הכי חכמים בכיתה, הוא חמוד, הוא מקום ראשון באליפות נוער בהתעמלות מכשירים, הוא נחמד, יש לו את החיוך הכי מושלם בעולם, יש לו עניים חומות גדולות יפות, יש לו תווי פנים הורסים, יש לו אף קטן וחמוד שאפשר להתעלף והגוף שלו פשוט מושלם. אני פשוט מתה עליו. כל הזמן הסתכלתי עליו ובחנתי אותו והקשבתי לו והכל. הייתי בעננים. בערך באמצע השנה הוא התחיל לדבר איתי פה ושם לפעמים והייתי הבת אדם הכי מאושרת ביקום. ב-24 ל-5 2005 היה לנו טיול ומאז אני מרגישה שהוא מתעלם ממני. אתמול, 31 ל-5 כבתי לו את המכתב הבא: "היי אנדרי. ממזמן רציתי להגיד לך שאני מחבבת אותך מאוד. אתה הילד הכי מקסים שאי פעם פגשתי והחיוך שלך כבש אותי. הייתי רוצה לצאת איתך ותגיד לי מתי אתה יכול. הבבקשה אל תתעלם מהמכתב שלי ותענה כמה שיותר מהר. אוהבת-יהודית. [וציירתי פה לב]"

המשך...

בשיעור פיזיקה (כן אני יודעת שאין פיזיקה בכיתה ו' בכיתה שאני אמורה להיות בה לפי גיל אבל הרווחתי שנה וקפצתי כיתה ועכשיו אני בכיתה ח-אגב אנדריי בן 15) באותו יום אני הסתכלתי עליו, אני הסתובבתי, הוא הסתכל עלי, הוא הסתובב אני הסתכלתי עליו וככה עד סוף השיעור. בשיעור השני [2 שיעורי פיזיקה ברצף] אז הוא בדיוק הסתכל עלי ואני עליו והעיניים שלנו נפגשו ואז הוא הסיט את המבט. אבל מה-אין תשובה. בלה בלה בלה חברה שלי גרמה לו להגיד את התשובה היום (זאת אומרת הוא אמר מחר אתמול) בא מחר [כלומר היום] ובלה בלה בלה אין תגובה. ובשיעור עברית אני הסתכלתי עליו נון סטופ והוא שם לב אז מהר הסתובבתי. ואז בהפסקה בין עברית לאלגברה הוא הגיב והוא כתב ככה: "ליהודית. אני לא רוצה לפגוע בך, אבל אני לא מעוניין" זהו, הפסקתי לקרוא וזרקתי את זה. השתחררתי מביה"ס ואני עכשיו במשרד של אבא שלי. בכיתי מהרגע שקראתי את המכתב. אני עדיין בוכה. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, אני אהבתי מלא בנים-אבל אף אחד לא אהבתי כמו שאני אוהבת את אנדריי. אני לא יודעת מה לעשות, מה יקרה ואני מרגישה כאילו מישהו מת טפו טפו טפו. אנדריי ממש מיוחד: הוא חכם, ויפה וחתיך וחמוד וחזק והכל ושובר לבבות, בעיקר שובר לבבות כי הוא שבר את שלי. מחר אני אולי לא באה לביה"ס אולי גם לא מחרתיים. אולי אפילו לא ביום ראשון, אולי גם לא אחר כך. אני לא מצליחה להפסיק ולבכות וזה כל מה שיש לי בראש. בא לי למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BaR 5

New member
איזו חמודדדדדה...../images/Emo70.gif

דיי מאמי, אל תבכי..
הוא נשמע ממש מושלם, אבל אם הוא ככ שבר אותך אז הוא לא
אל תשימי עליו נראה לי שהוא מתלהב מעצמו
את יודעת שמתישהוא, כשהוא יירגע הוא יבוא אלייך... בנתיים תשתדלי להיות עסוקה, ותבואי לביצפר, כשהואיראה אותך, הוא ירגיש רע וירצה להיות אתך. אבל האמת, אל תבכי בגללו
לא משנה כמה אכפת לך ממנו... בכל-זאת, נחמד לראות אותך כאן... החלמה מהירה

אני לא בטוחה שאני יכולה...

אני יבכה כל הזמן בביה"ס, אני לא רוצה לספר לכל העולם על זה. מה אני יכולה להגיד על זה? גם המורים יתחילו לשאול וכל מיני דפוקים בכיתה... ולא נדמה שאנדרי יעשה אפילו משהו קרוב למה שאת אמרת. לא בגלל שהוא מגעיל, בגלל שהוא פשוט לא מרגיש כלום אלי.

../images/Emo7.gifנו אל תבכי!

מספיק לי שאני בוכה אני לא רוצה שגם אחרים... ובקשר לאנדרי...אולי השבוע אני לא אבוא אבל אם זה עוזר שבוע הבא אני כן אבוא, אולי ביום שני ולא ראשון אבל כשאני אבוא אני מבטיחה להגיד!

BaR 5

New member
הכולללללללל יהיה בסדר../images/Emo70.gif

משהו בסגנון קרה לי פעם, אז אני חושבת שאני קרובה להבין אותך... אבל אני באתי, ופשוט התעלמתי ממנו, והוא בא לבקש סליחה, והיום אנחנו ידידים טובים
<ת'אמת אני לא מבינה מה מצאתי בו אז -בתור חבר- כי בתור ידיד הוא מדהים
>

לינקנית

New member
רק רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

לא לבכות נשמה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאא איזה אנדרי סורקין???????????...............עם כן אני מכירה את אח שלו?ואותו!הוא מזה חתיךךךךךךךךך אבל אני דלוקה על אח שלו קודם תעני עם זה אנדרי סורקין?

לינקנית

New member
אה חבללללל ההיתי יכולה לעזור לך

חשבתי שזה הוא כפי שתיארת אותו רגע מה האייסי שלו?אני יעזור לך בכל זאתתתתתת

יאאאאאאא ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

איזה חמודההההההה אל תדאגי מותק אני בטוחה שהכל יסתדר
ואני בטוחה שגם אם תיהיי חייבת לשכוח את אנדריי ולהמשיך הלאה זה יהיה רק טוב לך זו טעות סתם כל הזמן רק לחשוב על זה.. ותאמיני לי אני יודעת מה זה אהבה כזאת תאמיני לי אבל כשחושבים על זה מבינים שלא צריך לחשוב על זה כל כך הרבה כי בסוף המצב נדשאר אותו מצב... תמשיכי הלאה ותאמיני לי את תפגשי מישהו יותר יפה ויותר חתיך שיהיה קצת יותר נחמד ויהיה לכם טוב ביחד.... סמכי עליי

אני יודעת...

כל מי שיודע בביה"ס גם אומר לי דברים בסגנון הזה, גם אחותי גם כולם... אבל לפעמים אני לא יודעת...אני לא חושבת שאני אשכח את אנדרי, וגם אם כן ואני אוהב מישהו אחר גם הוא לא יחזיר לי אהבה. אני פשוט מאמינה שאף אחד לא יכול לאהוב אותי, ובגלל זה עדיף שאני אבכה בגלל 1 שאני מאוד אוהבת מאשר 1000 שאני קצת אוהבת...

BaR 5

New member
אוייי... ברור שתמצאי אהבה../images/Emo70.gif

כולם מוצאים אהבה...תחשבי אופטימי ואל תשקעי בעצב עליו..
הכול יהיה בסדאר, עם אנדריי, ובלעדיו... את לא סומכת על עצמך
את לא אוהבת את עצמך
ברור שכן
בגלל זה את צריכה להאמין שהסוף יהיה טוב, הוא תמיד ככה... בסוף את תשכחי ממנו... ואז תביני שאולי זה לא אמור להיות.. ובמילא, כבר תמצאי לך איזה כוסון תורן שיעמוד לידך...
בנתיים קבלי
והכול יהיה טוב אחותי..

BaR 5

New member
ואם את רוצה קצת

לדבר ולהעסיק את עצמך אני פנוי באייסיקיו -193334313 ובמסנג'ר- [email protected] גם מי שרוצה שיוסיף...

איך את מסוגלת להגיד דבר כזה???

בחיים אל תגידי דבר כזה!! אם תעזרי לעצצמך ותאפשרי להתחבר עם אנשים תאמיני לי הכל השתנה!

תשכחי ממנו.. אל תדאגי..הכל יהיה

בסדר.. אם הוא לא שם מעוניין בך זה אומר שהוא ממש אדיוט והוא לא שווה את הדמעות שלך.. תשכחי ממנו..ברצינות.. אל תדאגי, בעוד כמה זמן את אפילו לא תביני בכלל למה בכית עליו, אם הוא לא מעוניין- הפסד שלו
זה יעבור לך, ההרגשה הזו שיש לך עכשיו.. מאחלת לך שתרגישי יותר טוב ושהלב שלך "יחלים" במהרה,
לירון

למעלה