בעניין המבחן בעברית הכללי,
יש בעייתיות לפי דעתי ההגדרות נכונות, אך הטווח ממש לא בסדר. בתור מישהי שבעבר ההפרעה אכן חמורה, קשה לי להבין למה עכשיו יצא לי שוב הפרעת שינה חמורה. יצא לי כך, והסיבה היא שחלק גדול מהאנשים מוטרד לעיתים, חלק רב עייף במהלך היום וזה בלתי אפשרי כמעט להגיע ל0-2. ומהר מאוד קל להגיע ליותר מ7 הטווחים בכל הגדרה מאוד מצומצמים, ולי אישית כבר מעטים מאוד הפעמים שיש לי באמת נדודי שינה. זו בהחלט כבר לא הפרעה כרונית אלא לילות שנובעים מאירועים ספציפיים. וכן, לילות נדירים מכדי שאני אהיה תחת הגדרת "הפרעת שינה חמורה או אפילו בינונית - קלה בהחלט ייתכן. באשר למבחן אשר כולל נתונים פיזיים, הוא קבע ששנתי טובה. דבר שבהחלט נכון כשמשווים זאת למצב "כרוני". אני, בתור אחת שמרבית הפעמים ישנה טובה והנדודים נובעים מבעיה ספציפית, אכן צריכה להיחשב למישהי שישנה טוב עבור המכונים האלה. דנטל אמרה שהמכונים אולי לא אובייקטיבים, וזה בהחלט יכול להיות נכון. ולמכון כזה צריך להגיע רק אדם שסובל מבעיה כרונית שלא נובעת מאירועים נדירים וספציפיים, ולכך באופן אובייקטיבי צריך לחתור השאלונים שלהם- למצוא למי יש באמת בעיה. ולכן השאלון הזה - נכון עבורי. אני אבדוק עכשיו את השאלון באנגלית ואומר לכם את מסקנותיי.