כמה זה יותר מדי

SilentMike

New member
מלחמת האנאלפביתים.

חברה (רונן והשני). איות זה דבר לא מסובך. גם אני טועה לפעמים. אבל יש גבול לכל תעלול.

ronenbarak

New member
חמור מי שקופץ בראש

אם היתי חוזר קצת אחורה הצטערתי על כל שגיעות הכתיב שלי בהודעה הראשונה שלי וככה אני עושה בכל פורום. איות זה דבר פשוט ל 99% מהאנשים, אבל תמיד יש את המיוחדים שגרועים באיות או גאונים במתמיטיקה, אז כמו זמן כך גם קלות היא דבר יחסי. ואני אישית ישמח מאוד אם לא תעלה את הסוגיה הזאת שוב.

SilentMike

New member
אני אשתדל.

אבל אתה חייב להבין שכתיבה עילגת מעבירה מסר. ו-"חמור"? מה זה? כבר קללות?

ronenbarak

New member
ממש לא

"חמור קופץ בראש" זה ביטוי... ואני לא יכול לעצור את עצמי, אתה יכול להבין מזה כל מה שאתה רוצה... כמו שאתה כותב יפה אני פותר משוואות במטמטיקה, אז מה אני אני יבוא ויצחק עליך כי יש לך מגבלה? קצת כבוד זה כל מה שאני מבקש, אני תמיד יענה ויחזור בשנית אם מישהוא לא מבין, אבל הטעויות הם לא בשמיים ותנסה להתעלות על הנושא וכמו שאמרתי לפני מקווה שהעיניין יעלם.

a d i n a

New member
רונן ואימתן ...

אתם לא צריכים להצטדק בפני אף אחד . {זו בעיית הקוראים}

SilentMike

New member
בסדר.

רק לפרוטוקול אני דיסגרפי, וגם כן רגיש לשגיאות כתיב.

rty11

New member
אף לא ילד אחד.

אין לנו מטרה מסויימת שאנו מנסים ליצור בעולם הזה. אם היינו כאלה, היינו מתנהגים כמו היוונים הקדמונים ומשליכים את הילדים הנכים והחלושים מעבר לצוק, כי זה הדבר הכי הגיוני לעשות. אנו חיים, וכל רגע ורגע מנסים לעשות את הדבר הטוב והראוי, כשהשאלה של התוצאה בעולם הזה היא פחות משמעותית. כל זה הוא מבוסס על ההנחה המוכרחת להיות בכל חיים שהם והיא- שהמטרות הם מחוץ לעולם, והעולם עצמו הוא רק דרך להגיע אליהם.

למעלה