כמה זה יותר מדי

אמיר96

New member
אתה קשקשן ממדרגה ראשונה

מציף את הפורום באינסוף הודעות שאתה שולף מהשרוול בלי לחשוב. ההודעה הזאת בראש ובראשונה.

ronenbarak

New member
אני אישית לא מכיר אוכל שלא בה מןהחי

אם אתה יכול לפרט איזה אוכל אינו בה מן החי(כי כולם האים זה חוק בסיסי בביולוגיה). ודרך אגב כל מה שהפרה אוכלת אתה אוכל אחרי זה בתור חלב שומן ובשר. את כל מה שאתה לא אוכל מן הפרה עובר לשדה כדשן, ואת מה שגדל בשדה אתה אוכל כפירות וירקות. והמעט שלא הופך חזרה לאוכל, אתה שורף במכונית אחרי מיליוני שנים. אולי מה שהתכוונתה להגיד זה לאכול פחות, כי אני בטוח שכמות האוכל שאני צורך אפשר לקיים אותי ועוד אפריקאי מורעב(שנינו נהיה סבעים, אך לא שמנים.) אבל שוב הדיון הוא לא מה ניתן לעשות כי זה פולטיקה...

Moonshadow

New member
אני אניח שמה שטורטין מתכוון הוא...

לעשות הפרדה בין החי לצומח, קודם כל, ואז לא לאכול מוצרים מן החי. לא לבשר, לחלב ולביצים, וכן לאורז, ללחם, לקטניות, לירקות ולכל שאר הדברים. ייצור האוכל מן החי הוא תהליך בזבזני מאוד. אין לי כרגע מספרים לידי, אבל בהחלט אפשר להגיד שאם האמריקאים יעברו לתזונה צמחית ובמקומות בהם מגדלים בקר יגדלו גידולים חקלאיים מהצומח, יהיו הרבה פחות אנשים רעבים (ובשביל שהם לא יהיו רעבים נרתום גם את האירופאים למאמץ המלחמתי...
)

SilentMike

New member
זה נכון אבל...

אומנם נכון שיש ביזבוז, אבל ביזבוז יש גם בהמשך השרשרת. כמה אוכל נזרק לפח בעולם המערבי? כמה אוכל מתקלקל? האם באמת אין מספיק אוכל בסביבה כדי לפתור את בעיית הרעב, או שיש אבל הוא לא מגיע עד לרעבים?

Moonshadow

New member
אבל בסופו של דבר מגיעים לשאלה...

אם יש שתי דרכים, אחת גורמת סבל למישהו\משהו והשניה לא, למה לבחור בראשונה?

SilentMike

New member
הסבל זו שאלה אחרת.

יש שאלה של רעב של אנשים, ויש שאלה של סבל של חיות. על ה-"סבל" כבר התדיינתי באריכות עם ידידך טורטין, והספיק לי אחד שקורא לי רוצח מניאק פסיכופאט להחודש. וברוח זו... ביי.

turtin

New member
כן

אחרי שהגעת למסכנה שבעלי חיים לא מסוגלים להרגיש כאב, אבל מצד שני אסור לגרום להם כאב (?), עזוב זה היה ממש מטומטם חלש ורדוד, זה היה פשוט דבילי

turtin

New member
../images/Emo6.gif

מדיבורך אפשר לראות בבירור את אי ידיעתך בנושא, ארה"ב וכך גם כל העולם מגדלים בעלי חיים מענים אותם והופחים את חייהם לגיהנום, בנוסף למה שבעלי החיים מפסידים מזה גם מפסידים האנשים הרעבים בעולם, דרך אגב התבלבלתי, הנתונים הם עוד יותר קשים, אם ארה"ב לבדה הייתה מצמצמת ב 10% מהרכיבים מהחי הייתה משחררת כמות מזון שהיה מספיק ל 60 מיליון בני אדם, לעוד פרטים ראה כאן

למעלה