כמה התייעצויות

gilat85

New member
כמה התייעצויות

תפרתי סרט אלכסון בצוורון ובשרוולים של השמלה, אבל אני לא אוהבת את איך שזה עומד בצווארון. מה עשיתי לא טוב? איך אפשר להשכיב את זה כמו שצריך? גיהוץ יספיק?
 

gilat85

New member
ומאחור הסרט אלכסון דווקא נראה בסדר

רק מקדימה הבעיה.
 

שש שבע

New member
כי מאחורה הקשת לא ממש גדולה, עם טיפונת מתיחה

שהמכונה עושה לבד, את מקבלת את זה טוב.
 

שש שבע

New member
כל הרעיון של סרט אלכסון הוא הגמישות שלו

כדי לקבל את התוצאה שקיבלת אפשר להשתמש בסתם סרט ישר, מה עשית לא בסדר? לא מתחת מעט את ברט האלכסון תוך כדי עבודה.... פרמי, ומתחי מעט, ובאיזור הקימורים מתחי קצת יותר, . ואז תתקבל תוצאה יפה.
 

gilat85

New member
מה זה ברט האלכסון...?

דווקא היה נראה לי שמתחתי אותו, כנראה שלא מספיק אם את אומרת. אני אנסה שוב.
 

maybesure

New member
לפי מראה הסיבים

בסרט, נראה שלא השתמשת בסרט אלכסון...אולי אני טועה אך זה נראה כמו סרט ישר.
 

שש שבע

New member
את טועה

יש קטע בו הסרט מתהפך לה, את יכולה לראות שזה אלכסון, ראי גם באיזור החיבור...
 

gilat85

New member
שש שבע

קודם כל תודה רבה על התגובות, שכחתי לכתוב זאת. באופן כללי האם כך אמור להיראות סרט האלכסון על הבגד? צר כזה? (אם נתעלם לרגע מהצווארון שלא יצא שוכב בצורה ישרה מספיק). אני כבר לא בטוחה שחיברתי אותו נכון... לקחתי את שמאל סרט האלכסון ופתחתי צד אחד מקופל שלו. הנחתי את הצד שפתחתי על ימין הבגד (כשימין הסרט נוגע בימין הבד), ותפרתי בדיוק על אותו קו מקופל שפתחתי. אח"כ הפכתי את כל העסק לשמאל הבד, הקיפול שב להיות מקופל (והקיפול האחר של סרט האלכסון כל הזמן נותר מקופל), הצמדתי ותפרתי. משהו היה צריך לא להיות מקופל שם? תודה.
 

gilat85

New member
השתמשתי בסרט אלכסון...

הסרט שמקופל משני צדדיו פנימה.
 

gilat85

New member
שמלה נוספת

איך כדאי לעשות את הגימור לשמלה? אני מתכוונת בצווארון, בשרוולים ובמכפלת. לא נראה לי מתאים סרט אלכסון, בטח שלא יתאים מנג'ט...מה כן? מכפלת נראה לי תעוות לי את הצורה של הצווארון.
 

gilat85

New member
אני אעשה את זה

ואני צריכה קודם לתפור בקצה השרוולים ובקצה החצאית תפר זיג זג נכון? כי זה בד אריג.
 

gilat85

New member
ובחלק האחורי-אני מתלבטת איך לסגור אותה

אני לא ממש יודעת לעשות כפתורים במכונה. עדיין לא. חשבתי על תיקתקים. זה מומלץ? או שמתקלקל מהר? ובכלל-איך שמים את זה וכמה זה אמור לעלות בערך? (סדר גודל)
 

שש שבע

New member
שימי רוכסן רגיל

תיקתקים ממש לא לענין, יפתחו תוך כדי לבישה, וסיפור לסגור כל פעם, רוכסן לומדים בסוף לסגור לבד
 
למעלה