כמה הספר ?

נדמה לי שהוא התכוון לשאול../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

כמה עולה הספר של השמינייה

../images/Emo32.gif../images/Emo207.gifרק שתדעו../images/Emo108.gif

שאבודים זה כ"כ שליטה
התחלתי לראות את כל הסידרה היום ואני בפרק 16!!!! ממכר כמו מה שיש לצ'ארלי *זז לראות עוד פרק*

Super Chuly

New member
מישהו אמר...

"שפעת העופות" ו"סיבוב על הטרקטור"? שימו לב- זה שאוראל וחברה שלה (רותם?) הלכו להציק לאנשים בשביל קוביות כאלה כדי להדליק את המנגל- זה לא היה משימה של נוור!
(העיקר שאני מצחיקה את עצמי...) ליהי :)

דווקא לא../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

אבל וידיים על רציחות היו:| אני הרגע סיימתי את פרק 20
יש לי עוד 4 פרקים לראות ואני מסיים את העונה השנייה זה כ"כ ממכר שזה מדהים, לא עשיתי כלום חוץ מלראות את זה היום...:|

סוייר וקייט?

איזה חמודים הם ביחד.. אתה רוצה שקייט תהיה עם ג'ק או סוייר? לי קשה להחליט.

סוייר וקייט מתאימים../images/Emo108.gif

אבל סוייר מעצבן אותי אבל גם ג'ק מעצבן אותי קצת טוב נו אז סוייר וקייט... הרגע סיימתי את העונה הראשונה איזה סוף פתוח זה מעצבן! ואני אמרתי שאני לא אראה שום פרק של העונה השנייה לפני שאני גומר את עבודת השורשים.. וגם קצת התעצבני שצ'ארלי לקח בסוף מהסמים
הייתי בטוח שהוא למד לקח ונגמל לתמיד...

חחח זה ממש ממכר!!

התחלתי לראות לפני שבועים אני כבר בפרק 6 בעונה ה2... אמאלה איזה פרקים

chen010189

New member
יש מצב 64 כמו הקודם

אבל אל תסמוך עליי, זאת השערה. מדוע שלא תלך לסטימצקי ותברר?

Rioter

New member
נצל"ש לחן ודולזי

אני לא עונה לכן במסנג'ר כבר כמה דקות, כי צירפו אותי לשיחת ועידה שתקעה לי את המסנג'ר. אני מחכה שזה יסתדר, או משהו. O:

chen010189

New member
אל תסעו עם דולזי באוטובוס בחיים!

אתם עלולים להגיע לסמטאות חשוכות (שעליהן נאמר המשפט: "לא הייתי רוצה לפגוש את -שימו שם של מישהו שמפחיד אתכם- בסמטה חשוכה) למקומות אפלים (עם אנשים שמנסים לחטוף לך את הפלאפון!) עם שלטים לרחובות עם שמות עוד יותר מוזרים! (כגון: יוספטל, שעד עכשיו אני לא מצליחה לאיית את זה) ולשכונות עם שמות של משחקים ששיחקתם בהם כשהייתם בכיתה ד' (כגון: חיי שרה) ללא אנשים! ללא מכוניות! איתך נמצא רק הפלאפון שמנגן לך את קולה של ריוטר צועקת לך באוזן "היא לא עונה!!!!!!!!11111111 תנסי לקחת מונית!!!!!!!!!!1111111111111". ואז, בגלל שאתה גר בצפון והמזל מאיר לך פנים, אמא של שיר תתקשר ותגיד לך "שיר לא יודעת לנסוע באוטובוס, אנחנו כבר באים לקחת אותך חמודה... אנחנו נסיע אותך עכשיו עד הבית!" לסיכום חברים, נסיעה עם דולזי באוטובוס עלולה להוביל למצבים קשים כגון טראומה, התקפי לב וכד'. משרד הבריאות מזהיר: נסיעות עם דולזי באוטובוס הורגות! שערותיי הלבינו ורידיי יצאו החוצה ואורטל לאב דון קיבלה התקף לב כי "דון באיסטנבול!!!!11111" פחח, קרייתים. לא יודעים מזה אוטובוס. (היה כיף, שיר וגולדי הכי חמודים בעולם
)

למעלה