כמה הספר ?

חכי חכייי../images/Emo46.gif

את יודעת שאני כימעט עשיתי פיפי במכנסיים?
וזה באמת
, אם לא הייתי מגיע שניה לפי זה לשירותים
יואווווווווו את גרמת לי להתקף
, קלק אמא שלי אמרה לי "מה את כ"כ אדומה??? הביאו לך מכות או משו?" ואני כבר לא ידעתי אם לבכות או לצחוק
חכי חכי חן.. חכיייייי %$$#^&%#@#%# עוד יכנס לך קקטוס לתחת

chen010189

New member
חחחח, מה תעשי שהיא תתגייס לצבא?

תתקשרי לטומיקה כל יום חחחח.. אפילו היא לא תראה אותה חוץ מסופי שבוע!

גאדיישן../images/Emo7.gif

יואו יש לי את ה אייסי של טומיקה.. ועכשיו כימעט כל יום אני רואה שחברות שלה באות לישון אצלה
ואני תמיד אומרת בלב שלי "אחחחח איך בא לי להתחלף איתן" בטח החברוות שלה רואות את החדר של דון
, רואות אותה תמיד מ תי שבא להן
, אוכלות בבית שלה
, שותות מהכוסות שלה
, יושבות על הספה שלה
וכו'
יואוווווווו לא איכפת לי, מחר אני הולכת לגבעתיים %%^$#^

chen010189

New member
תראי

אם זה כל כך חשוב לך, את יכולה להגיע לבאקום (או לכל מקום אחר שממנו אוספים אותה) ב7 בבוקר, דברי עם טומיקה. את לא צריכה להיות חברה כזאת טובה של דון כדי להגיע לשם. למרות שחבל לקום בשעה כל כך מוקדמת בשביל זה, עדיף לחכות למפגש אמיתי. התאריך עדיין לא סגור: זה 23 או 24, תשאלי את טומיקה אם דון כבר ביררה. היא כבר חודש לא סגורה על זה, כי בעיקרון היא אמורה להתגייס ב24, אבל עכשיו כנראה משנים לה ל23.

באמת?../images/Emo12.gif

אני באמת אשאל את טומיקה... אבל לא יודעת, באמת עדיף לי לחכות למפגש אמיתי [אם יהיה כזה עוד פעם
] אמא שלי בחיים לא תיתן לי ללכת לבאקום, אם רק אני אגיד לה את המילה הזאתי היא ישר תחקור אותי
ואין לי עצבים אלייה XD וחוץ מזה אם אני אלך, אז... בטח היא תגיד בלב שלה "מי זאת הילדה הזאתי בכלל!? מי מכיר אותה"
אני אחכה למפגש אמיתי

chen010189

New member
מי אמרה שיש לי קול של שדרנית רדיו!

חחחחחחחחחחחח.. איך היה אתמול? וואי, שמעת את הצחוק מכשפה של דולזי? שמענו בלופים והיינו על הרצפה.חחחח מזה!

אומייגאד../images/Emo6.gif

אתן כאלו קרועות שזה משו XD אורטל + דון = לאבבב (ציטוט של דורי)
חחח וואי, שעשית את החיקוי של אדם אשכרה הייתי בריצפה מרוב צחוק

chen010189

New member
עוד לא, יש בעיה

נותרו עוד 3 דפים להדפסה שאף אחד לא יכול להדפיס. כי כל השאר נמצאים על השולחן אצלי בחדר (ואגב שלך זה 2 דפים משום מה, אחד עם הרקע והשני כמה שורות בלי תמונה... לא נורא, נעשה לזה גם עמוד רק בגלל שזאת את
) אני חייבת מישהו שגר בצפון שידפיס לי רק 3 האחרונים ואז אני הולכת... וזה חייב לקרות כמה שיותר מוקדםםםםם.רצוי לפני החופש את מכירה מישהו כזה?

נעה גם גרה בצפון לא?../images/Emo12.gif

ושבעי שלי יצאו 2 דפים
דולז אמרה לי לרשום הרבה הרבה הרבה, אז אמרתי לעצמי "טוב, אני ארשום לה את כל מה שעל הלב שלי
" אז פשוט התחלתי לכתוב ולכתוב ואז שלחתי לדולז, ואז היא אמרה לי עוד לכתוב
אז כתבתי עוד
, אבל זאת הפעם הראשונה שאני שלמה עם מה שכתבתי שם
חחחחחח אשכרה כל פעם אמרתי לדולז שאני רוצה לשנות משו בברכה XD ולאיפה את הולכת ?

dollzy

New member
../images/Emo6.gif זה היה קורעעעע!!

ועוד עם הזיופיים שלך!

"למרות הקושי הינה גשמו חלום"

גאדדדדד הקטע הזה היה קורעעעעעעעעע XD לכל מי שעצוב, בדיכי או כל דבר אחר - ממולץ לו לשמוע את זה

למעלה