כמה האקרים...

jenniecat

New member
כמה האקרים...

תראו כמה קיבלו באן עכשיו.. (בלוקאן) משהו כמו 200 ואני לא מגזימה

AsSaf tHe kinG

New member
סופסוף.. אני שונא האקרים!

היה איתי איזה אחד ב-pq ואמרתי לו לכבות את זה והוא אמר שהוא לא יכול =/ אני יודע שהוא מחרטט הוא יכול פשוט לסגור את הCT בסוף עזבתי את הPq והרסתי להם אותו!

jenniecat

New member
1 מתוך 3 PQ שאני עושה יש איזה האקר

והבעיה שלאף אחד לא איכפת בבלוקאן כבר רגילים לזה XD יש האקרים בכל מקום.. צריך פשוט להתעלם

sapir aloud555

New member
צודקת ../images/Emo121.gif

האקרים בכל מקום. אבל דאמיט, אני שונאת שהם בPq. לפעמים זה מצחיק, אבל רובם סתם מתלהבים מעצמם. הם מצטרפים לPq ו"מבטיחים" שלא יעשו Vac בבונוס. אבל בשאר השלבים הם סתם הורגים את כל המפה ועושים F3 כאילו שזה מגניב. ובדר"כ רובם אפילו לא נחמדים, או רוצים להקשיב לשאר הקבוצה. קצת מעצבן.

jenniecat

New member
לא תמיד

פגשתי כמה האקרים נחמדים פעם אחת שהייתי בפיג ביצ' היה שם האקר ודיברתי איתו והוא דווקא היה נחמד והוא גם הסכים לשנות צ'אנל ופעם אחת תפסתי האקר אחד והתחלתי לדבר איתו והוא נבהל שתפסתי אותו אבל אמרתי שאני לא אעשה לו REPORT אז בתמורה הוא נתן לי תוכנת האקים (וזה בעצם איך שנהייתי האקרית ל3 ימים) וזה היה ממש כיף אבל כל שניה שראיתי מישהו הייתי צריכה להחליף צ'אנל כי פחדתי שאני אקבל באן ואחרי יומיים-שלושה התוכנה לא עבדה יותר וניסיתי להתקין אותה שוב וזה לא עבר אז החלטתי לוותר.. וגיליתי שהרבה יותר כיף לשחק בלי האקים

tapas tapas

New member
חבל עלייך!

אם את מתקינה תוכנה זה יכול להיות גם SPYWARE שייגלה את הקודים שלך למשתמש אחר.

morosh1234

New member
טעות שלך. ../images/Emo8.gif

יש לי קצת ידע בהאקים, הייתי פעם אחת כזאת. (אל תאכלו אותי. הפסקתי לפניי איזה חודש וחצי-.-) גם אם אתה סוגר את ה-CT, או אפילו את התוכנה שבה אתה משתמש בהאקים, הם ימשיכו לפעול כאילו לא קרה כלום.. הוא פשוט היה יכול ל'כבות' את את ההאק הרצוי, רק שזה קצת מסובך.

באמבוק

New member
כל זה רק בבלוקן?

לא ידעתי שיש כ"כ הרבה משתמשים ועוד האקרים. חבל שלא הייתי מחוברת באותו הזמן..

ווינגז

New member
זה עוד כלום../images/Emo3.gif

בלוקאן (וכל מייפל, בעצם, אבל משום מה בלוקאן מלא יותר) מלא בהאקרים.
רק במקרה נחסמה כזו קבוצה באותו הזמן.

למעלה