כמה דברים...

כמה דברים...

1)אלללההה צופיםםםםם!!!! :) 2) אני חמשושית ושנה הבאה כמו שכולם יודעים אני מדריכה... אני לא יודעת מה כדאי לי לבקש להדריך... אנחנו שבט חדש ככה 5 שנים... אז בנתיים יש לו עד כיתה ו'... שנה הבאה אנחנו רוצים לפתוח ה'... עכשיו אני לא יודעת אם לקחת ח'-ז'-ו'-ה'.... וואאעעע תעזרו לי חחח אני ממש לא יודעת מה לבחור... 3)יש לכם איזה רעיון\מפעל\מסורת או בכללי משהו מגניב כדי לעזור לנו להתקדם ולהיות שבט אדיר ואיכותי כזה :] 4) יש לנו בקרוב יום צופה (יום דרגה למי שקורא לזה ככה) ורציתי לשמוע אולי הצעות למבנים\תחנות\רעיונות מה שתרצו... 5) יש למדריך שלנו בקרוב יום הולדת 19 שהוא במקרה גם המרכז בוגר שלנו שבמקרה הוא גם זה שהכי פיתח אותנו והופך אותנו לאדירים...והוא הבנאדם שאנחנו הכי מעריכים בעולם והכי אוהבים בעולם!:] רעיונות למסיבה הכי אדירה בתבל?! תודה מראש... זה ממש יעזור לנו :]

הדריק1

New member
לא נרה לי ששנה ראשונה ..

את יכולה להדדריך ח'...אז תרדי מכיתה ח'...קחי או ז' או ו'... כיתות הבוגרות יותר כי הם יותר בוגרים ומוכנים...

noname202

New member
אם זה שבט קטן אז ישמצב..

[ובהתחשב בעובדה שהמרכז הבוגר שלהם מדריך קורס...זה נשמע ככה]

carmit91

New member
היי

לגביי ההדרכה, אני שישיסטית, מדריכה כיתות ו' (שנה ראשונה). זו חוויה עצומה, חוויה לטוב ולרע. את הטוב בהתחלה לא מרגישים, אולי ההתרגשות של ההתחלה היא הטוב, אבל לא יודעת, כשההתרגשות נעלמת ומתחילים עם שיגרה אז קשה מאוד, ואת לא תראי כל כך את הטוב. לקראת סוף השנה רק תרגישי שהתקדמת באיזשהו תהליך עם החניכים, עם הצוות או עם עצמך, תהליך עצום וחשוב. אוקיי, זו הייתה הקדמה שחשוב שתביני. לגביי איזו כיתה להדריך- כל גיל והמאפיינים שלו. אני לא יכולה להגיד לך איזו כיתה לבחור כי זה נורא תלוי באיזה טיפוס את. אני לדוגמא- הייתי מתה להדריך שכבה גבוהה ז'-ח' אבל לא מתאים לי. אני מכירה את עצמי ויהיה לי מאוד קשה לעמוד מול חניכים בוגרים יותר מ-ו'. ומצד שני אני דיי חסרת סבלנות לקטנים, אז ו' זה באמצע, וזה מעולה. אז ביקשתי ו' וקיבלתי ו'. את פשוט צריכה לראות איזה טיפוס את ולהתאים את עצמך למאפיינים של הגיל ותאמיני לי שלמרות שזה ממש ממש כיף להדריך שכבה גבוהה- אם את לא מתאימה אז השנה הזאת תידפק לך, אז אל תקפצי ישר על שכבה גבוהה (סתם המלצה). בקשר למרכז, אפשר לעשות לו משהו מגניב שמבוסס על חפש את המטמון, אבל במקום חפש את המטמון זה יהיה 'חפש את המקום', ואז התחנות שבדרך יהיו משימות שהוא יצטרך לבצע ואז הוא יקבל איזו מתנה או כל דבר מגניב שעולה לך במוח, ואז בסוף תובילו אותו למקום של המסיבה ותעשו קומזיץ מגניב או משהו כזה. [= מפעל כדיי להרים את השבט? יש את כל המפעלים הרגילים שעושים אותם ברוב השבטים- #יום ספורט שבטי (יום ספורט שבו מתחרות ביניהן אחוות שמורכבות מאנשים מכל השכבות בשבט) #פסטישבט (תחרות כשרונות צעירים בין הגדודים והשכבות בשכב"ג) #טעם השבט (אצלינו זה בשבועות שזה כמו יריד ענקי שפתוח לכל העיר שמכינים מלא מלא אוכל ומוכרים וזה צחוקים וזה..) #שבוע חאקי (באים בחאקי לביה"ס כל השכב"ג וזה מגניב) ויש עוד כל מיני, בטח אשים פה יזרקו רעיונות. בהצלחה בכל מקרה.

למעלה