כמה דברים.

כמה דברים.

היתה לי תקופה, כשהייתי יותר קטנה, שנורא התעניינתי במאגיה וכישוף, והוצאתי כל מיני חומר על זה מהאינטרנט עד שהתווצרו לי שני קלסרים ענקיים עם חומר על כל זה. ואחרי כמה זמן ההתעניינות שלי חלפה (אחרי שנתיים ככה) ושמתי את הקלסרים באחת המגירות ופשוט לא הסתכלתי בהם יותר. עכשיו שוב חזרתי להתעניין בדברים האלו, אחרי שצפיתי לא מזמן בסרט "rose red" (נכתב ע"י סטיבן קינג. מישהו מכיר או ראה, אגב?) התחלתי להתעניין יותר ויותר בתופעות פרנומליות (ככה כותבים?) ורציתי לדעת כמה דברים. 1. באמת יש אנשים שיכולים להזיז דברים בעזרת כוח המחשבה? אם כן, איך משיגים חומר על זה ואיך ניתן "ליצור", נגיד את זה ככה, יכולת כזו? או אם בכלל אפשר? 2. תוכלו לתת לי רשימת ספרים (אנגלית/עברית, זה לא משנה לי) שיש בכל חנות ספרים בארץ, של יומנים (דימיוניים/אמיתיים, גם לא משנה לי) של אנשים שכותבים על חוויות פרנורמליות שהם שמים לב שקורים להם בחיי היום-יום. (למשל, נודע לי שקיים ספר על רוז רד. מן יומן דמיוני שאחת מהדמויות שגרו באחוזה זו <אחוזה=רוז רד> בתקופת 1900 <משהו כזה> כותבת על הדברים שחוותה באחוזה ועל דברים מוזרים שהיא שמה לב אליהם, רק שלא ניתן להשיג את הספר בארץ. ובגלל זה אני שואלת על יומנים בסגנון זה <לא חייב מהתקופה הספציפית שרשמתי שם>, שניתן להשיג בארץ, כך שאם אתם מכירים משהו כזה, בבקשה רשמו לי בתגובה) 3. בהשפעת הסרט 'רוז רד' (שוב), רציתי לדעת אם באמת יש לילדים אוטיסטים יכולות שלאנשים אחרים אין? או שרק לאנשים מעטים יש? בקיצור, יכולות פרנורמליות? 4. אילו ספרים יש על יכולות פרנורמליות? (יותר מדיי 'פרנורמלי' בהודעה אחת). זהו, אני חושבת. בבקשה תענו לי.

האפור

New member
אני מניח.. פאראנורמלי...

אני אענה בקצרה...:) 1- אני מניח שתצטרך לגלות בעצמך... 2-אני בטוח שיש הרבה ספרים אם אתה רוצה משהו רציני אז אולי כדאי שתחפש בחנויות מקצועיות כמו קיטארו..ו...אמ.. אם סתם בא לך משהו מגניב כל סטימצקי באזורך יתאים. 3- לכולנו יש אותם. חלקינו יש יותר... זה נראה לי ממש לא בסדר להפוך אנשים כאלה לבעלי חושי נסתרים למיניהם..מיותר, פוגע בהם מאוד אני מניח. ואני חושב שלאנשים עם בעיות כאלה יהיה דווקא הרבה יותרקל להגיע לחושים שכאלה.

אני בת, זה דבר ראשון :)

דבר שני, איפה החנות 'קיטארו' נמצאת? :) ו.. לא התכוונתי לפגוע או משהו כזה. פשוט ששמעתי איפשהו (אני לא זוכרת איפה.) שלאנשים כאלו יש יכולות שונות משלנו, ואחרי שצפיתי ב'רוז רד' נזכרתי בזה. עוד תגובות יתקבלו בברכה:)

Bartal j

New member
מה המצב?

החנות של קיטארו נמצאת בחיפה בקניון חיפה קומה ב ובתל אביב.. תחפשי באתר של קיטארו ....יש שמה מלא דברים שימושיים.

עוד תגובות אם אפשר?

אוטיסטים

כיום לא נהוג להתייחס אל האוטיזם כלקות כפי שהיה נהוג בעבר, אלא כספקטרום רחב של תופעות/לקויות שביחד מכונים "הספקטרום של הקווים האוטיסטים" ההגדרה לאוטיזם היא רחבה מאוד, ולכן תחת הקטגוריה של "אוטיסטים" נכללים אנשים שהלקויות שלהם מתבטאות בדרכים שונות מאוד. ידוע שקיימים אוטיסטים בעלי שמיעה אבסולוטית (מסוגלים לשחזר כל מנגינה ששמעו באמצעות כלי נגינה) ברמות שלא נצפו בקרב אנשים "רגילים", שמתקשרים עם הסביבה באמצעות המוזיקה. ישנם גם אוטיסטים שמתקשרים בכל מיני דרכים אחרות אשר נראות "לא אנושיות" שיכול להיות שמעורב בהם עניין של מאגיה. אם ראית את הסרט "איש הגשם" (אם לא, אני ממליץ בחום), אז האח שנמצא במוסד שיש לו יכולות "אל אנושיות" בכל מה שקשור למספרים וכמויות, לוקה בתסמונת אספרגר (שנכללת בספקטרום של הקווים האוטיסטים). יחד עם זאת, עד כמה שאני יודע, לרוב האוטיסטים אין יכולות כאלה. המקרים הללו הם די נדירים, ולי לא יצא עוד להתקל באדם כזה. זה לא אומר שלא קיימים אנשים אוטיסטים בעלי יכולות מאגיים, אלא שהמקרים הללו מאוד נדירים, וברוב המקרים לא באים לידי ביטוי הנראה לעין (הרי אוטיזם בין היתר היא בעיה ביכולת של האדם לתקשר עם הסביבה. אנשים אוטיסטים מתקשים להפגין את יכולותיהם בכל תחומי החיים- על אף שהן רבות, וכמו כן גם בתחום המאגיה) מקווה שעזרתי

למעלה