כמה דברים

ToryMaster

New member
כמה דברים

אחד: האיסיקיו שלי מת, אז נותק לי הקשר עם טל ודויד... בינתיים יש לי רק מסן ומטריד אוית שאין אף אחד שאני יכולה להתייעץ איתו באופן מיידי, אם מישהו רוצה ויכול, אתם מוזמנים להוסיף אותי לרשימה שלכם 2: קריאת מחשבות. נתחיל בזה: האם הייתם רוצים שאדם כלשהו יחדור למחוזות הכי כמוסים שלכם ולשכבות הכי עמוקות ורגישות שלכם, AKA המחשבות והסודות שלכם? ועוד יעשה כל זאת בלי רשתוכם? אני באופן אישי לא הייתי רוצה שזה יקרה לי, ואם זה היה קורה, אני לא בטוחה שהייתי יכולה לחסום את זה. אני לא מתמצאת במיודח בתחום, אני יורת מתחילה מהמתחילה הכי מתחילה שיש, אבל בכל זאת, אני לא חושבת שגם אם הייתי מומחית בתחום הייתי יכולה ליצור כישוף הגנה או משהו בסגנון שיגן עלי מקריאת המחשבו תשלי ע"י אדם אחר. סיבכתי אתכם? סליחה. הנקודה שלי היא: מה דעתכם על קיראת מחשבות? כלנו רוצים לדעת מה אנשים אחרים חשובים עלינו, אך האם זה "אתי"? האם זה לא נחשב לפגיעה באדם אחר? אם אתה קורא מחשבות של מישהו, מן הסתם אתה פותח את ה"תדר" שלך אליו, ואז גם האו יכול לקרוא את המחשבו תשלך. חומר למחשבה. בנוסף, אני אשמח לשמוע את דעתכם ואף ללמוד ולהחכים ממנה.

ToryMaster

New member
עוד משהו

בנוגע לכישופי אהבה. אני לא רוצה להטיל כישוף על מישהו מסוים, אני פשוט רוצה להטיל כישוף שיסייע ל יבמציאת אהבה, שיכוון את מי שמיועד ל יאלי ואותי אליו, בלה בלה בלה אז... אני לא מבקשת כישוףך מסוים שאנ יאפעל על פיו, אלא משהו יותר בסיס, שעל פיו נאי אוכל לעבוד ולבנות לי כישוף שיתאים לי. מישהו הבין? אם כן, אני אשמח לקבל עזרה.

jbu

New member
בייתב לי אחת אבל גנבו לי אותה ../images/Emo12.gif

אני לא חושב שבטלפטיה נכנסים לרוודים עמוקים בתוך הראש של הבן-אדם אבל גם אם כן אז רוב הסיכוים שהאדם היה יהיה בוגר מספיק להתמודד עם זה, כמו
דוקטור שבלמודים הוא קצת נגעל מהתמונות ומהנתחות בגופות ואחר כך זה בכלל לא מזיז לו. למרות שעדין זה ממש יפריעה לי אפילו אם מישהוא ידע מה אני חושב.

nubis

New member
זה חדירה לתחום האישי

אם מישהו נועץ בי מבט סתם ברחוב או בשיחה זה לא נעים כי יש חדירה לתחום האישי, אם מישהו היה מנסה למשש אותי זה כבר היה גורר תגובה אחרת. אותו דבר לדעתי אם הייתי מרגיש מישהו שמנסה לקרוא אותי טלפתית בלי רשותי ואז הייתי חוסם אותו בצורה אגרסיבית או אפילו מפציץ אותו אנרגטית. כלומר שולח אליו תמונה או רגש עם עומס (למשל מפלצת בהסתערות זועמת) או מרכז עליו את הרצון שלי ומשתק אותו. בברכה אלמוג

למעלה