כמה דברים...

אוקי אז ככה...

הנה שיר סוכות שאמורים לשיר לפי קצב השיר-לטיול יצאנו..כלנית מצאנו..... לחצר הלכנו סוכה שם בנינו בין ארץ דיג´ימון למערב מימי הייתה שם ומאט גם עבר שם ואנחנו שרנו שירי סוכות.... {ופה טאי מתחיל לזייף-ושירים שפורום דיג´ימון כתב לנו..} זה לא משהו אני יודעת לפחות ניסיתי...

Digi Lista

New member
אני מקפיצה...

כי אני רוצה שכמה שיותר חברים מהפורום יגיבו להודעה הראשונה בשרשור הזה(גם לאחרות אם רוצים, אבל הראשונה הכי חשובה כרגע...). אני לא מרגישה כרגע כול כך טוב וכנראה שעוד מעט אני אלך לנוח... ווילו למה היית בשביתה היום?... ואיך היה לכולכם לחזור ללימודים???(אם הייתי מרגישה טוב עכשיו הייתי מספרת כמה לא כיף לחזור!)

niiko

New member
הי!! חזרתי!!

מה חדש? שמתי לב שיש כאן משהי חדשה קאזיצ´י למשל... הי קאזיצ´י (זואי זואי זואי) ומי ממשיך את הפיקים?

יאקומו

New member
חחח...

היום לא למדתי! היום היום החופשי שלי! למה אני שמה ככ הזמן בסוף משפט סימן קריאה?! אין לי מושג!

niiko

New member
הי יאקומו

מה קורה? טוב עכשיו לעיניין, למה לי אין שביתה?! גרררררר זה לא בסדר!! טוב, מה חדש? באמת אני שואלת יש לך תמונה של מאט וקן ו\או ננסי בתור מלאכים? (רצוי מאט...)

שלום...

ודרך אגב הייתה לי היום שביתה בגלל שלבית-ספר שלי אין מספיק שעות אז וועד ההורים שובת...אז אנחנו לא לומדים!!!!

יאקומו

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני לא רוצה להעליב או משהו, אבל וועד ההורים סותר את עצמו: הם אומרים שאין מספיק שעות, ושובתים... ככה אתם מפסידים יותר שעות!

niiko

New member
הי וויל, אולי לך יש

תמונה של מאט בתור מלאך? או אולי קן בתור מלאך? או ננסי בתור מלאכית? עדיף מאט... יש לך?

סוריי...

אין לי.... ודרך אגב כשהתכוונתי לאין לנו שעות התכוונתי שאין לבית ספר שלי כסף אז כדי לקבל שעות אז צריך כסף אז בגלל זה הוועד שובת כי הוא רוצה שמשרד החינוך יתן לנו כסף או שהבית ספר יסדר את זה...

niiko

New member
זה בסדר, אני עכשיו קוראת

ותקראי את חגיגת הפיצולים שעשיתי שם (הודעה למטה, לא שירשור, הודעה

niiko

New member
אה, ואני מכירה את קאזיצ´י

היא חברה שלי מביצפר, ואני והיא גם גולשות בדיג´ימון נט וורק, יחד עם דיג´ינט... בכל אופן, היא קוראת לעצמה שם איזומי והיא לא אוהבת את השם זואי זואי זואי אז אני עושה לה דווקא... וזואי את חייבת להראות להם את הכתבה של הדבר הזה שקראו לזה ככה!! את פשוט חייבת!! ומה הקטע של הגוש מרשמלו? קורומון: נייקו, יש לך אוכל? זוזה קאזו: שמוווווווליק... רוצה אווווווווווכל... קאזו: סתום!! <<שובר את בובה>> בע!! קטרומון: יש לך? לא!! לך חזרה לזואי זואי זואי שלך, אתה לא פיצול שלי קורומון: זואי זואי זואי? מי זאת זואי זואי זואי? קן: וככה ממשיכה לה חגיגת המשוגעים...

יאקומו

New member
גם לנו זה היה בבית הספר הקודם!

זה היה מעצבן! אני זוכרת למשל, שהיה אמור להיות לנו קייטנה "לימודית-כייפית" (כן, בטח!) שהבית ספר אירגן (אני לא השתתפתי) ובסוף, יום לפני הם חילקו דיפם, שם הם אמרו שהיה בעיה באירגון הקייטנה... אבל בעצם היה חסר להם כסף! כולם ידעו את זה... הכיתה המקבילה שלי, ברגע שקראו את הפתק התחילו לשי "מאני, מאני, מאני..."

כן...

זה ממש ממש מעצבן..אבל שתביני פה זה מדבר על העתיד שלנו..זה לא קייטנה זה ממש העתיד שלנו אם לא נדע דברים אז לא נוכל לעבוד...ושוב אני אומרת זה העתיד שלנו!!!!!!!!!

Digi Lista

New member
כן, מדובר על העתיד שלך!!!

האמת למרות היותי מטורפת על(ובכלל...)שביתות וחופשים(ומי לא בעצם?...טוב יש גם כאלה שנהנים בבית הספר) מעולם לא הבנתי איך אפשר לשבות בטענה שמפסידים שעות לימוד...אבל שביתה זה תמיד טוב בעיקר כשמדובר בעתיד שלך!!!

DiGiHiLa

New member
הנה נייקו שעשיתי

ננסי אם היא לא מוצאת חן בעינייך...אני יכולה לעשות עוד אחת...אבל בכל מקרה...... אגב....אני אשלח לך את הבייס לאימייל....תגידי לי במסר מה הוא טוף?

למעלה