כמה דברים...

niiko

New member
איזסה מתוקים!!!!!!!!!!!!

הילה ווילו!! אתן עושות את זה יפה מאוד.. אני עכשיו מנסה לעשות ווילו אחת ושני אחת ו... זהו... אני אשים אותם מאוחר יותר... עד יום חמישי אני מתחילה ב9:00 בבוקר במקום בשמונה, אישית אני מעדיפה להתחיל ב10...

חחחחחחחחחח..

גם אני
דרך אגב אני מצרפת את שני שעשיתי...

DiGiHiLa

New member
אני התחלתי היום ב10..

חבל שלא חשבתי על להיכנס לפורום והנה עוד נייקו שעשיתי...

niiko

New member
איזסה יופי

אני עכשיו עושה נייקו אחת ושני אחת וווילו אחת

DiGiHiLa

New member
ננסי

אם את רוצה שאני אשלח לך את הבייס של הנייקו הקודמת תגידי לי את האימייל במסר.....

איזה כיף לך

מה אני היחידה שתחילה ללמוד כל יום ברבע לשמונה? ועוד יש לי אוטובוס שאני צריכה להיות בשבע וחמישה בתחנה! איזה באסה!

niiko

New member
מסכנה!!

אני מרחמת עליך... אבל לפני שאני הולכת לטיול השנתי שלי (ב-6.10 עד ה7.10 ) אני צריכה לקום מוקדם ואנחנו יוצאים ברבע לשבע!! לא פייר!!
והילה, עם את רוצה את אני אשמח מאוד, אני עוד מעט מסיימת את שני ווילו ונייקו

לפחות מישהו מרחם עלי...

מזלך שאין לך טיול כל יום... (אל תתייחסי לשלוש נקודות שיש לי בכל הודעה - זאת בעיה כפייתית לצערי אני מרגישה שההודעות שלי לא מושלמות בלי זה... את רואה?)

niiko

New member
גם לי זה ככה...

מה לעשות... זה נראה לא טוב בלי זה... אז מה?.. לך אין חזרות כל יום מ12:40 עד 2:20 ומ8:00 בערב עד 11:20 בערב.. והיום יש לנו עד 12, אז בכלל...

niiko

New member
טוב... טאדאם!! סיימתי!!

הנה שלישית הבנות מהפיק המפוסרם (של ווילו...) אני יודעת ששני יצאה לא כל כך טוב... אבל בכל אופן... ניסיתי לעשות לעצמי שיער יותר ארוך... אבל זה לא כל כך יצא לי... טאדאם!!

Digi Lista

New member
ומה אני אגיד???

אני צריכה להיות בתחנה(שלא קרובה לבית שלי בכלל!, אבא שלי מקפיץ אותי) בעשרים לשבע!!!ואחר כך אני גם צריכה לנסוע עוד 45 דקות(אני תחנה ראשונה משלושה יישובים, ובפיזור בצהריים אני אחרונה...באסה)עד הבית ספר!!!ואז לגלות שהגעתי חצי שעה לפני הזמן...

טוב.....

הילה ביקשה ממני לשים פה את הווילוש היא עשתה..אז הנה היא... וכשאני אגמור עם הריקה שלי אני אפרסם אותה....

למעלה