עכברה ורודה
New member
כמה דברים
שלום לכל חברי הפורום המקסים ! אני כבר כמה זמן קוראת בפורום מידי פעם וממש מעניין אותי הנושא של חלומות צלולים בפעם הראשונה שקראתי על זה - כ"כ רציתי שזה יקרה גם לי ובאותו לילה חלמתי חלום צלול
אח"כ, כמו silver לקח כמה זמן עד החלום הבא... עכשיו אני במצב שרק פעם בכמה חודשים מגיע חלום כזה (יכול להיות שיותר אבל אני לא זוכרת...) יש הרבה מה לשפר חוץ מהתדירות למשל יש פעמים שאני כ"כ מתרגשת כשאני מגלה שאני בחלום ואז זה גורם לי להתעורר אבל רוב הפעמים אני שוקעת לשינה רגילה ועמוקה.. ולא מספיקה לנצל את המצב שהגעתי אליו ניסיתי את הסחסרור ואת הכפות ידיים ואת הפקודה, יכול להיות שזה כבר היה מאוחר מידי כי זה לא עזר... אוקי אז יש כמה דברים שאני רוצה להגיד: 1) מה דעתכם לעשות סקרים ? נושא אחד שמעניין אותי ויכול להיות סקר הוא: מה הסיבה הראשית שלכם לרצות חצלול ? למשל אצלי זה בשביל לפתור בעיות שאני לא יודעת איך במציאות וסיבה משנית היא כי זה כיף !
) 2)ראיתי שעוזר לי אם אני קוראת חומר בנושא לפני שאני נרדמת אז אני אשמח אם תספרו יותר על החצלולים שלכם, זה גם כיף לקרוא וגם יעזור לי להיכנס לזה
ובקשה אחרונה: אני מחפשת המלצות לספרים בנושא חלומות צלולים באנגלית. (או בעברית אם יש)
שלום לכל חברי הפורום המקסים ! אני כבר כמה זמן קוראת בפורום מידי פעם וממש מעניין אותי הנושא של חלומות צלולים בפעם הראשונה שקראתי על זה - כ"כ רציתי שזה יקרה גם לי ובאותו לילה חלמתי חלום צלול