כמה דברים

fatbery

New member
כמה דברים

החופש נגמר..יהי זכרו ברוך..=,[.. ומשו טוב מאוד:N-O-F-X מגיעים לכאן עוד שבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1אתם תראו אותי את רענן ולורל שם..כי זה יום ענק לנו כ- ילדים בני חמש עשרה.. הקיצר בהצלחה לכולם בלימודים מחר..להתראות

ריניXD

New member
רק אני לא שומעת את הלהקה

נופקס האלה ?? נראה אולי נוריד שירים שלהם שהיה מחרלכולם בהצלחה בלימודיםםם היה אחלה חופש חבל שהוא נגמר כל כך מהר=\

שנינה92

New member
היא ישר תקנה בלי לדעת שהיא אוהבת בכלל ?

מורדים 3-4 שירים רואים אם אוהבים , ורק אז קונים .

Xx MaayaN xX

New member
ברוב חנויות הדיסקים יש אפשרות לשמוע את הדיסק

לפני שקונים.

just gaya

New member
אני גם יהיה בNOFX אחרי שהבאת לי את הפלאיר

בריבולבר ההורים שלי השתכנעו

S p r i n g B

New member
איזה כיף לך! את הולכת בסוף?!

ואו הלוואי עלי!!! אני כל כך רוצה ללכת לNOFX! זה לא פייר! :( התאריכים והמקומות לא מסתדרים לי :(

fatbery

New member
רק שתדעו אבל..לגאיה וכולם..

הולך להיות שם אלים מאוד..לא יהיה מקום בשיט...והיה מלא פוגואים..אני דיי מפחד ללכת יענוו חח..אבל זה נופקס אז שום דבר לא יעצור אותי

ריניXD

New member
אני שונאת את הפוגו הזהההה

יאווו זה כהז מעצבן אי אפשר להיות בהופעה בלי שהיה בלאגן גם בכפר המוזיקה שהיה את שייגעצ יאוווו היה חבורה של מטומטמים שתמיד עשו את זהההההה וזה כזה עיצבן אותיייייי

S p r i n g B

New member
אהמ... די צפוי...

אבל NOFX שווים את זה... כיאילו פאק, זה נופקס! הם מעולים! אני הייתי מתה ללכת לשם...!

just gaya

New member
כן אני יודעת אמרו לי שיהיה פוגו

וכל זה וחשבתי כמה פעמיים עם כדאי ליPP=

I Love Beat69

New member
למה איך את יודעת?

היית בהופעה של NOFX פעם?
או רק שהדימוי של הלהקה והפולחן שאתן עכשיו עושות לה מתיר לך לחזות את המובן מאליו? אפקט פיגמליון - הנביאה חוזה חיזיון מרהיב והוא עוד יתגשם. הדימוי של הנביאה מתנפח אט אט!

Xx MaayaN xX

New member
אוקי דבר ראשון

ראיתי הופעות של NOFX ודבר שני, לא עושים פוגו בכל הופעה. זה קשור למוזיקה. ואני לא ידועת עד כמה את מכירה את NOFX אבל יש הרבה קטעים בשירים שלהם שבהם עושים פוגו.

Xx MaayaN xX

New member
ודבר שלישי, תפסיקי לחשוב שאת יודעת הכל ולנסות

להראות לכולם שאת צודקת ושאת חכמה ותפסיקי לנסות לקטול את כולם. לא מצליח לך ובאמת שזה מיותר אז די.

למעלה