כמה דברים

עדי D

New member
תכלס גם אותי זה מפחיד

אני מזה הולכת לעמוד ככה בצד מאחורה חחח

shelly malka

New member
תקנו אותי אם הבנתי לא נכון../images/Emo122.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

פוגו זה מעגל שעושים בקהל ובפנוך המעגל הולכים מכות?!

חברים.. שכמה פוגואים לא יעצרו אתכם מלהנות עם

הלהקה שהמציאה את הפאנק רוק.. אין עלייהם, ולא יהיה אף פעם.. יחי נופקס!!!

dupdup1

New member
מהמילה Pogo (ולא Fogo כמו העילגים)

מכירה ת'מקלות האלה שמחזיקים בין הרגליים ויש קפיץ מתחת וקופצים על זה?? אז זה זה!

לא זה לא.מישהו כבר הסביר לי.יצאתי טיפשה.XD

שאלה:מה זה פוגואיםםם? ולמה אני יותר מדי מעפנה שאני לא יודעת את זה? תשובה:זה כזה שאנשים מתנגשים אחד בשני זה מין "ריקוד"...מעגל כזה מתנגשים לפי המוסיקה{זה כיף,זה לא שמתנגשים הורגים אחד תשני}

I Love Beat69

New member
אז החבר שלך אידיוט...

dupdup1 צודקת פוגו (POGO) זה באמת השם של המקל הזה את סיד וישיאס את מכירה? סיד וישיאס המציא את הריקוד הזה, שהוא בא להופעה של הסקס פיסטולס עם מקל פוגו והתחיל לרקוד איתו בקהל. אחריו כולם באו עם מקלות פוגו! פוגו רוקדים במעגל - כמו הורה, לא סתם ככה מתנגשים (לפחות פוגו אמיתי ולא של ילדים פוזרים שחשים את עצמם...)

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אוקיי כולכן סתומות.

לפי מה שאני יודעת, לפוגו אין באמת דרך לרקוד את זה. זה גם לא בדיוק ריקוד. זה יותר מכות.>< ואולי ההוא שבא עם המקל והבלהבלהבלה. זה התפתח עם השנים כרגע זה לא במעגל מסודר, ואני רוצה לראות אותך אומרת לגורילות שבאות לפוגו להיות במעגל. פוגו זה פשוט מתחילים לדחוף אחד את השני ודיי להרביץ אחד לשני באמצע ההופעה כשמתחיל קטע "כבד" או משו כזה. וזהו ><

I Love Beat69

New member
אז את לא יודעת כלום.....

פעם פוגו היה אופייני לסצנה מקומית באנגליה והיה ייחודי לה! הפוגו התפתח??? תגידי לי את בסדר?? הפוגו רק נהיה פרימיטיבי יותר!! פעם הייתה לו משמעות וייחודיות! היום כבר אין לו... ואולי את באה להופעות של גורילות פוזריות שלא רוקדות במעגל כי אני אגיד לך מה אני באה להופעות פאנק אמיתיות כמו ברוטאל אסולט, סמרטוט כחול לבן, נקמת עוללים, שנאת חינם (שהתפרקו
) ושם כן רוקדים במעגל!! למה??? כי שם אין פוזרים כמוך!!!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif פוזרים כמוני?

פאק את מטומטמת. O_____O סתמי סתמי, את לא יודעת שומדבר. תנוחי.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif תקשיבי מותק, את ממש מתחילה

לעלות לי ת'סעיף. אז כדי לך לשתוק עכשיו לפני שאני באמת אתעצבן. אז ששששששששששששששש$#^@%&@$%*@$^*@$@ ינעלאמאשלך.

ליעתע

New member
טוב את באמת מעצבנת

ואל תדברי ככה אל מיכלי!! מיכלי מושלמת מידי בשבילך:)

fatbery

New member
נווו אהבלה..חח סתם הנה תמונה

הנההה:העיגול באמצע של מלא אנשים --------------------------------------->>>>>>>>

למעלה