וווהווו מלכהה קטנה!!.. ../images/Emo19.gif
איזה השקעה כפרעעע... באמת אני שיני??
.. לא ואין לי עצירות... כהה!! חחחח אני בפורום אהבה בגיל ההתבגרות.. לא להיכנס להודעות שלי שם!!
... כןןן תכנסו לשרשור שכתבתי שיר על הילה אחד החזקים!! .. 6 שעות השקעה!!.. יאללה פינה שבועית!: יש לי הארה על הילה שהראש שלי רק היה על השיר הזה!! חחח אני עוד שנייה ממש יירשום איך התגלגלו העיניינים ורשמתי עליה שיר... חח אין עליה!!.. יש לי הערה כן כן על טל!! גררר אתה רוצה לגרום לי התקף לב? חחחח דיי נו פשוט תגיד!! טוב אני יחכה למחר.. למרות שאני חושב כבר שזה משו שקשור בתוך המשפחה שלך..
.... וואטאבר.. הארה על גל שהיא ילדת כפרות יאללה מה קרה אז לא תאכלי חלב יאשמנה! חחחחח בלי דכאונות!!... בת דודה שלי ואיזה מתנדבת מהתחנה לא אוכלים מוצרי קמח {ציליאק} והם נראות פצצה!!
.. יש לי הארה על שיר ואלה איזה דרקון!!... חחחח עוד שנייה על הדסקטופ שלי
.. הארה על מה שמה שהצחיקה אותי רצח!!!!...
... הארה על אנוכי אשר עומדת בתנאים קשים אלו ועשה ביביסיטרים בקור אימים ובתנאים קשים רעב גדול ומרחב מחיה נמוך!
עזבווו אני מתחי להתכונן להיסטוריה עכשיו!! חחח אזז.. נאצים יימח שמם!! שה' ישמין אותם ואז ייתפוצץ להם הבטן!! שייכרות להם את הציפורניים ברגליים זה כואב.. ושיישרוף להם את הגבות! חעחעח
קיצור.. אני אוהב לאכול הרבה הרבה מרשמלו עם ג'חנון!! מאווווד בריא!! כי אח"כ יש לך קקי עם סומסום מבינים?? או שיש שילוב מנצח סלט טונה תירס חמוצים לרוב פיטריות מורעלות והכל בתוך לחם עם טיפה מטבוחה תכניסו לטוסטר קחו 5 מטר ברדיוס מאחורי מחססה ו... |קאאבום|... ~! חעחעחעחעחע