כמה דברים

XDDD אני יודעת!מזל טוב../images/Emo6.gif!

יופי חופיץ,טוב שלא ניג'סתי לך על זה כל השבועיים האחרונים XD

nemo the great

New member
חופשייייייייי..../images/Emo19.gif

חחח גמני לא...
... האמת לא ייצא לי להכיר אותך כלכך.. איך קוראים לך בלרינה. ?

nemo the great

New member
וווהווו מלכהה קטנה!!.. ../images/Emo19.gif

איזה השקעה כפרעעע... באמת אני שיני??
.. לא ואין לי עצירות... כהה!! חחחח אני בפורום אהבה בגיל ההתבגרות.. לא להיכנס להודעות שלי שם!!
... כןןן תכנסו לשרשור שכתבתי שיר על הילה אחד החזקים!! .. 6 שעות השקעה!!.. יאללה פינה שבועית!: יש לי הארה על הילה שהראש שלי רק היה על השיר הזה!! חחח אני עוד שנייה ממש יירשום איך התגלגלו העיניינים ורשמתי עליה שיר... חח אין עליה!!.. יש לי הערה כן כן על טל!! גררר אתה רוצה לגרום לי התקף לב? חחחח דיי נו פשוט תגיד!! טוב אני יחכה למחר.. למרות שאני חושב כבר שזה משו שקשור בתוך המשפחה שלך..
.... וואטאבר.. הארה על גל שהיא ילדת כפרות יאללה מה קרה אז לא תאכלי חלב יאשמנה! חחחחח בלי דכאונות!!... בת דודה שלי ואיזה מתנדבת מהתחנה לא אוכלים מוצרי קמח {ציליאק} והם נראות פצצה!!
.. יש לי הארה על שיר ואלה איזה דרקון!!... חחחח עוד שנייה על הדסקטופ שלי
.. הארה על מה שמה שהצחיקה אותי רצח!!!!...
... הארה על אנוכי אשר עומדת בתנאים קשים אלו ועשה ביביסיטרים בקור אימים ובתנאים קשים רעב גדול ומרחב מחיה נמוך!
עזבווו אני מתחי להתכונן להיסטוריה עכשיו!! חחח אזז.. נאצים יימח שמם!! שה' ישמין אותם ואז ייתפוצץ להם הבטן!! שייכרות להם את הציפורניים ברגליים זה כואב.. ושיישרוף להם את הגבות! חעחעח
קיצור.. אני אוהב לאכול הרבה הרבה מרשמלו עם ג'חנון!! מאווווד בריא!! כי אח"כ יש לך קקי עם סומסום מבינים?? או שיש שילוב מנצח סלט טונה תירס חמוצים לרוב פיטריות מורעלות והכל בתוך לחם עם טיפה מטבוחה תכניסו לטוסטר קחו 5 מטר ברדיוס מאחורי מחססה ו... |קאאבום|... ~! חעחעחעחעחע

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifממש שפכת את הלב פה!

לקחת רחוק...
די עם הקקי!!! הרגת אותי XD נ.ב
אני נראית פצצה גם אם אני אוכלת מוצרי חלב
XDDDDD

nemo the great

New member
כמה דברים ../images/Emo19.gif

מה הבעיה לשפוך את הלב??? אפשר לחשוב שהלב זה חלב... אין שום בעיה הן מבחינה ביולוגית {אהה שקד בואי נפתח שרשור ביולוגי} והן מבחינה נפשית!... חחח אפילו זה בריא!... טובבב... מעכשיו אניי מפסיק עם קקי זהו!!.. נגמרררר... אין לי יותר קקי!... המטובליזם נדפקי קקי חחחח |אהה שקד עוד אחד חחחח} הרגתי אותך? וואטאבר.. מי רוצה להיות מנהל? חחחחחחחחחחחח
DDDD את פצ-צה!!1... חחחח א תשתי חלב!! גמרי על המקרר גרררררר.. חעחעחע יאללה!!.?... יא חתיכה!!!...

lover boy6

New member
אממ עכשיו אני...

קודם כל בקשר לשאלה מה אתם אוהבים לאכול? אז אני לא אוהב לאכול בכלל אבל יש משו שאני ממש ממש אוהב וזה הפך לאובססיה ואני מתכוון כמובן לשווארמה!!! אני מת על זה !! שווארמה תעשי לי ילד!!!! ואני לא רוצה להקדיש הערה לאחד מחברי הפורום זה יהיה אפלייה מצידי אני אוהב את כולם את חן חן גל טל קטיה נעה סקאי דרור טל "הבן" חח הילה אוליב הדר שירוש!! חח שקד וגם את כל מי ששחכתי! חחחח אין עלייכם יש לנו אחלה פורום ואני כבר מת לפגוש את כולם!! ושיהיה לכולם שנה טובה!

שום אפליה../images/Emo3.gifאתם תאלצו להיות נחמדים

כל שבוע מחדש
וגם בלי קשר
אכן אחלה פורום
להפגש!!
מתישהו

למעלה