ת'לומד מחר?(היום..) צום!
B Blue Aura New member 29/12/06 #10 "בואי נקנה רק תותים"../images/Emo210.gif../images/Emo189.gif אני רק רוצה להגיד שאני אוהבת לאכול הרבה דברים[אני גם נראת ככה><] והארה - שאני מתה על דרור כפרעליו ועל גל ועל הדר ועל ג'ינג' כפרעליכם! אבל השבוע שיבוא בעיקר על דרור
"בואי נקנה רק תותים"../images/Emo210.gif../images/Emo189.gif אני רק רוצה להגיד שאני אוהבת לאכול הרבה דברים[אני גם נראת ככה><] והארה - שאני מתה על דרור כפרעליו ועל גל ועל הדר ועל ג'ינג' כפרעליכם! אבל השבוע שיבוא בעיקר על דרור
D dark dumb New member 29/12/06 #14 ואותי את לא אוהבת?../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif תדעי לך שלקחתי ללב...
B Blue Aura New member 30/12/06 #23 ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo189.gif בטח שאני אוהבת אותך
H hadarh111 New member 31/12/06 #64 אממ אני לא בטוחה אבל בטח לא התכוונת אלי אבל בגלל שגם לי קוראים הדר החלטתי שהתכוונת אלי וזהו חחחחP: בכפיה...
אממ אני לא בטוחה אבל בטח לא התכוונת אלי אבל בגלל שגם לי קוראים הדר החלטתי שהתכוונת אלי וזהו חחחחP: בכפיה...
T tttttttttt1 New member 31/12/06 #66 "כי בפורום יש את גל ויש את ג'ינג' ויש את דרור ויש את הדר ויש את קטיה" טוב...אני אקח את הרמז הדק הזה.............
"כי בפורום יש את גל ויש את ג'ינג' ויש את דרור ויש את הדר ויש את קטיה" טוב...אני אקח את הרמז הדק הזה.............
B Blue Aura New member 31/12/06 #71 ../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif אין לי יותר מקום אני אנסה להכניס אותך
N nemo the great New member 31/12/06 #84 הי הי הי!! ../images/Emo19.gif חחח לקוח ממני!! חחח C ועיגול!...