תפוז קומפקטי
New member
כמה דברים../images/Emo9.gif
המשתמש הפעיל ביותר בפורום בחודש האחרון,הוא בעצם המשתמשת הפעילה ביותר בחודש האחרון והיא.. אוליב הורנבי!|כתר עם 659 הודעות נכון לרגע כתיבת ההודעה.
קולולולו,מזל טוב ושאר ירקות
אחריה,במקומות 2-5 נמצאים: 2.nemo the great עם 556 הודעות 3.tttttttttt1 עם 464 הודעות 4.תפוז קומפקטי עם 463 הודעות(וואו טל
ככה צמודים היינו!ככה!! || ) 5. 999שקד דגן עם 363 הודעות הידד לנו ^^' הפורומים האהובים על חברי הפורום הם: שישיסטים(פדופילים!
) תיכוניסטים(
לא טוב לכם פה?
כאן יש לכם ייחוד!!!! |ייחודיות|) אהבה בגיל ההתבגרות(אוווו
) סטודנטים(וואו,עוד לא סיימתם תיכון וכבר סטודנטים?
פי יה!אתם משהו אתם
) עשרים פלוס(אוקי
כל השביעיסטים שזו שנתם הרביעית בי"א מתבקשים להחשף!!)
שרשורים מומלצים(או לפחות כמה מהם שעשו עניין בפורום):
שרשור החדשים(ברוכים הבאים
השירשור של דרור עם השיר להילה(
אני מבטיחה לקרוא אחרי שאפרסם את ההודעה.מה שבטוח-זה עומד לשעשע אותי
גרנטי!) השרשור של סקאי שעושה בשבילי את העבודה בלבדוק האם אתם מכורים לפורום?(הכחשות לא יתקבלו בברכה
אני יודעת שכן)
שרשור הסופ"ש של ספיר ^^'
שרשור המתח של טל ואם בא לכם לעיין בדבר מה מסוים, קראו את הדיון של קטיה על הסילבסטר
(
תזכורת:אם בא לכם להגיב(
למרות שלא נראה לי שיש עוד מה להגיד או טעם להגיב),זכרו שדיון מומלץ לקיים בנועם,ומבלי לפגוע באחרים על דעותיהם השונות
) האמ
והפינה השבועית!
*אתם מוזמנים להקדיש לאחד מחברי הפורום הקשה,או להאיר עליו איזו הארה(כי זה בנימה חיובית!
) *בנוסף,הייתי שמחה אם הייתם כותבים משהו שאתם אוהבים לאכול
לא חייב מה שאתם הכי אוהבים לאכול,סתם איזה משהו (כמו שאני למשל אכתוב שוקופלת!
שזה חלב חם עם מקופלת בפנים^^' (אוי,כאב הבטן מציק לי רק מלחשוב על זה
וגם אכתוב שבא לי להאיר הארה ל....ל.......השבוע בא לי להאיר ל........ האמ,אוליב ^^' שתמיד מצחיקה אותי כאילו אין מחר
)
שבוע מעולה
המשתמש הפעיל ביותר בפורום בחודש האחרון,הוא בעצם המשתמשת הפעילה ביותר בחודש האחרון והיא.. אוליב הורנבי!|כתר עם 659 הודעות נכון לרגע כתיבת ההודעה.