כמה דברים

כמה דברים../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif

כתבתי מאמר חדש שמדבר קצת עלי בהקשר לתחום ונותן כמה עיצות לדוגמנית המתחילה
מקווה שתאהבו, אתם מוזמנים להגיב גם
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1502&aId=97646 כבר כמה זמן יש סקר חדש בפורום שרובכם לא שמים לב אליו שזה לגיטימי וברור. אבל למי שעדיין לא ראה הינה קישור, אשמח שתענו
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Poll.aspx?forumid=1502&pollId=0 בנוסף אשמח לקבל ממכם משוב קל הניהול שלי פה

kimi d

New member
ואווו זה כ"כ מרגשש

מה שכתבת , ואני באמת תהיתי למה אף פעם לא עשית משהו עם עצמך כי באמת יש לך לוק מיוחד .. !! ויש לי עוד שאלה אליך, למה את לא הופכת את כל הידע והתשוקה שלך למקצוע כעבודה לחיים ? בתור סקאטרית יועצת ואני בטוחה שלא חסרות משרות .. בקשר לניהול שלך, אני חושבת שזאת החלטה נבונה מאוד לשים אותך כמנהלת כי באמת מהיום שהצטרפת אני זוכרת אותך תמיד היית פעילה ומוסיפה המון! רואים שיש לך תשוקה למקצוע ושאת לא אומרת דברים מחוסר הבנה.

עמי1986

New member
ידע זה לא הכל

בסיכום קצר שעונה על כל השאלות שלך.. צריך קשרים...פרוטקשיין... ולא לכולנו יש את זה...

עמי1986

New member
אמילי :)

תרגישי חופשי לנעוץ את זה....לא לחינם את מנהלת... בקשר למה שכתבת...אני זוכר שיחה שהייתה לנו פעם... אני אכן מסכים עם מה שכתבת, אבל חושב שעדיף היה אם היית מנסה לעבור לאיזור המרכז... כשאני רציתי משהו כל כך עזבתי את הבית ועברתי לאותו מקום.. ותאמיני לי שזה לא היה קל במיוחד כשעשיתי את זה לבד... אני חלילה לא מפקפק בסיבות שלך, כל אחד ומה שהוא מאמין וחושב. בכל מקרה כתבת משהו שבאמת נכון לעניין ההיסתכלות ביופי. זה משהו חשוב שאפאחד לא קולט עדיין. זה שאנחנו החברה המערבית כביכול קולטת את היופי במובנים כאלה או אחרים לא בהכרח שחברות אחרות קולטות אותו, אותו דבר. דוגמא קטנה וטיפה הזויה אלה שבטים באפריקה שהבחורות שם עונדות צמידים לצוואר ומנסות להאריך אותו כמה שיותר, ככל שהצוואר יותר ארוך כך את נחשבת יותר יפה. זה מה שניסיתי להסביר בפעם הקודמת כשכתבתי שעולם הדוגמנות הוא לא בהחלט חלול או וואטאבר... לכל בנאדם יש את הפרספקטיבה שלו לדברים שונים, לא בהכרח שאם אני רואה אותך יפה או מכוערת סימן שאת כזאת. זאת ראייה שכל בנאדם צריך לאמץ אותה, עוד שניה יוצא שאני חופר יותר ממך חח ;) בכל מקרה מאמר ממש יפה ונחמד שאת מספרת על עצמך, עד היום היו הרבה שלא הכירו אותך. בכל מקרה אני חושב שהזיקה שלך לתחום והידע שלך נותנים לך מקום של כבוד בהנהלה של הפורום וזה באמת מגיע לך. ושיהיה בהצלחה :)

prezik

New member
../images/Emo205.gif אמי את מקסימה!!

ממש נפתחת.. האמת אני לא מבינה למה את לא ממשיכה לנסות, ואם זה כ"כ בער לך וכ"כ רצית למה לא עברת למקום יותר קרוב או משהו? דיי חבל את יפייפיה אמיתית וגמאני חושבת שיש לך את זה!

Nofar2009

New member
את מדהימה..לא רק בחיצוניות. יש לך אופי מקסים

הקסמת אותי.

למעלה