כמה דברים

the 4th

New member
כמה דברים ../images/Emo70.gif

קודם כל, לכל מי שדאג האם לינדה פרי לקחה חלק בעשיית האלבום יכול רשמית להרגע! היא כן שותפה לעשיית האלבום. בסריקות של החוברת של הדיסק ניתן לראות שבריטני מודה שם בין היתר גם ללינה פרי, אך עדיין לא ברור על איזה שיר מדובר... בטח שיר שיופיע בלעדית על גבי אחד הסינגלים הבאים...
דבר שני, תצפו לדי.וי.די חדש של בריטני בקרוב (רשום על כך בחוברת של הדיסק). לפי דעתי זה יהיה אוסף של כל הקליפים שלה או ההופעת ספיישל ב - ABC.
בתור אחד שלא הוריד את השירים של בריטני ומצפה לתאריך יציאת האלבום, מישהו יוכל לרשום לי בבקשה את אורכו של כל שיר? זה חשוב לי לדעת.
ודבר אחרון, אני ממש שונא את דיאן סוויר, היא ממש כלבה. היא סחטה בכוח את הבכי הזה מבריטני!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifדיאן סוויר

מוכרת בזכות זה שהיא גורמת לכל אחד לבכות בתוכנית שלה... והאמת
לדעתי זה טוב שבריטני בכתה
ככה היא תראה שהיא גם בנאדם.. כן כן, אמנם זה מוזר...אבל בריטני היא בנאדם

../images/Emo41.gif../images/Emo51.gif על המידע../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif

יכול להיות שבריטני הודתה גם למפיקים שהשירים שלהם נגנזו או משהו
יש לך את הדיסק או משהו
ואל תשנא אותה.. היא עיתונאית.. היא נתנה ראיון מצויין ובריטני שיתפה פעולה.. עד דמעות.. בכיתי יחד איתה..

the 4th

New member
חמוד...

אם הייתי לוקח את זה ממך, לא היתה לי בעיה לתת לך את הקרדיט!
כדאי שתכנס לWOB ואז תבין על מה דברתי...

the 4th

New member
לא אין לי את הדיסק..

אפשר לראות סריקות של כל דפי החוברת המופיעה בדיסק באתר WOB באיכות מעולה כי באוסטרליה ועוד מקום בעולם שכרגע פרח מזכרוני הדיסק כבר שוחרר ב - 14/11. עוד שלושה דברים ששכחתי לציין זה:
בארה"ב תצא ב-9/12 גרסת מקסי לסינגל MATM שתכלול 7 טרקים.
קניתי את הסינגל MATM בחנות צליל ואני חייב לציין שהוא די מאכזב, פשוט בלי טעם ובלי ריח. אני שוקל לרכוש את הגרסא האוסטרלית, זו עם העטיפה הסגולה ששם מופיעים רמיקסים אחרים לגמרי וגם אינסטרומנטל.
שאלתי את בן דוד שלי שעובד בחנות דיסקים לגבי הדיסק של בריטני והוא אמר לי שיהיה לו את הדיסק כבר ביום שני...

../images/Emo41.gifאוף../images/Emo70.gif

רק אני לא מוצא את הסינגל
בדקתי בצליל פ"ת.. דילסקוליט פ"ת.. בשתי חנויות טאואר רקורדס בפ"ת וגם בטאואר באופרה.. בדקתי גם באיזו חנות בדיזיגוף.. ולא היה בשום מקום
בושה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני קניתי את הסינגל ביום שישי

בזבוז של 30 ש"ח.. אבל עדיין היה כיף לקנות אותו

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifכי כולכם פריאריים

ביום הראשון שהוא יצא הוא עלה 40
אני קניתי יום אח"כ בצליל והוא עלה 30...(וזה עוד לא כולל את ההנחה שיש לי על צליל..)

Polyphonic

New member
כתוב בתמונה של העטיפה האחורית...

ואם אתה לא רואה גם את העטיפות אז הנה הרשימה, קובץ HTML, בלי שירי בונוס

iRiS009

New member
בקשר לראיון שהיה עם בריטני!!!!!!!!!

הורדתי את הקטע שהיא בכתה..איזו מסכנה ...איך היא דיברה רגיל כזה ואז לא יכלה יותר ובכתה..עכשיו אני מורידה את כל הראיון..אבל למה היא בכתה? כמה גסטין מתעלל בה! הוא לא מפסיק..התחיל בזה שסיפר לכל העולם ואשתו שהיא לא בתולה, אחר כך הקליפ הדוחה!! פשוט מגעיל ואחר כך העלבות וירידות עם כריסטינה (כמו הבובות..) וזה..זה ממש אכזרי! ובריטני לא יורדת לרמה שלו ובמקום לעשות מה שהוא עושה, היא מביאה את הכאב שלה בבלדות מהממות..כל הכבוד לה! אבל רואים שהוא ממש פגע בה אם היא בכתה....:( מה דעתכם??

Breathe On Me

New member
אני שונאת את ג'סטין

איך היא בכתה , ראו שיש לה דמעות בעיניים והיא בסוף לא יכלה לעצור אותן! ואת צודקת , בריטני באמת לא יורדת לרמה שלו , ולא צוחקת על זה...

למעלה