כמה דברים:

ganooov

New member
אוקיי. ../images/Emo13.gif

א. טודע לכולללם! ב. מקדימה? עבדתי מספיק קשה בשביל שייראו אותו טס אל הפנים של אבא שלו
. ג. לוציוס - נו, במת... הוא משחק תפקיד חשוב בפיק. ד. ג´יני - וואוו, כמה זמן שהשקעתי בשביל שהיא תראה ככה
. ה. הילה: אני יכול להשתדל לעשות לעוד פיקים, אבל בקושי קראתי כאן פיקים, ואת האלה שכן קראתי קשה לאללה לעשות להם תמונה (איך לעזאזל אני אמור לעשות את ליאון?)

מלאכית16

New member
אוקי...כרגע גרמת לי ../images/Emo110.gif

להבין שאלן המתוק שלי לא יהיה לעולם זמר רוק/גיטריסט/ כל דבר אחר שמשתתף בלהקת רוק...... אבל זה חמוווד!!

זה נראה כאילו לוציוס וג´יני הכוכבים

של הפיק...אווו
סלאש חדש
ולא רואים שזה דראקו,(
) רואים רק את האחורה שלו... (*חיו"ז*)

אהמ.... ../images/Emo57.gif

סלאש זה רק לזוגות בני אותו המין... וג´יני ולוציוס באמת משחקים תפקיד חשוב לדעתי ואני חושבת שהפוסטר או איך שלא נקרא לזה ממש ממש יפה
. וג´יני היא בסך הכל אחת משתי הדמויות הראשיות. ככה התייחסתי אליה...

יפהההההההה ../images/Emo99.gif

בלוגו ובשם אני כל כך הולכת להשתמש בשביל השער!!!
. בתמונה אני לא יודעת כי לשער אני מעדיפה פאנארטים... אבל המון תודה בכל מקרה. אני אשים אותה בטוח בתוך הדפים הכתובים (יש איור בתחילת כל פרק וכמה בתוך הפרקים. יש לי המון דראקואים להשתמש בהם ^^;)...

Gizmo14

New member
7-פחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

oh my god
Do I suck or what
פחחחחחחחחח אני גרועה בזה הא
ועוד בנסיון שני
השאלות חוזרות על עצמן מתישהו
כי אם כן ואז אני יכולה ללמוד מטעויות אני לוקחת אליפות בקלות אבל אם זה שאלות משתנות כל הזמן אז אין לי סיכוי.... אני ג-ר-ו-ע-ה
מה גם שאני מופתעת שבכלל את זה ידעתי כי לא נגעתי בספרים יותר משנה... מעולה, אני מנסה שוב
ד"- מאיה
יפה
אורן- כל הכבוד

De-Panther

New member
תודה תודה נהנתי לרמות בזה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

והסבר לרמאי המתחיל: מחכים שכל התשובות יופיעו ואז לחצן ימני על הפלאש ואז לסמן V על פליי וככה כל פעם עד שמגיעים למספר נקודות רצוי...

De-Panther

New member
../images/Emo10.gif לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יעל!! לא התכוונתי להעליב אף אחד... אבל בכל זאת... פורץ נשאר פורץ... ומה לעשות שלא יכלתי שלא לנסות את הטריק הזה... אוווי לא נוו
רק רציתי לעשות רושם ושלא יחשבו שאני טמבל...

LeAnNe

New member
21../images/Emo182.gif

אני מקום ראשון (אבל לא להרבה זמן) הכינוי שלי הוא: LNE

קרניים

New member
תודה אורן...

אני מעריך את זה... כולם שם בטח מיליונרים כבר אה? בטח רועי... מה 1000 חזר??? בהתחלה כשרק באתי... שנאו אותי כי חשבו שאני הוא דרך אגב.. עדיף נורמלי או רב??? ברור שנורמלי.. לא רבתי אם אף אחד... תגיד.. איי פעם דיברתי איתך בעיר בכלל?

עלפית

New member
יש שם הרבה שגיאות!../images/Emo11.gif

הם כתבו פיניקס בשגיאות כתיב - phoenix וגם יש שאלה "Who much does Dobby make"

למעלה