כמה דברים:

De-Panther

New member
תמונה מספר 2 וכתוב באחת../images/Emo14.gif../images/Emo185.gif

מהן הטבלאת שיאים אז ODP גריפינדור 83 נקודות מקום 3 זה אני
OREN DE PANTHER

Chsheer cat

New member
סיריוס בטח סתם חשב שאם../images/Emo95.gif

יראו אותם עם כלב בהוגסמיד הם יאמרו סנאפלס או שהוא פשוט היה צריך שם בדוי ואנחנו יודעים ש... משום מה... יש לו זיקה מאוד מיוחדת לכלבים וזה השם הראשון שעלה לו. או שדמבוס או מישהו הציע את השם. האפשרות האחרונה שנאת לי באמת הכי סבירה היא שזה היה עוד שם חיבה בשבילו, חוץ מרך-כף. או כינוי לחיה שלו או כינוי יחודי, שרק לדוגמה, החבר הכי טוב שלו (ג´יימס), רק היה קורא לו ככה... בחידון עשיתי 7, משהו שלא בדקתי, ו16, וכבר לא היה לי כוח להמשיך.

קרניים

New member
אורן יא טיפש!!!!

היי דרך אגב זה יניב 555 מאיי סיטי.. לא הייתי שם 5 חודשים אבל עדיין... למה לא חיכית עוד חצי שעה!!! זה ירד בחצות.. הלילה (*ברק) (*דרמטיות)

De-Panther

New member
בחופש צילמו אותי בגלל..../images/Emo14.gif../images/Emo185.gif

כתבה שעושים על אייסיטי במעריב לנוער!! ואתה היניב הנורמלי היחידי שהיה באייסיטי
יניב1000 חזר... למרות שאני בקושי באייסיטי רוב הפעמים שאני כן נכנס לשם הוא נמצא
וכרגיל הוא רב עם אנשים ויש עוד כמה יניבים שגם אותם ראיתי רבים

Dracos girl

New member
איזה יפה...

כל התמונות מדהימות...
דראקו שווה... חבל שלא רואים אותו מקדימה...

מלאכית16

New member
יוווו!!! גנוב!!! ../images/Emo110.gif

תעשה כאלו לכל הפיקים!!!! אני פשוט עכשיו בונה אתר לפורום (לא אתר רשמי, הוא גם לא יעלה לרשת....אני רק מגישה אותו לבגרות...) ואני צריכה כאלו לוגוים לכל הפיקים.....כדי שיהיה צבעוני ומעניין.....

Gizmo14

New member
למה לא יעלה לרשת../images/Emo7.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

שיעלה
הגיע הזמן באמת
אם הייתי יודעת לבנות אתרים הייתי עושה אחד בעצמי כבר מזמןןןןןן

Hermione HP

New member
אני מתכוונת לעשות אחד...../images/Emo4.gif ../images/Emo20.gif

אבל אני עדיין לומדת....^_^ בסוף יהיה לפורום שלנו איזה 30 אתרים!
לא שזה דבר רע, כמובן...^_~

מלאכית16

New member
הוא לא יעלה כי אתי עושה אתר../images/Emo110.gif

והיא אמרה שהיא תעשה אתר לפורום ראשונה....אני לא רוצה לקחת את התפקיד שלה.......והיא גם בטח יותר טובה ממני בכל עיניין בניית האתרים הזה...אני רק מתלמדת......אתם שפני הניסיון שלי...... אולי אני אעלה אותו (וגם זה יהיה רק בסוף השנה...אחרי שאני אסיים ללמוד ג´אווה סקריפט וasp.....) אחרי שאני אגיש אותו...וגם זה יהיה רק למעט זמן, ורק בסוף השנה..... אבל זה יהיה רק אם הוא ייצא יפה..... ואם אני כבר כאן ומישהו קורא את זה בטעות- בא לכם לשלוח לי למייל או לאיי סי קיו תמונות ממפגשים?

Hermione HP

New member
צודקת...../images/Emo20.gif

בעעעע... לא ידעתי שהיא עושה את האתר... טוב, עכשיו אני כן יודעת - ואני אחפש נושא אחר....(אולי סתם משהו מפגר קטן. זה במילא רק בשביל להתאמן)

מלאכית16

New member
הייתי מציעה לך לעזור לי ../images/Emo110.gif

אבל את לא צריכה לעשות בגרות ואני כן.....וגם אני לא חושבת שזו בגרות זוגית.......למרות שאני אוהבת לעשות דברים בזוגות!!!!!!(*חיוך זדוני*)

למעלה