כמה דברים מעניינים

כמה דברים מעניינים

1. כמה סיבובים בשניה עושה המאוורר הביתי שמדליקים בקיץ ? 2.האם יש חיישנים לאבק ? 3. איזה מכשירים מקררים חדר מבלי לגרום ללחות ואולי אפילו גם לייבש את האוויר הקר ?

hatulflezet

New member
תשובות

1. תלוי במאוורר. יש גם הרבה מאווררים שניתן לכוון את המהירות... 2. תגדירי אבק. 3.מזגן. (אבל את זה כישראלית, את צריכה לדעת...)

אפרט יותר ואענה על מה שלא ברור

לגבי השאלה "כמה סיבובים בשניה עושה המאוורר הביתי שמדליקים בקיץ" אני מתכוונת לכל מאוורר שתרצה ולכל מהירות שתבחר לכוון אותו או פשוט לפשט את השאלה אז מהו הטווח שנראה לך בערך בין המאווררים הביתיים השונים, והכוונה לטווח של כמות הסיבובים לשניה מקסימלית מינימלית של המאווררים השונים על סוגיהם השונים . 2. אבק: כל מה שקרדיט האבק אוכלת נקרא אצלי אבק ואתה יכול להוסיף הגדרות אחרות לאבק . 3.לגבי קירור יבש: אמרתם מזגן. מזגן עובד על גז. האם יש עוד שיטות קירור שעובדות על שיטות אחרות חוץ מגזים, שגם מקררות קירור יבש ולא לח ?

יניב ריז

New member
תשובות ל1 ו-2

מאוורר תקרה טיפוסי נע בטווח של 50-250 סל"ד. ישנם מהירים יותר שמגיעים לעד כ-400 סל"ד. אבק זה בעיקר שאירים של חומרים מוצקים מהקרקע,כך שמחושים לא קיימים באבק עצמו,אך יש את קרדיט האבק-יצור מיקרוסקופי החי על שארים אורגניים-ואצלו תוכלי למצוא מחושים.

hatulflezet

New member
לגבי האבק

כמו שיניב כתב - וזו הסיבה שביקשתי הגדרה לאבק - היא הכלליות של ההגדרה הזו. אם מה שחשוב לך לדעת, זה האם משטח מסויים כולל רמת אבק - אני מניח שניתן לעשות דבר כזה - אם עדיין אין. סביר להניח שזה יראה כמו שואב אבק ידני,עם "רשת מיקרומטרית" שיוכל לתת פלט ל"כמות" האבק האורגני שהוא שאב (שעבר דרך הרשת). אבל תמיד הוא יתן תוצאה חיבית - כי האבק נימצא מסביבנו גם באויר... ואז אם שאיבה משטיח שלא שאבו שנים - יהיה פלט אחר מריצפת קרימיקמה שזה עתה נשטפה... את גם אלרגית לקרדית האבק? גם אני...

למעלה