כמה דבריםם..

Bull Shit

New member
כמה דבריםם..

דבר ראשון וחשוב.. דני בונדר שלנו לא ישחק יותר העונהה.. קרע ברצועה... כולנו שולחים החלמה מהירה לדני בונדר שלנו!! דבר שני.. רוצים לעשות החלפות.. כמו שכתוב ב-ONE ליאור אסולין בעד משה ביטון.. מה דעתכם?? דבר אחרון.. שימו לב לארבייטמן.. וואללה מסכן.. מתרתרים אותו מפה לשם ומשם לפה.. אחרי 3 פעמים שביקשו משחר לשחררו אולי הפעם כן יצליחו? (כתוב ב-ONE שכנראה משחררים אותו סוף כל סוף..)

just adiki

New member
דעותיי...

הפציעה של בונדר זו מכה. אני נורא אוהבת את השחקן הזה והעונה אין לו מזל בכלל, פציעה ארוכה ועכשיו עוד אחת
. אני מקווה מאוד שאחרי הפציעה הארוכה הזאת הוא יצליח לחזור לשחק ושעדיין יתפסו ממנו כשחקן טוב כי חבל שלפעמים שחקנים חוזרים ומאבדים את ההזדמנות שלהם. ככה שאני מקווה שזה לא יקרה גם לדני בונדר המעולה. בקשר להחלפות. אני לא מבינה. הפועל הפכה להיות קבוצה של ערסים פספוסים?! למה באיזה מצב בני-יהודה שאנחנו צריכים לקחת ממנה שחקנים? אם הם לא עושים את התפקיד כמו שצריך בבני-יהודה מה ירום להם לעשות אותו טוב בסיר הלחץ של הפועל ת"א שיכול להתפוצץ כל רגע?! את איציק עזוז באופן אישי אני לא סובלת מאז המשחק עונה שעברה שהוא התנפל על אהובי סלים טועמה[
] וצעק לו איזה משהו אני לא זוכרת מה [אבל אני אזכר
] ומאז הוא חטף ממני כמה ברכות
ביטון לא עשה כלום במכבי והוא בנתיים לא עשה כלום בבני-יהודה, אני לא אומרת שהוא לא שחקן טוב אבל אני לא חושבת שהוא מתאים להפועל ת"א ומתאים לסיטואציה שהיא נמצאת בה עכשיו. לא שחקן חיזוק משמעותי לתי
. בעד עומרי קנדה בהפועל פ"ת אנ דווקא בעד
. וארבייטמן... אני באמת מרחמת אותו. לא מתאים ליעקב שחר לעשות כאלה משחקים, הוא בסה"כ תמיד מצטייר כאחלה בנאדם ובא לטובת השחקנים שלו. אני באמת חושבת שבחיפה צריכים לשחרר אותו, הרי ברור שהם לא צריכים אותו ויש להם הרבה שחקנים לשים במקומו שהם גם מועדפים עליו לפי מה שנראה. אני חושבת שזה יהיה הכי אנושי ונכון שישחררו אותו. ואני מקווה שהוא גם יבוא בסופו של דבר להפועל
. חתיך
. ועוד משהו סתם כי אני חייבת. עומרי אפק
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה