כמה גדלנו..

angel enamorado

New member
כמה גדלנו..

היי!! מזמן לא כתבתי.. וקרה עכשיו משהו,שדורש שיתוף, מיוחד לכל הנערות שרוצות את ההוא שרוצה את ההיא לפני 5 שנים בערך, שהייתי עוד בחטיבה, בכיתה ט' היה את ההוא, שרציתי. את האהבה הראשונה. ההוא שגרם לי לאבד את הראש, ולהפסיק לתפקד. ההוא שגרם ללב שלי לפעום, ולהתרגש ולרצות לראות אותו. לא הכרתי אותו, לא החלפתי איתו בקושי מילה. היינו יחד בשכבה, אבל מעבר לזה שום דבר. הוא היה אצלי באייסי, וגם במסנ' אבל שום דבר מעבר. עברתי לתיכון, התאהבתי, ונדלקתי על אחר התאכזבתי. ושוב, ביא', התאהבתי, הפעם זה היה הדדי וזה עד היום. גיליתי מהי אהבה, מהן שיחות ארוכות מהי דאגה, אכזבה , מחשבה וכו' וכו'.. והיום, אחרי 5 שנים אחרי שההוא שרצה את ההיא נשאר בגדר 'הפעם הראשונה שהתעניינתי בבנים' שלח לי *נדנוד* במסנ' שאל לגילי, ולאחר שהבין שאני כמעט בגילו דרש תמונה. לאחר שסרבתי כי אחרי הכל- מה לי ולו? הוא אמר 'אם את רוצה -שלחי ואם לא אז-ביי' כמובן שהתשובה הייתה לא אחרת מאשר "ביי
תמיד היה נדמה לי בראש, שאם אני אדבר איתו או עם האחר שנדלקתי עליו אני אתרגש קצת אבל הייתי רחוקה מזה אפילו גועל עבר בי מהמחשבה שהבנאדם הזה פשוט אידיוט חרמן ואותו אני ר צ י ת י
אוי לבושה..חח מסקנה
באמת שחבל לבכות על חלב שנשפך ובסוף כל ירידה מחכה עליה לכל סיר יש מכסה ואין טעם להתאכזב, לכעוס, להרגיש לא שווה בגלל מכסה שקטן עליך.. ב-
, Angel enamorado

sweetdreams

New member
אוי, את מזכירה לי גם סיפור...

גם לי היה בחטיבה איזה בחור ששמתי עליו עין.. הוא למד בכיתה המקבילה שלי, והקשר שלי איתו הסתכם בזה שהייתי חברה טובה של בת-דודה שלו שלמדה בכיתה שלי, והם היו ממש הרבה ביחד, אז יצא לי להיות בחברתו פה ושם.. אני התידדנו הרבה יותר דווקא כשסיימנו ללמוד ועם המעבר לתיכון (היינו בבתי ספר שונים, אבל לתקופה קצרה יצא לנו כל הזמן להפגש ולדבר בנסיבות שונות). בכל מקרה.. שנים אח"כ, כשאני הייתי כבר בצבא וכבר לא היינו בקשר למשך שלוש שנים לפחות, למעט פגישות אקראיות, נפגשתי ביום כיפור עם חברה ממש טובה שלי שאני מכירה עוד מכיתה ג', אבל אנחנו לא נמצאות בקשר רציף. בחטיבה היא למדה בשכבה שלי, ובתיכון היא כבר היתה בבי"ס אחר, אבל תמיד יש את יום כיפור כדי לחזור ולהפגש, עד היום, זו מסורת
באותה שנה באמת שלא יצא לנו לדבר כמעט בכלל, כי שתינו היינו בצבא, והיה לנו הרבה מה להשלים. בין השאר היא סיפרה לי שהיא לא יודעת אם יצא לה להגיד לי, אבל יש לה חבר!! כבר שבעה חודשים!! אני כמובן ממש שמחתי לשמוע, וכששאלתי אותה מי זה, היא אמרה לי שהיא לא יודעת אם אני זוכרת אותו, אבל הוא למד איתנו בשכבה בחטיבה, ואמרה לי את שמו.. אני כמובן הייתי קצת בהלם, הלם של הפתעה כי לא היה בניהם קשר בכלל, למען האמת רק מספר חודשים לפני כן הם התחילו להיות בקשר בכלל במסגרת הצבא!! מסתבר שהם משרתים ביחד!! בכל מקרה, הם חברים עד היום, שזה יוצא כבר כמעט חמש שנים, ועדיין יוצא לי לפגוש אותם מדי פעם, בעיר או בימי כיפור, והם אחד הזוגות הכי מקסימים והכי חמודים שאני מכירה. The End

sh53

New member
לא הבנתי הכל

היו עוד כמה דברים שבגללם את חושבת שהוא חרמן, או רק בגלל שהוא ביקש תמונה (הוא פירט איזו סוג של תמונה הוא רוצה?)?

angel enamorado

New member
לא בדיוק

קודם כל ידעתי את זה עוד לפני השיחה, את העובדה שהוא חרמן (עוד מימי כיתה ט'..חח) אבל מעבר לכך, יכולתי לקרוא במילים שלו שהוא בעצם רוצה ת'תמונה כדי לבדוק עד כמה אני שווה , שאלות שלו כמו "מה את מתביישת מעצמך?" וכל זה נעשה ברגע שהוא הבין שאני בת גילו..

angel enamorado

New member
../images/Emo41.gifעידכון!../images/Emo41.gif

היום במקרה גם יצא לי לראות אותו אחרי ה5 שנים.. שום ריגוש ושום כלום.. באמת שהייתי בטוחה שסוג של התרגשות, אפילו מהקלה תצוץ.. כמה שאהבה אחת גדולה משנה..

למעלה