כמה בעיות :

liorkl

New member
כמה בעיות :

1- התקנתי מצלמה לפי ההוראות שעל הקופסא ודיסק התקנה מקורי והכל והתוכנה שלה עובדת אבל עולה לי חלון שאומר שיש לי בעיה בוידאו ולפי מנהל ההתקנים אין לי אותו .....(תמונה מצורפת) מה עושים הורדתי דרייבר של NVIDIA .... המחשב אחרי פירמוט והמצלמה עבדה לפני הפרמוט -WIN XP 2- כשאני נכנס לבלוג טי וי הכל עולה וכתוב לי מתחבר לשרת ואז ישר כתוב נותקת מהשרת אבל בכל זאת רואים את מה שמשודר רק לא רואים את הצ'אט ומותקן לי ג'אווה ופעם זה עובד בסדר ופעם לא .למה זה? זה בעיה אצלי או בתפוז?

k e r n e l

New member
תשובה לגבי הדרייבר../images/Emo88.gif

נראה שיש לך 2 התקנים שלא מותקנים כראוי ! אז או שהמצלמה שלך כוללת מיקרופון פנימי וגם הוא לא מותקן או שהכרטיס קול במחשב לא מותקן. לחצן ימני של עכבר והסר את ההתקן , נסה להתקין את הדרייבר כשהמצלמה מנותקת פיזית מהמחשב וחבר לאחר שהדרייבר סיים את ההתקנה ! ** כנס שוב למנהל ההתקנים ותראה אם ההתקנים עם הסימני קריאה נעלמו ! אשמח לדעת אם הבעיה נפתרה ! בהצלחה והמשך ערב נעים !

liorkl

New member
מה ז"א אנשי קשר

זה קשור?? איפה אנשי קשר במסנג'ר ?? אני לא משדר תוכנית או משהו אם לזה אתה מתכוון ... הכוונה שלי היא בצפיה בתוכנית.

לא התכוונתי

לאנשי קשר בתפוז(ברח לי השם איך קוראים להם פה) תנסי להסיר אותם כי לפעמים זה עושה תקלה

elan4

New member
פתרון הבעיה!

תלחצי על 2 הם כפתר ימני והסר התקנה ועז תפעלי את המחשב מחדש\ ותתקני את הדריבר כמו שצרך ועם יש בעיות בצט תרשמי כאן פעם עבד פעם לא עבד תלוי מה הבעיה לפעמים זה לא בעיה של המחשב

למעלה