כמה את/ה באמת מכיר את הקורס?!

RVD18

New member
../images/Emo127.gifנכון

לא יודע אם היא מעשנת כמו קטר, אבל היא אכן מעשנת. תורך.

mprb

New member
כמו שאני אמרתי-

הם בעד מרחיאונה חוקית! דרך אגב- מילר- לא אמרת איפה היית במופע, איך נכנסת מאחורי הקלעים... אולי תשתף אותנו? ואם יש לך תמונות אז תביא?!

MELLER

New member
פרטים על ההופעה שהייתי בקרוב....

יש לי תמונות אבל אין לי סורק אני ילך לסרוק אני ישלח לפורום והכל יהיה סבבה

AndreaCorr ©

New member
עם כל הכבוד!!!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo168.gif

מה פתאום?? אולי היא נראית קצת "מסוממת" בחלק מהקליפים, אבל זה רק כי היא שמה המון איפור (אני מודה, היא שמה ה-מ-ו-ן איפור) ובתמונות שאתה רואה חלקן היא יצאה עם עיניים טיפה עצומות וכו´. נכון שאני לא מקור מוסמך, אבל סמים היו פוגעים בתמיד הלהקה, וזה ידוע (ואני עברתי על זה סמינר של יומיים) שסמים פוגעים במיתרי הקול לא ראיתי שום זיוף של אנדראה, וחוץ מזה MELLER אם אנדראה באמת הייתה צורכת סמים מאחורי הקלעים ועוד נותנת לאחרים לראות, העיתונות כבר הייתה עושה מזה שמח.

RVD18

New member
../images/Emo45.gif

צודקת. מה קרה לכם? יש עיתונאים מאחורי הקלעים, הם כבר היו מדווחים על זה. חוץ מזה איך היא יכולה לתת הופעה של שעתיים כשהיא על סמים??

amirhorev

New member
זה נקרא איפור במה...

אומנים ורקדנים שמים אותו בכמויות ממש גדולות ממש גדולות במסות... זה נקרא איפור במה כדיי מי שיושב מרחוק יראה את זה בולט....

MELLER

New member
תקשיב

חמוד שלי יש את זה בווג עם אתה מכיר את העיתון שרואים אותה מעשנת בהופעה אז תקרא קצת עיתונים מארצות אחרות

AndreaCorr ©

New member
יש לי שאלה ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

איך אנדראה נוהגת לכנות את ג´ים??

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

אמיר..אני חייבת לציין שהרשמת אותי היום.

amirhorev

New member
אני מכיר....

אני מכיר את זה רק נאתר שלך שרון..... אגב האתר הזה זה עבודות קודש

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

תראה למה גרמת!

mprb

New member
נכון. אני מסכימה- אתר מדהים!

אני קראתי את כולו מההתחלה ועד הסוף!!! אבל גם באחד מהDVD שיש לי יש ראיון של 20 ד´ עם הלהקה. ראיון מדהים. רואים שם קטע מהמופע הראשון שלהם בדבלין שבו היו חצי מליון איש!!! ואנדריאה שרה את runaway ואז הקהל מתחיל לשיר: I,I never gonna stop fallin in love whit you... והיא הייתה ב-ש-ו-ק
וממש ראו לה על הפנים שהיא לא ציפתה לזה. זה מדהים אני ישבתי מול הטלווזיה ככה
למישהו יש ת´DVD הזה?

THE CORRS

New member
../images/Emo24.gifלי!!!!!

גם אני ישבתי ככה ואז עברתי לזה
(סתם...) אבל היא ממש כמעט התחילה לבכות... זה היה מרגש בהחלט!!! אין ספק!!!

למעלה