כמה את/ה באמת מכיר את הקורס?!

mprb

New member
כמה את/ה באמת מכיר את הקורס?!

שרשור ידע ולמידה. אני אשאל שאלה שקשורה לקורס ומי שיענה נכון ישאל את השאלה הבאה... וככה בעצם גם נשחק וגם נלמד עליה יותר. אז השאלה הראשונה: מה אנדריאה אוהבת לנעול לרגליה כשהיא מופיעה???

ofelya11

New member
אם......

כמדומני כפי שהיא אמרה לי היא אוהבת להופיע יחפה! עכשיו אני שואלת.... מה אנדראה אוהבת לנעול לפני המופע?

mprb

New member
../images/Emo127.gifנכון!

ואוו אופליה איך ידעת?
אני מודה שזו הייתה שאלה קשה.
עכשיו אני אתן למישהו אחר לענות לך על השאלה... ואני חוזרת שוב על השאלה של אופליה: מה אנדריאה אוהבת לנעול לפני המופעה??? רמז: היא באמת נועל, משהו- היא לא יחפה!

amirhorev

New member
אין לי מושג ...

זה ממש קשה בגלל שלא דיברתי עם אנדרה כבר כמה ימים

mprb

New member
חחחח... אני דיברתי איתה אתמול...

טוב, אז אני יגיד את התשובה. ואחר כך אני אשאל שאלה קלה... התשובה |תופים|- היא נועלת נעלי בית כחולות בצורת כוכבים. ממש יפות, אם אני אמצא תמונה אני אשים יותר מאוחר... טוב, שאלה אחרת... על מה קרוליין ניגנה בצעירותה? רמז: זה מופיע במכתב פתיחה של הפורום...

AndreaCorr ©

New member
יש לי תמונה איפשהו על המחשב ../images/Emo168.gif

של הנעליים אני אחפש ואשים

amirhorev

New member
או קיי יש לי שאלה????

נראה לכם שאנדרה צורכת מוצרים נרקותים ללא אבחנה??? נגיד שיש לה מוזניים מאוד מאו דמדויקים בבית.???? הטלווזיה זה לא הדבר היחיד ש"דלוק" אצלה בבית??? אני מתכוון נראה לכם שהיא מעשנת סמים???? כי בקליפים שלה היא נראת ממש מסוממת יש לי קליפ אחד ששם היא על הפנים אם אתם רוצים אני מכון לשלוח

mprb

New member
או קי אז ככה,

אני לא יודעת אם היא צורכת סמים. ולא נראה לי שהיא צורכת... אבל אני יודעת שכל הלהקה תומכת במרחיאונה חוקית! אז יכול להיות שהיא מעשנת את זה. ואני יודעת שכל הלהקה שותה אלכוהול בקביעות. אבל שוב, אני ממש לא חושבת שאנדריאה לוקחת סמים. זה פשוט לא מתאים לאופי של הלהקה ואם האחים שלה באמת דואגים לה אז הם לא יתנו לה. אבל אף פעם אי אפשר לדעת...

amirhorev

New member
אלכוהול זה בסדר....

האירים זה תרבות אצלם הם שותים המון המון אאלכוהל... אירלנד נקראת עמק האלכוהל... {סתם בצחוק) אבל זה שהם שותים זה בסדר גמור הייתי באירופה וזה דבר נוראה נורמלים אבל אם הם תומכים במריחונה אז סימן שהם גם מעשנים אותה!!!

MELLER

New member
אמיר תשובה לשאלה

אני ראיתי בהופעה שהייתי מאחוריי הקלעים את אנדראה מעשנת ג´וינט אני רציני היא צורכת סמים קלים זה מה שהיא אמרה

amirhorev

New member
../images/Emo93.gif

איזה באסה כי אני מזה נגד זה ואני מזה אוהב אותה.... חבל.....

mprb

New member
גם אני נגד זה.

אבל אני לא חושבת שזה חייב להשפיע עלינו. כל עוד היא נותנת הופעה טובה וכותבת שירים טובים אז שתעשה מה שבא לה. אני רק מקווה שקרוליין שעכשיו בהריון לא מעשנת! ובקשר לשאלה של אסף- אני חושבת שהתשובה- היא מעשנת סיגריות כמו קטר. אני לא בטוחה שזה נכון אז אנ לא כותבת בנתיים שאלה אחרת.

למעלה